הטאו של בארס

הטאו של בארס

ככה חושבת, איך הוא מצליח? איך אפשר לתת לטאו להוביל. לא שיש לי תשובה אבל אצלו.. אצלו נראה שזה עובד, אולי גם אצלי זה יעבוד. רק שאצלי... אצלי זה מתדרדר, אפילו את הפשוט ביותר אני הופכת למורכב. והתחלות אני בכלל לא מאפשרת להם להיות. If you've been hiding from love I can understand where you're coming from If you've suffered enough I can understand what you're thinking of I can see the pain that you're frightened of And I'm only here To bring you free love Let's make it clear That this is free love No hidden catch No strings attached Just free love I've been running like you Now you understand why I'm running scared I've been searching for truth And I haven't been getting anywhere .....And I'm only here Hey girl You've got to take this moment Then let it slip away Let go of complicated feelings Then there's no price to pay We've been running from love And we don't know what we're doing here We're only here Sharing our free love Let's make it clear That this is free love No hidden catch No strings attached Just free love אפילו מזה אני בורחת.

בלי התחלה אין סוף

בלי כלום גם לא המשך בלי סיכון גם לא סיכוי שתחררי ותני דרור לליבך המחשבה בריאה תמיד מניסיון משתלבת יחד עם הרגש גם..

האלי

New member
הגזמת!

Free love No hidden catch No strings attached Just free love איפה שמעת על דבר כזה? למי יש אומץ? למי יש כוח? מי מרגיש מספיק נקי??? שלך, האלי.

אולי לא תמיד יש בנו את

הכוח הזה.. לנסות להתחיל.. אבל קורה.. לפעמים.. שאנו פוגשים אנשים מסויימים.. ופתאום משהו בנו מתעורר רוצה להרגיש.. מוכן לנסות.. שוקל את הסיכוי נגד הסיכון.. ומוכן לצאת לדרך..
וזה מה שנותן את הכוח להמשיך.. ואת התקווה..

נקייב?

התקלחתי, הורדתי הרבה דברים ושמתי על השולחן (יש לי חברה, זאתי אצלה הכול על השולחן)... אז השולחן היה עמוס ואני היתי נקיה. כאילו שזה עזר...

../images/Emo15.gifית ../images/Emo25.gif

כנראה שצריך להוריד גם מהשולחן... לא מספיק להוריד את הדברים מעצמך, מהפבנוכו שלך אל השולחן... כי אז את יושבת מול השולחן, מסתכלת עליו, על השולחן העמוס "כל טוב" וחושבת, אולי להחזיר את זה, ואולי לא כדאי להיפטר מההוא... ואולי, רק אולי, זה לא כל כך נורא... צריך להוציא אותם לגמרי, להוציא מהבית, לקרוא לנהג של האוטו זבל שיקח את הכל
רק שישאיר את הסופגניה....
אוהבת

נקיטה...

New member
אדמו'...

כשתמצאי את נהג האוטו זבל, 'בקשי ממנו שיעבור גם אלי אה... יש לי ערימות להעביר אליו.

*יערית

New member
../images/Emo25.gif

רגע פרטי/ריטה ואני רק רציתי לשיר לעמוד מול מראה בעיניים עצומות לקרב תפוח עץ אל שפתיים אדומות ולשיר בתריסים מוגפים ובדלת נעולה עטופה בסדין ובמטפחת הכחולה מקשמיר ואני רק רציתי לשיר לתופף על שולחן בידיים ארוכות ולנשוך אחת אחת את המילים המתוקות של השיר עד אשר העליתי באוב את התשובות ודמעות של אהבה בעיניהן של התמונות על הקיר והרגע ההוא הפרטי והרגע ההוא הביתי עוד נוסע איתי כמו חלום בהילוך איטי ואני רק רציתי לשיר ולשיר ולשיר *ואם תרצי שנשיר יחד יד ביד בכדי להפסיק את התרדרות המצב......רק תלחשי

למעלה