הטופס הירוק..

talula20

New member
הטופס הירוק..

בטופס הירוק בצד האחורי צריך לחתום רופא אני חיילת ובמרפאה ביחידה אמרו שהם לא יכולים לחתום על זה השאלה... למי אני צריכה לגשת?קצין עיר?מרפאה אזורית?רופא אזרחי?

thekוng

New member
כל קופת חולים

בכללית אני יודע שאם יש לך מושלם את לא משלמת . אם יבקשו ממך תשלום זה אמור להיות בסביבות ה 80 ש``ח

thekוng

New member
כל קופת חולים

בכללית אני יודע שאם יש לך מושלם את לא משלמת . אם יבקשו ממך תשלום זה אמור להיות בסביבות ה 80 ש``ח

madicx

New member
מי אמר לך שצריך לשלם

אתה מדבר על החלק אחורי שרופא צריך לירשום שם זה לא עולה כסף הלכתי לרופא המשפחתי שלי הבדיקת עיניים עולה כסף תתקנו עם אותי עם אני מה שלא ניראה לי כי לא שלמתי אבל עם את חיילת את אסור לך ללכת לרופא אזרחי תשאלי בצבא למי את צריכה לפנות

adidas88

New member
../images/Emo128.gif

כל קופת חולים זה שונה. אני בלאומית ולא שילמתי על הבדיקת ראיה אבל כן שילמתי לרופא משפחה

buda11

New member
.........

שאני באתי לעשות בדקית ראיה הרופאה רשמה לי גם את כול הפרטים של השאלון הרפאי כאילו היא הרופאת המשפחה שלי. תנסה גם את זה חוסך זמן.

almogas

New member
חוסך זמן אבל עכשיו מקפידים

הבנתי שהיו כמה שלא נתנו להם לעשות תאוריה בגלל זה אמרו להם שהם צריכים חתימת רופא

flutter girl

New member
אין סיבה שיהיה לה מושלם

היא בצבא ולכן היא לא שייכת לאף קופ"ח אזרחית.

Baby anne

New member
שאלה בקשר לטופס הירוק...

יש לו הגבלת זמן? זאת אומרת - אם לדוגמא הוצאתי טופס לפני חצי שנה, שנה.. ועוד לא ניגשתי לתאוריה... אז אני עוד יכולה לגשת..? ועוד שאלה.. זה משנה המקום שאני עושה תאוריה? אני יכולה לעשות בכל מקום, לא חשוב איפה אני גרה..?

למעלה