הטוב, הרע והנערה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הטוב, הרע והנערה

הטוב, הרע והמכוער צ´ארלס ברונסון , האתר יש חיפוש על פי עשורים...... כמו: הבריחה הגדולה.... מתי הוקרן אצלנו הסרט.........הטוב הרע והמכוער?

אשור

New member
"הטוב הרע והמכוער" מוקרן

כימעט כול יום בערוץ MGM. שכחת את הסרט היו זמנים באמריקה וכיצד נכבש המערב?

magy

New member
אם מדברים על כיעור

כדאי לקחת ללב את עלייתו של לה פן בסקרים? האם זו מגמה ההולכת וגוברת באירופה, או גם בעולם? התחזקותן של מפלגות ראדיקליות? התחזקות הגזענות? יודעי דבר........נא להרגיע או להסביר......... גם הצרפתים בהלם.......אבל להם, מגיע.............בני יונים.......

magy

New member
ואם מדברים על קרעפאלאך......

מכתב מזהבוש................................. מיועד לאורניהו............ מגוש אהלן הרגת אותי עם צילומי פרצוף התחת אוהלק תחת ועוד איזה תחת בקיצר עם תמשיכי לשלוח לי חומר כזה לא אשתעמם כלל . תגידי לארניהו שיעשה גם בשבילי קצת קרפלך כשאגיע בסוף חודש מאי. זה אחד המאכלים הכי אהובים עלי. אני מנסה לחשוב לנסות לכתוב במחשב אחר שיהיה בו עברית ונראה האם אוכל להכנס עם שם כל שהוא . ושוב תודה על העזרה. ממני פה בנירובי הגשומה, אנחנו כרגע בעונת הגשמים הארוכה עד חודש יולי רב הזמן בשעות הלילה גשמים חזקים ובבוקר ניהיה חמים ונעים גם כשיורד גשם לא קר פשוט נעים. זהבה

magy

New member
ואם מדברים על ווירוסים

קיבלתי שבעה במשך מספר שעות............ הורסים אותי............הווירוסים האלה........... תיז - הרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

שקדי

New member
אם הייתי רוצה להיכנס לפוליטיקה.....

הייתי כותב לך בתשובה שגם אנחנו מגדלים כאן עכשיו תואם לה-פן ואפילו לא הייתי כותב את שמו......מחקי את המיותר......... אבל מכיוון שאני באמת לא חושב שכדאי להיכנס לזה כאן.......... אז אין תגובה..................

אשור

New member
ומה נלין על הצרפתים שבחרו בלה פאן

בעוד שיש לנו שרים פאשיסטים כמו ליברמן ואפי פיין!

היום לפני 20 שנה - פינוי ימית

הנושא על השולחן בערוץ 1 בתוכנית פופוליקה. כדאי!

למעלה