הטבעת השתגעה

הטבעת השתגעה

בארוחת ערב אכלתי קציצת עוף של עוף טוב לראשונה מאז הסגירה האחרונה ( לפני כשבועיים וקצת). קציצה אחת עברה יפה אבל הקציצה השנייה התחילה לעשות בעיות ובסוף נתקעה. מאז כל דבר שאני אוכל נתקע ( פתית עם ממרח חצילים, ברנפלקס עם חלב ). ואז אני חייב להקיא כדי להוציא אותו. עליי לציין שמים / תה חם עוברים. האם לתת למערכת לנוח רק על נוזלים? כמה זמן? תודה על התמיכה!
 

אופירA

New member
מנהל
משהו נתקע

צריך לשתות שתיה חמה, ולנסות לאכול בייגלה שמיניות קטן לסירוגין. אם הבייגלה לא עובר, להתמקד רק בשתייה חמה. אם תוך יומיים משתחרר - ובא לציון גואל. אם לא - לפתוח טבעת קצת כדי שישתחרר. אחרי שלושה שבועות אפשר לסגור שוב.
 
עדכון מצב

הטבעת לא משתחררת. היום התחלתי להקיא אפילו מים. טסתי למיון בלניאדו אבל שם אמרו לי שהם לא מתעסקים עם זה וכדאי לנסוע לבי"ח מאיר. בנתיים ברוך ה' תה חם בלגימות קטנות עובר. אז מחר בבוקר אני אסע למאיר לפגוש את ד"ר שוורץ ויייבקש ממנו לפתוח קצת. ממילא הרגשתי שהסגירה השנייה של 6 היתה קצת יותר מדי... תודה לכולם על התמיכה!
 

לילך 1233

New member
היי גלעד למה לא מתעסקים עם זה ?

הם עושים ניתוחי טבעת, אני עושה שם את הניפוחים לטבעת אצל פרו'פ קייזר מנהל מחלקה כירורגית שיהיה בהצלחה
 
המשך עלילות הטבעת

אתמול נסעתי עם ההפנייה למיון לבי"ח מאיר. שם קיבל אותי רופא שכבר היה בדרך להכניס לי מזרק ולפתוח אבל אז הוא שאל אותי אם עוברים נוזלים. אמרתי לו שכן. והוא החליט שהוא לא רוצה לדקור אותי בלי שיקוף. זה לא מספיק חירום בשבילו ושאני אבוא למחרת לד"ר שוורץ. די התעצבנתי אבל לא היתה לי ברירה. בילתי עוד יום על קיבה ריקה. היום נסעתי שוב למאיר להיפגש עם שוורץ ותוך 2 דקות הוא פתח לי את הטבעת ב1 סמ"ק כבקשתי. כבר אכלתי ארוחת צהריים של מרק עוף עם אורז רך רך והכול עבר השבח לאל. אני יודע שפתיחה של 1 סמ"ק זה אולי קצת יותר מדי אבל לפני 3 שבועות הייתי סגור 4 והיתה לי הגבלה חלקית. וסגירה של 6 היתה ממש חנוקה עד שננעלה. ולכן עשיתי ממוצע של 5. מקסימום נלך נסגור בעוד כמה שבועות. שוב תודה רבה על התגובות והפידבק!
 
למעלה