הח-ו-פ-ש נגמר

איילת כ

New member
הח-ו-פ-ש נגמר

זהו, הגיע הסוף, אני חוזרת מחר לבית ספר, בעוד רובכם חוזרים לכם ביום ראשון, אבל לא נורא האמת שהתגעגעתי לבית ספרי (ואני יודעת שרובכם חושבים עכשיו שהשתגעתי אבל זה לא בטוח). אז תנצלו את הימים האחרונים של החופש ואני אאחל לכם את הברכה הכי משומשת שיש לקראת שנת הלימודים והיא: שנת לימודים פוריה ומוצלחת (אני הולכת היום על מקוריות). אתם מוזמנים אם בא לכם לספר חוויות שהיו לכם החופש. נ.ב זה השרשור האחרון שאני פותחת בקיץ תשס"ג.

../images/Emo10.gif

צודקת... קצת מבאס שהקיץ נגמר... יש לי עוד כמה שיעורים לעשות... ואל תשאלו! אתמול עשיתי את העבודה באנגלית בחצי שעה בערך!!!! אמאלה.... נתן, אולי תעזור לי?
אה חוויות....... הייתי פעמיים אצל אחותי הבכורה, נולדה לי אחיינית, היינו בלטרון - מומלץ בחום!!! (תרתי משמע...) הייתי בפורום ובאייסי (למי שלא יודע!!!
) הייתי בחתונה בדודה שלי הייתה אצלי ראיתי אותה בחתונה הייתי ב-2 מפגשים!!!!!! היה כיייף!!! קיבלתי מכתב מהמחנכת שלי דיברתי עם כמה חברות והכרתי חברות חדשות (מפה...) וזהו! נראה לי...

איילת כ

New member
לכל דבר טוב יש סוף

נכון היית במיני ישראל? אז זהו שגם אנחנו הלכנו, אבל לא היה לנו מזל והגענו בדיוק שכל עם ישראל גם החליט לבוא, ולא יכלנו להכנס מרוב שהיה כל כך עמוס. הכניסה נאסרה מסיבות ביטחוניות. אמרו שהיה עמוס שם כמו ביום העצמאות. זה היה די מבאס... כל בדרך לשווא אבל התגברנו... נ.ב ראיתם את החתימה החדשה שלי??????????

אני פונה לשמניסטים של שנה הבאה...

בס"ד חבר'ה, נצלו כל רגע ורגע בביה"ס וכל רגע עם חבריכם, במיוחד הפנימיסטים. אין לכם מושג כמה תתגעגעו אח"כ... תתעדו את עצמכם עם חבריכם בכל מיני פעילויות... אני מתגעגע לישיבה שלי חבל"ז...

איילת כ

New member
הופ והופ ויאללה הקפצה

מי מכיר מי יודע? מה זה צפרדעלאיודע? צפרדע לא יודע זה צפרדע שלספור אינו יודע יאללה תגיבו

אני בשiiiiiiiiiiiiiiiק אני 1/8

ב"ה זה אנשים אני מתחילה את השנה האחרונה שלי במערכת החינוך שנה לא קלה מבחנים מתכונות בגרויות. אבל שנה שאני בטוחה תיהיה עם הרבה צחוקים (וואוו אני רוצה להיות כבר ב-1/9/04 גם זה יגיע ב"ה ) וזהו תעשו חיים בלימודים ו................................ בהצלוחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

tiki tiki

New member
יש לי איזה 300 דפים במתמטיקה

לעשות ואני לא יודעת כלוםםםםםםםםםם!!! ושלשום עשיתי מבחן באנגלית באולפנא והיה קל חבל"ז על הזמן... מי שבא לו מאוד לעשות לי שיעורים במתמטיקה מוזמן לבוא, מיד!

shadow dancer

New member
לא נורא.. תתעודדו! (כן בטח!!!)

בס"ד חפיף.. דף חדש נפתח! אני כ"כ מאושר!!! שלומית עפה מהרכזות....
זהו יום גדול.......

איילת תיקראי

איך הולך באהול מאיר? מישהו אמר לי שאת עוברת כיתה או משהו כזה אם את לא יוצאת בכיתה שלי כי את מכירה שם את הבנות זה נכון דווקא יש לנו כיתה טובה ויצא לנו מורה טובה(נו טוב אי אפשר להשוות בין שרה לכרמלה כרמלה שנה ראשונה שלה אצלנו בביה"ס היא לא מכירה את הבית ספר ושרה ותיקה מאוד אבל המנהלת יודעת לצעוק אז אל תרגיזי אותה (היא היתה מורה כברררר הרבה זמן גם של עטרה)אבל אני משער שהי תיהיה טובה) נו טוב אז לא משנה ביי רק רציתי לתת לך טיפים גם אל תידלקי אם יש מכות זה קבוע או מלחמת פרות וירקות בין הכיתה שלנו לכיתה שלך(שנה שעברה עשינו פעמים הם היתחילו איתנו אז היפגזנו אותם)טוב ביי א ב י ת ר ש

למעלה