החתונה שלי....

o r i t 2 8

New member
החתונה שלי....../images/Emo4.gif

צהריים טובים בנות יקרות... רוצה לשתף אתכן במחשבות שלי... אני חיה עם בן זוגי כבר שנתיים, אנחנו רוצים להתחתן... אמרתי לו שאני רוצה להתחתן ברבנות... לא רוצה באולם.... התירוץ שלי הוא שזה יקר חתונה ואין טעם לעשות את זה ומעבר לזה שאני לא רואה את עצמי בשימלת כלה... (לא עושה לי את זה עלק...
) מה שהתרוץ האמיתי הוא שכשאני הולכת לחתונות (אם כבר אני הולכת) קשה לי לראות את הטקס... צפים בי רגשות קשים... ואני בוכה ועצובה... שמחה מאוד עבור החתן והכלה... אבל כל הזמן חושבת איך החתונה שלי תיראה... מי תלווה אותי לחופה אם לא אמא.... אני רק חושבת על מעמד הטקס.... כל הרגשות תפרוצנה להם ללא שליטה..... המחשבה קשה עלי ואתן בטח מבינות.... הלוואי והחבר שלי היה יודע שזה השיקול והיה עושה לי חתונת הפתעה... סתם כי רציתי לשתף...

gitta

New member
אורית מזל טוב, בשעה טובה!

ברכותי לקראת החתונה שלך, שתהיה לך נחת ממנה וזכרונות טובים לעתיד לבוא. לדעתי, הכי חשוב לשתף את החבר, הבעל לעתיד, בכל המחשבות, הרגשות והחששות. הרי הוא הנפש הכי קרובה אלייך, ולא בריא להסתיר רגשות כבר מההתחלה. אתם אמורים להיות כמו ספר פתוח זה בפני זו, כי זאת הדרך הנכונה לזוגיות בריאה לכל החיים. לגבי השאלה מי תלווה אותך במקום אימך, אולי יש גיסה החביבה עלייך, או דודה וכו'. הרי מה שחשוב זה שאת תרגישי שלמה עם כל הארוע לפרטיו. ואם אין מי שילווה אותך, אולי בן זוגך יוותר גם הוא על הליווי של אביו או הוריו. עוד אפשרות, שאביו ילווה אותו, ואימו תלווה אותך, אם זה מתאים לך. העיקר שיהיה במזל.

היי o r i t 28

בנוגע לחתונה זה משהו מאוד אישי ואת צריכה להחליט כמובן מה שהכי נוח וטוב לך ולבן זוגך. בנוגע לתירוץ...יש אפשרויות שונות להגיע לחופה, ממה שראיתי בחתונות האחרונות שהייתי בן, הזוג הצעיר הגיע לבד לחופה ללא מלווים וההורים כבר חיכו במקום (הם הוזמנו לפניהם). כלומר יש אפשרויות שונות לעקוף את הענין הכואב הזה מבחינת הטקס עצמו ואת זה כמובן תוכלי לברר. אבל לדעתי זה לא מה שבאמת פותר את הכאב. כלומר לא חשוב איך מתחתנים, באולם או ברבנות או בכל דרך אחרת, אמא תמיד תהיה חסרה בכל מעמד ובכל טקס וצריך להתמודד עם החסר גם בהמשך, לידות, שמחות וכו' ובעצם בכל יום... זה משהו שלצערנו הרב לומדים לחיות איתו כי הרי אין לנו את הברירה, לא?! רוצה רק להתעכב על משהו אחר שכתבת, ואני מעזה לעשות זאת כי שיתפת אותנו אך את יכולה שלא להתייחס אם תחשבי שזה לא מענייני או שזו חדירה לפרטיותך. את כותבת שהלוואי שהחבר שלך היה יודע שזהו השיקול ועושה לך חתונת הפתעה... כרעיון זה נפלא אבל מה שמפתיע הוא שאינך משתפת אותו בהרגשתך זו. זה אומנם משהו מאוד אינטימי, אבל בל נשכח שעם החבר את הולכת לקשור את חייך והוא עומד להיות האדם הקרוב לך איתו תבלי את חייך ותבני משפחה, ואובדנה של אמך, הוא חלק ממך כיום, הוא חלק ממה שאת. האינך חושבת שעליו להיות איתך שם בהרגשה הזו? שעליו לדעת מה את מרגישה או למה אינך רוצה טקס?! בכל מקרה מאחלת לך המון מזל טוב ולא חשוב מה שתחליטי, הטקס עצמו הוא לא מה שיקבע את חייך, העיקר שיהיה לך טוב ושתבני חיים מאושרים.

../images/Emo124.gif אוריתי ../images/Emo70.gif

אני אשמח אם תקראי את השרשור הזה. הוא עשוי לעניין אותך מאוד.

בדקתי שוב ...

.... והצלחתי. מה שכן, הזמן האחרון נתקלתי כבר פעם פעמים בהודעת שגיאה כשחפשתי הודעות, בעיקר ישנות. הכי פשוט: לנסות שוב. אופציה נוספת: לנסות להכינס דרך הטגליינס [הכותרות הרצות] המתחלפים בדף הפורום.

tdr1

New member
מזל טוב

יש המון דרכים להתחתן. את יכולה לארגן איזה אירוע שתרצי: אינטימי לאנשים הקרובים או אירוע גדול עם כל מי שאת מכירה. הרבנות היא הדבר הכי לא רומנטי בעולם... אני בקושי עמדתי בסידורי החתונה שקשורים לרבנות... חבר שלך בטח יגיד לך שאם לא מתאים לך ללבוש שמלה לבנה את יכולה לנסות בצבע אחר.... (סתם)...
אני עשיתי חתונה לפי הספר, והפקתי את האירוע על כל פרטיו. אני שלטתי בכל ההחלטות, כדי שהאירוע יהיה הכי מתאים לי. אני אשמח לתת לך טיפים ורעיונות אם תרצי. זה נכון, כמו שכתבה איחוד האחת, שאמא תהיה חסרה בכל מקרה. גם אני חשבתי על זה כל הזמן - איך זה יהיה בלעדיה. אבל עמדתי בכך בגבורה ובסוף אפילו לא בכיתי בחתונה. חשבתי עליה וקיוויתי שהיא איתי, רואה אותי וגאה בי (כתבתי על זה פה פעם, שבזמן החופה עף סביבי פרפר לבן ורציתי להאמין שזו היא...). בזמן האירוע התרכזתי בשמחה שלנו ושל הסובבים אותנו. אנשים שחוו אובדן מחכים לשמחות כאלה, ואני בטוחה שתגרמי למשפחתך המון אושר ונחת באירוע הזה. תחשבי על זה עוד קצת... כמה אירועים מרגשים ושמחים כאלה, כמו חתונה, כבר יש לנו בחיים? (ואני לא סופרת אירועים של אנשים אחרים). בכל מקרה אני מאחלת לך המון המון מזל טוב, אושר, אהבה והצלחה.
תספרי לנו מה החלטת...?

libi4

New member
יקירתי../images/Emo48.gif

לא מסכימה עמך... אמך היתה רוצה לראותך כלה יפה בשמלה מדהימה צועדת בחופה בראש מורם ושמחה....לא חייבים ללוות בחופה ולא חייבים כניסה דרמטית....אפשר לקבל את האורחים ולעשות טקס לא קונבנציונאלי... יקירתי...מבינה אותך כל כך אבל את חייבת לא לותר על האירוע המקסים הזה... אשמח להיות לך לעזר....

Cat79

New member
קודם כל מזל טוב

אני התחתנתי לפני שנתיים. אמא שלי הייתה אמנם נוכחת בחתונה ואני חושבת על זה המון שאני בחתונות של חברים, איזה מזל היה לי שאמא שלי הייתה בחתונה שלי (היא נפטרה 4 חדשים אחרי החתונה), אבל יש לי אחות בת 22 ואני חושבת על זה שאמא לא תהיה איתה וזה ממש כואב לי. בקשר לחתונה ברבנות, זה גם מה שאני רציתי בזמנו כי לי אין משפחה מעבר להורים שלי ולאחותי, בסופו של דבר, בגלל שהוריו של בעלי התנגדו, הייתה לי חתונה באולם ואי אפשר בכלל להשוות, אני יודעת שזה קשה אבל זה חלק מחוויות החיים שלנו, אל תוותרי על זה. יש לך אחיות?

Storm131

New member
orit28

קודם:מזל טוב! שאלתי לך:מדוע אינך משתפת את בן זוגך במה שבאמת מפריע לך?הרי יתמותך מאם היא חלק מהותי ממך.גם אני עברתי את הפחדים האלה לפני החתונה וחשתי שהיא היתה חסרה.יש לך אולי דודה קרובה שיכולה ללוות אותך לחופה?

o r i t 2 8

New member
בנות יקרות../images/Emo25.gif

אתן יודעות לחמם את הלב... ואני שמחה ש"נפלתי" על הפורום הזה.... בתמונה זו אני, אז נעים מאוד.... אני יהיה כלה לא קלה בכלל

gitta

New member
יפהפייה חיפאית אסלית ../images/Emo68.gif

מה זה יפה, חבל"ז אמיתי! וואו!!! גם את חיממת לי את הלב, עם התמונה שלך.

i m a s h e l o

New member
../images/Emo49.gif איזה כיף לך../images/Emo48.gif

אמא שלך מלווה אותך בכל רגע בכל מקום שתהיי. בהצלחה ענקית מזל טוב

למעלה