הטבעת שלי

• פותח הנושא WiKi
  • פורסם בתאריך
:- D אני ממש רואה העיגול של הטבעת שם...מקווה

שאין לך עוד גוף זר באיזור הזה!! אני רואה הטבעת וגם הצינור שיוצא ממנה שעולה עד הפורט למעלה זה הוושט לא אמרו לך שיש התרחבות של הוושט? אז כנראה ההתרחבות זה תחילת הקיבה - הפאוץ' הטבעת קצת למטה מידי ביחס למה שהבנתי וראיתי בצילום אצלי (אבל אצלי ניתוח שני והטבעת לא ממוקמת באותו מקום מניתוח ראשון) אבל אם אמרו לך שהכל תקין כנראה שכן למה עשית צילום כזה? היה חשש למשהו?

WiKi

New member
הצילומים האלה לא קשורים לבריאטריה

הכל בסדר עם הטבעת שלי, אני והיא חיות בשקט ובשלווה, היא מפריעה לי קצת לאכול ואני לא כועסת עליה בתמורה
אין לי עוד גוף זר כי עברתי רק ניתוח אחד בחיים שלי, אבל יש מצב שהושט שלי התרחבה.

אופירA

New member
מנהל
זיהיתי סוף סוף את הטבעת

אבל לקח לי הרבה זמן... הצינור מסתבר שארוך מאוד, לא כן? זה הצינור שהסתבך לרועי בניתוח ונכרך סביב המעי. ובאמת יש צורה מוזרה למטה, אבל היא אינה הטבעת. רואים איך הטבעת גורמת להצרה של הקיבה העליונה. בקושי אפשר להבחין בה עצמה. את הפורט רואים בבירור, והם באותו גובה.

WiKi

New member
אני מהאייפון, אמורים להיות עוד צילומים

אם הטבעת באמת שם למטה, אז לפי דעתי היא החליקה לי והתרחב לי פאוץ בגודל הר החרמון מעל הטבעת.

הכירורג שלך לא ראה הצילום?

את חייבת להראות ולבדוק אצלי החליקה הטבעת במשך שנה וחצי בלי שהכירורגים למיניהם שמו לב....תהיה זהירה בהצלחה

דר איל

New member
נכון מאד הסימון בסגול הוא אזור הטבעת

שאלה שלא קשורה עם איזו תוכנה את משתמשת על מנת לסמן על גבי הצילום את החצים בתודה מראש איל

ויקי, את יכולה לעשות הסבה לרנטגנולוגית. אני

לא הצלחתי לפענח כלום. מבחינתי, זה היה עובר... (שורוק ובית דגושה)

WiKi

New member
אחרי שהקפתי מהאייפון את הלב בתור קיבה?!?

את הפדיחה שלי להיות כבר עשיתי.

WiKi

New member
טוב, פתרון התעלומה ../images/Emo6.gif

הלכתי למחשב כדי להסתכל בתמונה כמו שצריך ולא מהאייפון. מה שהקפתי בצהוב זה הלב. והטבעת היא אכן היכן שהקפת, הנה צילום מקדימה.

WiKi

New member
יווו איזה רזה אני נראית בתמונות האלה../images/Emo70.gif

WiKi

New member
כתבנו אותו הדבר ../images/Emo13.gif

הצללית הכהה שנוטה שמאלה זה הלב שלי ובמרכז יש את הפורט, כפי שהקפת. יש לך צילומים של שלך כדי שנשווה?

לא נתנו לי...

כן כתבנו אותו דבר רק שאז הפורט הרבה יותר גבוה מהטבעת זאת אומרת שבצילום מהצד שהראת לנו אז הטבעת לא במקום שאת רואה התרחבות אלא למטה יותר איפה ששרטטתי בקיצור תראי את זה למומחה....כי לא מהפורום תבוא הישועה למרות שאנו כולנו הטנשים הכיייייייייי חכמים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

WiKi

New member
אכן צדקת, בציור הראשון טעיתי

וכמו שאחותי כתבה לי: "מזל שהלכת להייטק! כי גם אני מהאייפון אבל הצלחתי להבדיל בין לב לקיבה"
במקום שהקפתי כהתרחבות זה הלב! והטבעת אכן נמוכה מהפורט. חבל שהפורט לא נמוך בס"מ או שניים, כי עכשיו הוא בדיוק מתחת לקו החזייה וזה כואב ומציק לי, מעט למטה יותר וזה לא היה מציק ככה.

WiKi

New member
ראש בקיר והרבה שומן... סיפור חיי ../images/Emo8.gif

למעלה