הטורניר הקרוב ~~

impale

New member
הטורניר הקרוב ~~

אנשים סורי שלא הודעתי לכם את זה קודם פשוט עקב כמה שינויים דרסטיים בחיים שלי היה לי פחות זמן מהרגיל אז תהנו,ולמרות שבדרך כלל מהפורום הזה אף אחד לא הולך לטורנירים.. אני שוב אפרסם אותם ^^ יום שלישי,ה- 11.4.06 (חופשת פסח!) שעה: בשעה 11:00 תתחילו להגיע מקום: ראשון לציון,קניון שער ראשון-התחנה המרכזית החדשה של ראשון לציון מקום מדוייק שנפגש בו: ספסלי האוטובוסים באזור רצריפי האוטובוסים על המפגש והטורניר: אפשר לשבת לדבר,להכיר,להחליף,לשחק ובנתיים וכל דבר אחר. מאוחר יותר נתחיל הרשמה לטורניר.. פרטים מורחבים: ההרשמה לטורניר תתחיל בשעה 12:00 עד 1:30עלות השתתפות בטורניר תעלה כ-15 ש"ח הטורניר יהיה בשיטת סוויס - בתים בין שלב א' לשלב ב' תהיה הפסקת אוכל ובזבוזיישן בתמשך 45 דקות,מיד אחרי זה נמשיך ת'סיבוב הבא של הטורניר!
  • פרסי הטורניר יהיו:בוסטרים של שאדוו אוף אינפניטי (SOI) עקב העובדה שהם הכי חדשים בשוק סלש יוצאים שם האלים החדשים סלש תמיכה לגיר גולם סלש תמיכה לסייבר דרגון סלש אלמנטל הירוס וכדומה @@ בהפנינג יש את הבוסטרים: Dark Beginning לוסט מילניום -ספיישל אודישן סייברנטיק רוולושן Dark Beginning 2 דארק רוולושן 1 אלמנטל אנרג'י!!! סטרטר דק ווריאר סטרטרדק זומבי סטרטרדק פיר סטרטרדק וואטר (בעזרת השם!)יגיעו הבוסטרים: SOI - שאדוו אוף איפניטי תיקון:הבוסטר כבר הגיע מזמן >"< SE - EEN תיקון : יאפ,גם זה ^^ 1DP - ג'יידן (ג'ודאי) תיקון:גם זה 2DP - צ'אז (מנג'ומה) חוקי הטורניר: 1. יש להשמע להוראות המארגנים מור,שחק,עידן ומרום. 2. חוקי הזוגות יפורסמו כ"כ חוקי כל קלף 3. השופטים בטורניר יהיו מרום דויטש ועידו מרקוס, יש לפנות אליהם בכל בעיה בחוקים.

Witchcrafts

New member
|תבורך|

אם זה היה בשבוע הבא, אולי הייתי מגיעה. ניחא, אקווה להתייצב בטורניר הבא. ^^;

impale

New member
כן

אותו מקום אותו זמן אותו הכל פשוט יש כאלו שלא יכולים ב11 ויש כאלו שרוצים לבוא פעמיים אז למה לא ^^

Witchcrafts

New member
אוי, זה מגניב. ^^~

אני אשתדל להגיע ב-16 (במקביל נערך כנס 'עולמות' בחולון, אגב). אולי במקרה יש תאריכים גם לטורנירים הבאים? X-:

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifמזל טוב ^^

את הברכה תקבל מחר

למעלה