החתן בן 92, הכלה בת 22

הערבים לא פראיירים.. הם יודעים להחזיק את

האישה קצר ולהראות לה מי הגבר בבית. קראתי פעם כתבה על ערבי מלבנון שהפך לאבא בפעם ה-11-12 בגיל 90. קראתי גם על גבר הודי שבגיל 94 הפך לאבא בפעם הראשונה, ובגיל 96 בפעם השניה. בגילו המופלג הוא נראָה הרבה יותר חסון ומוצק מאשר רוב בני ה-20 פלוס בישראל של היום, שיושבים כל היום במשרד ממוזג ומתפקדים כפקידונים חיוורים, אפרוריים וחסרי חיוּת.
 
אל תדאג....

היא לא צפויה לסבול איתו הרבה זמן...






















































בפעם הראשונה שהיא תעצבן אותו, הוא ישלח אותה לעולם שכולו טוב.
 

beatman

Member
היא לא תגיד לו "תראה איך אתה נראה"

ו"תשטוף את הרצפה שם שם ושם".
שיהיה לה בהצלחה בארגונים הפמיניסטיים.
 
כי הערבים לא פרייארים והקונצים האלו לא פועלים

עליהם. 60% מהנשים הנרצחות במדינת ישראל הן ערביות. 70% מהרוצחים במדינת ישראל הם ערבים, וערביי ישראל עוד נחשבים למתונים שבערבים. בארצות שמסביב ובשטחי הרשות, הערבים הרבה יותר אלימים וכוחניים.

את הגבר האשכנזי (והמשתכנז) מסנג'רים ומכפכפים והוא עוד אומר תודה על זה כמו אחרון המזוכיסטים. בארצות ערב מכים ואונסים חופשי (סוריה, כיכר תחריר, ערב הסעודית, אפגניסטן וכו') ובישראל אם עוברים ליד אישה ולא משפילים את המבט, עלולים לחטוף תביעה על הטרדה מינית.
 

beatman

Member
מנגד גבר הודי נתפס עם אהובתו ומוכה ע"י אשתו

ונשות המשפחה:
http://www.youtube.com/watch?v=Z09vmyuvfR8
 

Helio

New member
איך הם יזד...נו?
נו טוב, יש ויאגרה.

אבל92 הוא תותח
 

beatman

Member
אם הוא סובל גם מרעידות אז היא בטוח הולכת

להנות מהן.
 
למעלה