החתונה

Katherine

New member
החתונה

סאלי חנקה אותי מצחוק! אבל האמת היא שאני מרחמת עליה, לא נשאר לה כלום חוץ מסיג'י שרק אלוהים ובראדלי יודעים לאן הוא נעלם. אהבתי שהיא גילתה לכולם שברוק בהריון,וזה רק אני או שסטפני חייכה?!?! מה הם עשו לסטפני????? אני מתה לראות את ההמשך מחר, צריך להיות מעניין. *בלי קשר- הדסון ממש חמוד, ודרלה נראתה מדהים, כרגיל...

Guy K

New member
ג'קי בחתונה איטלקית

ההפקה ניסתה לגרום ללסלי אן דאון ללמוד את הריקוד המסורתי. היא לא הסכימה. "אני לא רקדנית. ובכלל, ג'קי לא אמורה להכיר את הריקוד הזה בכלל. אבל היה כיף!" עושה רושם שהם באמת נהנו נורא בצילומי הפרקים האלו.

SupeRonit

New member
יש קליפ של הריקוד ?

זה נכתב בספק צחוק על סף הרצינות.כי הריקוד היה באמת משהו מיוחד.בכלל כל סצנה עם ג'יקי (טוב,נו,כמעט כל סצנה) מדהימה בעיניי. איך הם נתנו כיף שכזה,היה ממש יפה.אני מקוה שהקלטתי את זה (כמו שהבנתם הקלטתי הרבה מהפרק)....................................................

הפרק

הפרק היה יחסית טוב ומה היה העניין שאחרי שסאלי אמרה שברוק בהריון כולם קמו לברך אותה ושחכו שהם בעצם בחתונה פה היה ממש חמוד לראות את גקי מחכה(חח)והיה עוד קטע חמוד כשהכומר אמר שעכשיו גקיומאסימו יהיו ביחד אז הרארו שסטפני אמרה אמן וכנראה אריק חשב לעצמו הלוואי שלא . אבל אחר כך הראו שבריקוד בקורע של מאסימו וגקי הוא צחק - בטח איך בריקוד קורע כזה הוא יצליח להישאר עדיש ולא ליצחוק אני אישית ציפיתי מאריק להיות קצת יותר באבת על הנישואים האלה ובמקום זה הוא ממש שמח

Katherine

New member
../images/Emo6.gif

לסלי כזאת חמודה באמת היה נראה שכל הקאסט נהנה לצלם את הפרק הזה.. וכמה שהחתונה היתה פשוטה (יחסית לשאר החתונות) היא הייתה ממש יפה..הנדרים והריקודים וכל האווירה של הפרק, נהניתי...

למעלה