הטוראי יאיר גולן????

פולגאר

Well-known member
לא נראה לי שיגעו לו בפנסיה.
אבל עזוב, ראשית שיהיה טוראי, כשהוא יגיע למחנה צבאי הוא יהיה חייב להצדיע לש.ג.
לטוראי רמי דותן נשלל הפנסיה לאחר שהורד בדרגתו מתא"ל:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לטוראי רמי דותן נשלל הפנסיה לאחר שהורד בדרגתו מתא"ל:
הלוואי שזה יקרה.
אבל הבגץ, הבגץ, "השופט הצוחק" לא יאפשר שיגעו ליאיר גולן בפנסיה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מי שואל אותו?
כפי שלא שאלו את טוראי רמי דותן, אין כל סיבה לשאול אותו.
זה לא עניין של לשאולותו.
אתה הרי יודע שלממשלה הזאת אין את הביצים בגודל המתאים כדי לפעול כפי שאנחנו חושבים שצריך לפעול, נכון?
אנחנו ממשלת רכיכות מחורבנת, תראה כמה זמן מדברים על פיטורי היועמשית ולא נעשה עם זה כלום.
תראה כמה זמן השופט עמית משחק באש ואף אחד לא מעז להעיף אותו לכל הרוחות.
תראה כמה זמן לוקח להם למנות ראש שב"כ.
"לשאולותו"?
הממשלה המחורבנת הזאת שואלת ועוד איך שואלת..
שואלת את היעומשית, שואלת את בגץ.
רק את הז.$% שלי שהוא הצביע להם בבחירות האחרונות הם לא שואלים.

jackie111

Well-known member
תגיד לי ג'קי, מה אתה דפוק?
כבר 8 שנים דנים במשפטים של נתניהו
וחוץ מבובה של באגס באני לא יצא לכם מזה כלום.
"בגידה" עאלק.|חיוךרחב|
לא מתנהל משפט. זה בלוף. והפעם הסיבה
טענה על פעולות המעיים של ביבי.
דואגים להתיש את בית המשפט ולעכב דיונים
מסיבות שיקריות. זו בלבד סיבה להחמיר את
העבירות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא מתנהל משפט. זה בלוף. והפעם הסיבה
טענה על פעולות המעיים של ביבי.
דואגים להתיש את בית המשפט ולעכב דיונים
מסיבות שיקריות. זו בלבד סיבה להחמיר את
העבירות.
תגיד לי ג'קי, מה בוער לכם להכניס לכלא את נתניהו דווקא עכשיו באמצע המלחמה?
מה? אתם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
מה אתם בעצם רוצים?
עוד כמה שביעיות באוקטובר? כן?
זה מה שאתם רוצים?
תניחו לו לנצח את המלחמה ואחרי זה תבואו לדבר איתנו.
או שמא....רגע...|תוהה|
אולי אתם בעצם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
"שלום"? כן? ;-)
אתם עדיין מפנטזים על "שלום" עם הערבים?
שאלוקים יעזור לכם. |פנים|

jackie111

Well-known member
תגיד לי ג'קי, מה בוער לכם להכניס לכלא את נתניהו דווקא עכשיו באמצע המלחמה?
מה? אתם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
מה אתם בעצם רוצים?
עוד כמה שביעיות באוקטובר? כן?
זה מה שאתם רוצים?
תניחו לו לנצח את המלחמה ואחרי זה תבואו לדבר איתנו.
או שמא....רגע...|תוהה|
אולי אתם בעצם לא מעוניינים לנצח את הערבים?
"שלום"? כן? ;-)
אתם עדיין מפנטזים על "שלום" עם הערבים?
שאלוקים יעזור לכם. |פנים|
תתחיל לחפש מתחת למיטה למה לא ניצחנו.
זו המלחמה הארוכה יותר שישראל נלחמה ולא רואים
ניצחון.
אם אתה וחבריך אומרים ניצחנו או ננצח זה לא מספיק.

למה אנחנו מנודים בעולם (לזה יש לך כבר תשובה ושמה יאיר)
למה נהרגים חיילים ששרת 200 יום.
למה לא מצליחים לגייס את הבוגדים החרדים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
תתחיל לחפש מתחת למיטה למה לא ניצחנו.
זו המלחמה הארוכה יותר שישראל נלחמה ולא רואים
ניצחון.
אם אתה וחבריך אומרים ניצחנו או ננצח זה לא מספיק.

למה אנחנו מנודים בעולם (לזה יש לך כבר תשובה ושמה יאיר)
למה נהרגים חיילים ששרת 200 יום.
למה לא מצליחים לגייס את הבוגדים החרדים.
תשמע ג'קי, אילו לא היו חטופים בידיים שלהם, היינו מזיי%$ים אותם ושורפים את עזה תוך חודש וחצי.
אבל אנחנו יודעים שהם ישחטו את יתר החטופים אם רק ננסה להתקרב אליהם
לכן נתניהו עובד בשיטת הפינצטה..
לגבי החרדים..
של נעליך מעל רגליך וגם אני משיל את נעליי בדיבור על חרדים, בטח שמעת על "נצח יהודה" ו"יחידת החשמונאים"..
בזכותם אני ואתה יכולים עדיין לשבת בבית בשלווה ולאכול אבטיח עם גבינה בולגרית.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרמטכ"ל נגד יאיר גולן; יריב לוין: "לשלול לו את הדרגות"
(20+) תנועת אם תרצו - 🚨 דורשים עכשיו מהרמטכ"ל : שלילת דרגות ליאיר גולן... | Facebook
אם מדובר על שלילת דרגות בגין הבעת עמדה, אני מתנגד לכך. אמנם סבור שמזהה התהליכים ראוי לכל גינוי והוקעה (לכאלה שמוכנים להזכיר את שמו בכל אופן, אני אישית לא נמנה על אלו) על דבריו הנלוזים והשקריים, אבל עדיין, אדם זכאי לדעתו גם אם זאת לא מוצאת חן בעיני ואין כל קשר בין תרומתו ארוכת השנים שהביאה אותו לדרגה הצבאית שהגיע אליה לבין דבריו אלו. אז דרגתו הצבאית שתישאר מצידי אלוף, כל עוד ברור שדרגתו האזרחית היא אפס אחד עגול.

אבל...
שונה הדבר כאשר מדובר בפגיעה ממשית במדינת ישראל, בין אם פגיעה בטחונית, בין אם תדמיתית ובין אם אחרת. כך למשל המצב ביחס לקצינים הבכירים האחרים שהוזכרו כאן. רא"ל במיל. אהוד ברח, רא"ל במיל. משה יעלון, אלוף במיל. אריאל שרון ימ"ש ויש עוד למרבה הצער. אמנם כל אחד זה מעט שונה, אבל המשותף לכולם הוא פגיעה חמורה ויזומה, בתודעה מלאה*, במדינת ישראל, בטחונה במקרים מסוימים, חייליה במקרים אחרים וכו'. אגב אני בהחלט כן מכניס כאן גם את אהוד אולמרט, גם אם דרגתו נמוכה. זאת עדיין השפלה ועדיין ראוי שתהיה אמירה בעניין, גם אם זה בס"ה להפוך סמל ראשון לטוראי.

היחיד שאני לא נעול לגביו הוא יעלון, כאשר שם די ברור לעניות דעתי שהבעיה היא נפשית. אמנם גם אצל אהוד ברח במידה מסוימת, אבל שונה. לתחושתי בכל אופן. אגב שאלה אחרת לחלוטין היא האם ניתן לאפשר לאישים אלה להמשיך להסתובב חופשי, כאשר יש להם מן הסתם לא מעט סודות מדינה בראשם מחד והם הראו לנו על נכונותם לפגוע בבטחון המדינה (בין אם מבעיות נפשיות ובין אם משנאת אחרים) מאידך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם מדובר על שלילת דרגות בגין הבעת עמדה, אני מתנגד לכך. אמנם סבור שמזהה התהליכים ראוי לכל גינוי והוקעה (לכאלה שמוכנים להזכיר את שמו בכל אופן, אני אישית לא נמנה על אלו) על דבריו הנלוזים והשקריים, אבל עדיין, אדם זכאי לדעתו גם אם זאת לא מוצאת חן בעיני ואין כל קשר בין תרומתו ארוכת השנים שהביאה אותו לדרגה הצבאית שהגיע אליה לבין דבריו אלו. אז דרגתו הצבאית שתישאר מצידי אלוף, כל עוד ברור שדרגתו האזרחית היא אפס אחד עגול.

אבל...
שונה הדבר כאשר מדובר בפגיעה ממשית במדינת ישראל, בין אם פגיעה בטחונית, בין אם תדמיתית ובין אם אחרת. כך למשל המצב ביחס לקצינים הבכירים האחרים שהוזכרו כאן. רא"ל במיל. אהוד ברח, רא"ל במיל. משה יעלון, אלוף במיל. אריאל שרון ימ"ש ויש עוד למרבה הצער. אמנם כל אחד זה מעט שונה, אבל המשותף לכולם הוא פגיעה חמורה ויזומה, בתודעה מלאה*, במדינת ישראל, בטחונה במקרים מסוימים, חייליה במקרים אחרים וכו'. אגב אני בהחלט כן מכניס כאן גם את אהוד אולמרט, גם אם דרגתו נמוכה. זאת עדיין השפלה ועדיין ראוי שתהיה אמירה בעניין, גם אם זה בס"ה להפוך סמל ראשון לטוראי.

היחיד שאני לא נעול לגביו הוא יעלון, כאשר שם די ברור לעניות דעתי שהבעיה היא נפשית. אמנם גם אצל אהוד ברח במידה מסוימת, אבל שונה. לתחושתי בכל אופן. אגב שאלה אחרת לחלוטין היא האם ניתן לאפשר לאישים אלה להמשיך להסתובב חופשי, כאשר יש להם מן הסתם לא מעט סודות מדינה בראשם מחד והם הראו לנו על נכונותם לפגוע בבטחון המדינה (בין אם מבעיות נפשיות ובין אם משנאת אחרים) מאידך.
רבי אליעזר אומר:
הקנאה והתאווה (לכס השלטון) והכבוד (שכבר אין) מוציאין את האדם מן העולם.
אתה מבין הרינגטון?
הם התחרפנו לגמרי ועל כל הראש. :)
בוא נקווה רק שהם לא יחליטו בוקר אחד לזרוק על עצמנו פצצת אטום. |פנים|
זה הדבר היחידי שהם עוד לא עשו. :-/

ריקי זו אני

Well-known member
אם היו מודיעים לנ"ל במכתב רשמי שדרגתו מעתה ואילך טוראי ומכך נגזר שהפנסיה התקציבית תיגזר מהורדת הדרגות אני בעד...
תכל'ס החשוב שאחד כמו זה כמו האלוף... היה מוזז הצידה באיזה זמן אחרי שאובחן כפיכופט... שהרי ברור בוחן את קצחניו...לא???

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אם היו מודיעים לנ"ל במכתב רשמי שדרגתו מעתה ואילך טוראי ומכך נגזר שהפנסיה התקציבית תיגזר מהורדת הדרגות אני בעד...
תכל'ס החשוב שאחד כמו זה כמו האלוף... היה מוזז הצידה באיזה זמן אחרי שאובחן כפיכופט... שהרי ברור בוחן את קצחניו...לא???
לא רק בזה מדובר.
זה למען ייראו וייראו החנטרישים האחרים..
דוגמת בוגי יעלון, דן חלוץ, אהוד ברק ועוד כמה.
אני לא מדבר על אהוד אולמרט, הלה היה כתב במחנה, אפשר להותיר אותו בדרגתו הנוכחית.

למעלה