החתונה

החתונה

לברית של מאיר חברי הטוב ואשתו מלי , הגעתי לבדי והתיישבתי בשולחן החברים של בני הזוג,בצמוד אלי התיישבו שתי בנות שקראו לעצמן אורטל ומיטל ואמרו שהן חברות טובות של הכלה . הצחוקים והשתיה רוממו את האוירה בשולחן . שמתי לב שהבנות מתלחששות ומצחקקקות בלי סיבה. הפלתי מזלג וכשהתכופפתי מתחת למפה ראיתי שרגליהן מחככות אחת את השניה , התקדמתי טיפה וראיתי שהן מלטפות אחת את השניה,הצחקוקים מלמעלה התגברו , והבנתי שהן קלטו אותי , אורטל , הנועזת שבינהן פסקה קלות את רגליה וראיתי שהיא לא לובשת תחתונים , אצבעה התחילה לשחק עם שערותיה המקורזלות ללטף את פנים ירכיה ולבסוף החלה לאונן מול עיני המשתאות. התרוממתי והתיישבתי חזרה במקומי. רק התיישבתי והרגשתי את הרגל של אורטל נצמדת לרגלי ומתחככת בה. ידה התחילה ללטף את רגלי לכוון הזיין שעמד להתפוצץ,ואז התמקדה במוט הלוהט ותפסה אותו כמו ידית הילוכים. ואז ירדה אל מתחת לשולחן , פתחה את רוכסני והתחילה לאכול את המנה העיקרית שפתיה לקקו את הזיין מתמקדות בראש , מחדירות את הכל לפה והחוצה , ליקוקים עדינים במעגלים הולכים וקטנים,ואז בלעה שוב את הזיין לפיה,לא יכלתי יותר להתאפק וגמרתי לה בפה. אחרי שסדרה את העניינים למטה ,שאלה אותי :עכשיו כשהכרנו בא לך להצטרף אלינו ,אנחנו הולכות לבקר את מלי בחדר ההנקה ? הייתם מסרבים להצעה ? כשהגענו לחדר ההנקה נכנסנו ומורטל נעלה אחרינו את הדלת. מלי שהניקה שמחה לקראתנו. אורטל ומורטל נצמדו אחת לשניה והתחילו להתנשק ולהפשיט אחת את השניה,כשנארו ללא בגדים התחילו לרקוד בחושניות צמודות אחת לשניה,שד התחכך בשד ,ערווה נגעה בערווה,ידיים לטפו גב. ומה איתך,זה לא מופע ראווה ,נזפה בי מלי. לא חיכיתי להזמנה שניה ,התפשטתי במהירות והצטרפתי למעגל המחוללות. רקדנו צמודים זה לזה ,מתנשקים,מלטפים ,ואז אורטל,נשכבה על השטיח ,מפסקת את רגליה,נשכבתי מעליה נושק לשפתיה אוכל את צוארה,ידי מעסות את שדיה,צובטות את פטמותיה ,פי יורד למטה מנשק את בטנה את טבורה ,אוכל את פנים ירכיה ,משחק בשערותיה ואז מחדיר את לשוני לתוכה ,אוכל את צופה מזיין אותה עם הלשון.ואז הרגשתי את מורטל נצמדת אלי מאחור מועכת את שדיה הגדולות על גבי,ידיה מלטפות את בטני ויורדות ומלטפות את תחתי, המשכתי לזיין עם הלשון את אורטל עד שגמרה ואז פניתי לטפל במורטל שנשכבה על השטיח ,מפסקת את רגליה ומלטפת את פותה ,הסתכלתי לרגע קטן על המחזה המדליק ואז רכנתי לעברה מחדיר את הזיין הקשה למערתה,מזיין אותה בתנועות מהירות כשידי תופסות בשדיה ,אורטל שהתאוששה ,התחילה לנשק את מורטל ,ואז הניחה את כוסה מעל פניה של מורטל שהתחילה לאכול אותה , עד שהרגישה שהיא הולכת לגמור והתרכזה בזיין שבתוכה. אורטל הזנוחה התחילה לענג את עצמה בעצמה ,מסתכלת בהנאה במחזה שמולה. בואי אני אעזור לך,אמרה לה מלי שסיימה להניק,והניחה את תינוקה בצד. אורטל פנתה למלי שלא לבשה את חזייתה לאחר ההנקה,והתחילה לינוק מדדיה המלאים. מלי השכיבה את אורטל לצידה של מורטל והתחילה להתחלף. עברתי לאורטל ומלי נצמדה למורטל מלקקת אותה ,אוכלת אותה ,מורטל שעמדה מקודם על סף גמירה ,התחננה למלי שתזיין אותה עם הלשון,מלי נתנה לה להתחנן והצמידה את שדיה המלאם לפיה של מורטל,תאכלי אותם פקדה עליה. בינתיים אני נשכבתי על השטיח ואורטל התיישבה עלי, מחדירה את זייני לתוכה דופקת אותי בחוזקה . ואז נשמעה דפיקה על הדלת וקולו של מאיר שאומר : "מלי לאן נעלמת ? אפשר להכנס ?? כאן המקום לסיים כרגע,משאיר את ההמשך לדמיונכם. מנה שניה ובה המשך עלילות אותו הערב ,תוגש בהמשך.

*g99

New member
איזה סיפור,

לי יש כבר את ההמשך בדמיון... אבל אני לא אכתוב,הבמה שלך! ממתינה להמשך... g99...

למעלה