השאלה אם ההורדה גם תוריד לו את הפנסיה התקציבית שמקבל בעקבות דרגתו?
לא נראה לי שיגעו לו בפנסיה.השאלה אם ההורדה גם תוריד לו את הפנסיה התקציבית שמקבל בעקבות דרגתו?
לטוראי רמי דותן נשלל הפנסיה לאחר שהורד בדרגתו מתא"ל:לא נראה לי שיגעו לו בפנסיה.
אבל עזוב, ראשית שיהיה טוראי, כשהוא יגיע למחנה צבאי הוא יהיה חייב להצדיע לש.ג.
הלוואי שזה יקרה.לטוראי רמי דותן נשלל הפנסיה לאחר שהורד בדרגתו מתא"ל:
![]()
השיקול הנוסף שאולי הביא לפרישת בוכריס
מאחורי הודעתו של תא"ל אופק בוכריס על פרישה מצה"ל עומד החשש הכבד מפני הרשעתו בעבירות שמיוחסות לו בכתב האישום, מה שעלול להציל לו את הדרגה ובעיקר את הפנסיהwww.srugim.co.il
למיטב הבנתי, הורדה בדרגה שוללת אוטומטית את הפנסיה בהתאם.הלוואי שזה יקרה.
אבל הבגץ, הבגץ, "השופט הצוחק" לא יאפשר שיגעו ליאיר גולן בפנסיה.
נראה לך שהוא יקבל 500 ₪ לחודש?למיטב הבנתי, הורדה בדרגה שוללת אוטומטית את הפנסיה בהתאם.
מי שואל אותו?נראה לך שהוא יקבל 500 ₪ לחודש?
זה לא עניין של לשאולותו.מי שואל אותו?
כפי שלא שאלו את טוראי רמי דותן, אין כל סיבה לשאול אותו.
ליאיר גולן ישללו את הדרגות רק
תגיד לי ג'קי, מה אתה דפוק?ליאיר גולן ישללו את הדרגות רק
לאחר שיתלו את נתניהו בעוון בגידה
והפקרת המדינה.
לא מתנהל משפט. זה בלוף. והפעם הסיבהתגיד לי ג'קי, מה אתה דפוק?
כבר 8 שנים דנים במשפטים של נתניהו
וחוץ מבובה של באגס באני לא יצא לכם מזה כלום.
"בגידה" עאלק.![]()
תגיד לי ג'קי, מה בוער לכם להכניס לכלא את נתניהו דווקא עכשיו באמצע המלחמה?לא מתנהל משפט. זה בלוף. והפעם הסיבה
טענה על פעולות המעיים של ביבי.
דואגים להתיש את בית המשפט ולעכב דיונים
מסיבות שיקריות. זו בלבד סיבה להחמיר את
העבירות.
תתחיל לחפש מתחת למיטה למה לא ניצחנו.תגיד לי ג'קי, מה בוער לכם להכניס לכלא את נתניהו דווקא עכשיו באמצע המלחמה?
מה? אתם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
מה אתם בעצם רוצים?
עוד כמה שביעיות באוקטובר? כן?
זה מה שאתם רוצים?
תניחו לו לנצח את המלחמה ואחרי זה תבואו לדבר איתנו.
או שמא....רגע...
אולי אתם בעצם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
"שלום"? כן?
אתם עדיין מפנטזים על "שלום" עם הערבים?
שאלוקים יעזור לכם.![]()
תשמע ג'קי, אילו לא היו חטופים בידיים שלהם, היינו מזיי%$ים אותם ושורפים את עזה תוך חודש וחצי.תתחיל לחפש מתחת למיטה למה לא ניצחנו.
זו המלחמה הארוכה יותר שישראל נלחמה ולא רואים
ניצחון.
אם אתה וחבריך אומרים ניצחנו או ננצח זה לא מספיק.
למה אנחנו מנודים בעולם (לזה יש לך כבר תשובה ושמה יאיר)
למה נהרגים חיילים ששרת 200 יום.
למה לא מצליחים לגייס את הבוגדים החרדים.
אם מדובר על שלילת דרגות בגין הבעת עמדה, אני מתנגד לכך. אמנם סבור שמזהה התהליכים ראוי לכל גינוי והוקעה (לכאלה שמוכנים להזכיר את שמו בכל אופן, אני אישית לא נמנה על אלו) על דבריו הנלוזים והשקריים, אבל עדיין, אדם זכאי לדעתו גם אם זאת לא מוצאת חן בעיני ואין כל קשר בין תרומתו ארוכת השנים שהביאה אותו לדרגה הצבאית שהגיע אליה לבין דבריו אלו. אז דרגתו הצבאית שתישאר מצידי אלוף, כל עוד ברור שדרגתו האזרחית היא אפס אחד עגול.הרמטכ"ל נגד יאיר גולן; יריב לוין: "לשלול לו את הדרגות"
(20+) תנועת אם תרצו -דורשים עכשיו מהרמטכ"ל : שלילת דרגות ליאיר גולן... | Facebook
רבי אליעזר אומר:אם מדובר על שלילת דרגות בגין הבעת עמדה, אני מתנגד לכך. אמנם סבור שמזהה התהליכים ראוי לכל גינוי והוקעה (לכאלה שמוכנים להזכיר את שמו בכל אופן, אני אישית לא נמנה על אלו) על דבריו הנלוזים והשקריים, אבל עדיין, אדם זכאי לדעתו גם אם זאת לא מוצאת חן בעיני ואין כל קשר בין תרומתו ארוכת השנים שהביאה אותו לדרגה הצבאית שהגיע אליה לבין דבריו אלו. אז דרגתו הצבאית שתישאר מצידי אלוף, כל עוד ברור שדרגתו האזרחית היא אפס אחד עגול.
אבל...
שונה הדבר כאשר מדובר בפגיעה ממשית במדינת ישראל, בין אם פגיעה בטחונית, בין אם תדמיתית ובין אם אחרת. כך למשל המצב ביחס לקצינים הבכירים האחרים שהוזכרו כאן. רא"ל במיל. אהוד ברח, רא"ל במיל. משה יעלון, אלוף במיל. אריאל שרון ימ"ש ויש עוד למרבה הצער. אמנם כל אחד זה מעט שונה, אבל המשותף לכולם הוא פגיעה חמורה ויזומה, בתודעה מלאה*, במדינת ישראל, בטחונה במקרים מסוימים, חייליה במקרים אחרים וכו'. אגב אני בהחלט כן מכניס כאן גם את אהוד אולמרט, גם אם דרגתו נמוכה. זאת עדיין השפלה ועדיין ראוי שתהיה אמירה בעניין, גם אם זה בס"ה להפוך סמל ראשון לטוראי.
היחיד שאני לא נעול לגביו הוא יעלון, כאשר שם די ברור לעניות דעתי שהבעיה היא נפשית. אמנם גם אצל אהוד ברח במידה מסוימת, אבל שונה. לתחושתי בכל אופן. אגב שאלה אחרת לחלוטין היא האם ניתן לאפשר לאישים אלה להמשיך להסתובב חופשי, כאשר יש להם מן הסתם לא מעט סודות מדינה בראשם מחד והם הראו לנו על נכונותם לפגוע בבטחון המדינה (בין אם מבעיות נפשיות ובין אם משנאת אחרים) מאידך.
לא רק בזה מדובר.אם היו מודיעים לנ"ל במכתב רשמי שדרגתו מעתה ואילך טוראי ומכך נגזר שהפנסיה התקציבית תיגזר מהורדת הדרגות אני בעד...
תכל'ס החשוב שאחד כמו זה כמו האלוף... היה מוזז הצידה באיזה זמן אחרי שאובחן כפיכופט... שהרי ברור בוחן את קצחניו...לא???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.