הטור השבועי מספר 2

• פותח הנושא tvguy
  • פורסם בתאריך

tvguy

New member
הטור השבועי מספר 2

בהמשך למסורת מצורף לינק לטור השני בנושא טלוויזיה. והפעם: מופע האימים של התקשורת. כרגיל, אשמח לקבל תגובות בתחתית הטור יש מקום לכך. חג שמח Tvguy

alterego

New member
הנה הוא

אני קראתי טי וי ואפילו הגבתי שם אני לעומתך חושב שהגיע הזמן שמישהו יחנך את הפוליטיקאים המתחסדים והשקרנים הללו. הם מתחמקים מתשובות ומשחקים אותה טוב שיש מי שנותן להם בראש

craft

New member
ברכות יא טיוי גיא

כהרגלך, אחלה ביקורת באמת הגזימו החלאות הקטנות. שכחת רק את הנפיחות של גבי גזית ואת המגעילות של דוב גילהר אלו הם עוד שני אנשים שיכולים בשקט להיכנס לרשימה הלא מחמיאה של בעלי שגעון גדלות וחוסר סבלנות שגובל במטרד לצופים

טלויזיה

New member
קראתי ו...

לראשונה קראתי את הביקורות של מנהל הפורום הנלהב שלנו. הפתיחה לביקורת מדליקה (נוזל צהבהב... גדול!!!). הסכמתי במאה האחוז עם הדעות שלך, ורציתי גם להוסיף שהחוצפה הגדולה מכולן היא ההעלאה לשידור של המשפחות (לאו דווקא במקרה הזה, אלא בכל ארוע עם הרוגים) מייד לאחר מותם, המשפחות עדיין מבולבלות נורא ומצפים מהם לתת תגובות על מות אדם יקר להם. למה שלא יעזבו אותם בשקט, זו טראומה ששום מילה שהם יאמרו בתקשורת לא תצליח להסביר את הכאב.

tvguy

New member
נלהב??? מה זה אמור להביע?

ובכלל טלוויזיה יקירתי ספרי קצת על עצמך הירידה האחרונה על החבר של ינון נראית לי מורכבת מידע מוקדם וראי תגובתי המצורפת לשם

טלויזיה

New member
כן, נלהב...

לא ככה ? אם פעלתני ישמע לך טוב יותר אז קיבלת יקירי. טלויזיה

למעלה