הטור השבועי

I מ י ר ב I

New member
הטור השבועי../images/Emo80.gif

אהבתי מאוד את הרעיון של יואל,כל הכבוד.יש המון צעירים עם תעוזה יפה שאני קוראת עליהם לאחרונה בעיתון. היה קטע שהוא קצת הרגיש לי מתנשא עם הקטע של האח הגדול והישרדות שבגלל זה הנוער בור היום,לגמרי לא מסכימה. יש כמה תמונות יפות של קרן,הם עלו גם בפייסבוק. תודה לאיריס שסרקה!

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo207.gifבישראל היום יש כתבה על מרגול

ויש איזה מקורב שאומר שנטפלו למרגול,ושהיא חושבת שאם היא היתה קרן פלס זה לא היה קורה לה. מכל האמנים האשכנזים גם הם נפלו על קרן...מה נסגר??

זו פשוט קנאה...זה ידע שנשים לא מפרגנות אחת

לשניה,בעיקר במוזיקה..אז מן הסתם האמן שצורך העניין,היא זמרת ים תיכונית,והיא תלך על ההפך ממנה...פשוט מקנאים שקרן היא פשוט הכל....יש ברזומה שלה כ"כ הרבה דברים..בגלל זה היא כביכול שנואה,בגלל שהיא מצליחה בכל דבר שהיא נוגעת...לו קרן הייתה גבר,היו מחמיאים לה מפה ועד אילת...בא לי להקיא....שמרגול תישאר מצידי בהסגר עד שנות שנותיה...היא לא מענינת אותי....יאק!!!

למעלה