את הטבעת לא רואים בבירור אבל........ WIKI. רואים בברור שיש לך לב רחב
ק ק א מ פ י א נ ו New member 26/7/11 #41 את הטבעת לא רואים בבירור אבל........ WIKI. רואים בברור שיש לך לב רחב
ח חמ סה New member 26/7/11 #45 רק בגלל שלא רציתי להתווכח איתך-שתקתי אבל בהחלט ראיתי שהטבעת אינה היכן שחשבת שהיא. לגבי ה , נו...כולנו יודעים את גודלו. ות ואהבתי את מה שאחותך כתבה לך. AMEN !
רק בגלל שלא רציתי להתווכח איתך-שתקתי אבל בהחלט ראיתי שהטבעת אינה היכן שחשבת שהיא. לגבי ה , נו...כולנו יודעים את גודלו. ות ואהבתי את מה שאחותך כתבה לך. AMEN !
א אחד כפול New member 26/7/11 #47 הנה הקישור לשרשור ההוא http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=145930443
א אחד כפול New member 26/7/11 #49 ממש לא הבנתי מה הבעיה בזה? מישהו אמר שזה צריך להיות "פלס"? מה זה רצפת קרמיקה?
ק קובי d1 New member 26/7/11 #52 מיקום הטבעת לא יודע איפה נמצאת הטבעת שלי ,והאמת זה גם לא מעניין לפני חודש ומשהו הייתי אצל הרופא המנתח אחרי 6 שנים שלא ביקרתי אותו ,הוא ראה את צילום ושט קיבה ,ואמר לי שהכל במקום זה מה שעיניין אותי קובי
מיקום הטבעת לא יודע איפה נמצאת הטבעת שלי ,והאמת זה גם לא מעניין לפני חודש ומשהו הייתי אצל הרופא המנתח אחרי 6 שנים שלא ביקרתי אותו ,הוא ראה את צילום ושט קיבה ,ואמר לי שהכל במקום זה מה שעיניין אותי קובי