הטובים ביותר בכל עמדה

Or Amit

New member
הטובים ביותר בכל עמדה

אני עובד עכשיו על איזשהו מסמך\מאמר שידרג את עשרת הטובים בכל עמדה בליגה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אני אעלה כאן חמש רשימות (אחת לכל עמדה) של עשרים האנשים שאני מצאתי ראויים ביותר להכלל בחשבון. אני אשמח לשמוע את דעתכם, ואולי גם נתחשב בזה בדירוג הסופי שלי. כמה הערות: 1. תדרגו אותם לפי המקום. לדוגמה: 1. לברון 2. איירה ניובל 3. דשון סטיבנסון 4. די.ג'יי מבנגה 5. די.ג'יי סטרוברי 2. נא לא לבחור מישהו שלא נמצא ב-20 המוצעים. גם אם אתם חושבים שמאד דחוף לדאקו מילצ'יץ' להיות שם, אם הוא לא רשום (והוא לא רשום. גם לא קוואמי בראון) אל תרשמו אותו. 3. באותו נושא - אני יודע שלחלקכם יהיו השגות על העמדה (שון מאריון, לצורך העניין, הוא SF.) אנא תחסכו את זה ממני ומכם. 4. אם תהיה מספיק הענות, אני אשקלל את זה ונעשה את בחירת העשיריה של הפורום. ניר - אם בא לך לנעוץ את זה - תתפרע.

Or Amit

New member
1\פוינט גארד\רכז

אנדרה מילר בארון דיוויס בנו אודריך ג'אמייר נלסון ג'ייסון קיד ג'מאל טינסלי גילברט ארינאס דווין האריס דרון וויליאמס חוזה קלדרון טוני פארקר טי.ג'יי פורד כריס פול מו וויליאמס מייק ביבי סטיב נאש צ'אנסי בילאפס קירק היינריך ראג'ון רונדו ריימונד פלטון עוד הערה - השמות מסודרים לפי סדר אלפבתי.

Or Amit

New member
בחירה שלי - פוינט גארדס

1. כריס פול 2. סטיב נאש 3. דרון וויליאמס 4. בארון דיוויס 5. צ'אנסי בילאפס

z dead

New member
אופס לא שמתי לב

1. בארון. 2. נאש. 3. צ'ונסי 4. ד'רון. 5. קיד,אני מניח...

assafein

New member
PG

1) כריס פול 2) סטיב נאש 3) דרון וויליאמס 4) ג'ייסון קיד 5) בארון דיוויס

lirandr

New member
רכזים :

1. סטיב נאש 2. כריס פול 3. בארון דיוויס 4. דרון וויליאמס 5. ג'ייסון קיד

No Free Name

New member
PG

1. כריס פול. 2. סטיב נאש. 3. דרון וויליאמס. 4. בארון דיוויס. 5. חוזה קלדרון - לדעתי אחד השחקנים הכי לא מוערכים (כי למה להשתמש בלעז, כשאפשר בעברית?) בליגה.

PG

1. כריס פול 2. סטיב נאש 3. טוני פארקר 4. ג'ייסון קיד 5. דרון וויליאמס 6. גילברט ארינאס

the mnm factor

New member
5 כן?

1. כרגע כריס פול 2. סטיב נאש 3. צ'אנסי בילאפס 4. ג'ייסון קיד 5. דרון וויליאמס ברון דייויס וגילברט ארינאס שחקנים ענקיים- רכזים גרועים מאוד.

ThEgReEnKiNg

New member
המשך :\

1.כריס פול -פשוט ברמה אחרת כרגע 2.סטיב נאש 3.ברון דיוויס 4.דרון וויליאמס 5.צ'אנסי בילאפס בא לי להכניס את ארינאס כי אני מת עליו , אבל הוא ממש לא רכז , ברון דיוויס יותר רכז ממה שגילברט יהיה אי פעם.

The WizardMan

New member
הנה

1. כריס פול 2. סטיב נאש 3. קיד 4. בארון דייויס 5. צ'ונסי בילאפס.

עומר ו

New member
גארדים

כריס פול דרון וויליאמס ג'ייסון קיד סטיב נאש חוזה קלדרון

Molchansky

New member
בחירת ה-PG שלי

1.כריס פול 2.סטיב נאש 3.טוני פארקר 4.בארון דייויס 5.צ'אנסי בילופס

cache

New member
בחירת ההנהלה

1. נאש 2. פול 3. בילאפס 4. וויליאמס 5. קיד נ.ב- אני מקווה שאודריך שם על תקן בדיחה, אם כן זה מצחיק, אם לא, זה עצוב, אבל ממש עצוב.

כאן אני משוחד

1) ג'ייסון קיד 2) כריס פול 3) סטיב נאש 4) צ'ונסי בילאפס 5) דרון ויליאמס

למעלה