החתול יצא מהשק

XמX של Wון

Well-known member
פרסם בנושא 'אגב , כדאי שתדעו שזו הרגשה נפלאה לכתוב כל מה שבא לך ללא צנזורה אשר מרחפת מעליך כמו ענן אפל וקודר של סתימת פיות...' https://www.tapuz.co.il/threads/אגב-כדאי-שתדעו-שזו-הרגשה-נפלאה-לכתוב-כל-מה-שבא-לך-ללא-צנזורה-אשר-מרחפת-מעליך-כמו-ענן-אפל-וקודר-של-סתימת-פיות.15591089/post-145170753
הודעה 4
מסכנים הם המנהלים הטובים, והשאר מחפשים לחסום לנעול למחוק.
עוד |חתול|שחור יצא מהשק |שק|
להמריד את יבגני נגד משה, לפתוח חסימות שמשה חסם.

מ ש ה 53

Well-known member
עוד |חתול|שחור יצא מהשק |שק|
להמריד את יבגני נגד משה, לפתוח חסימות שמשה חסם.
היי... יבגני אמנם הזכיר חסימה שביצעתי והוא גם הסביר על שום מה ולמה. אבל לא נראה לי שזה הפריע לו, או שהוא נענה ושיחרר: הוא לא שיחרר.

Harrington

Well-known member
מנהל

החתול יצא מהשק​

אולי זה אני אבל לדעתי כדי שחתול ייצא משק, הוא קודם צריך להימצא בו :). בעניין הזה אין כל חדש בטענות הנ"ל (אני מדבר על מהות הטענות, לא בהכרח על זהות המתלוננים אם כי גם לגביהם נדמה לי שאמירה זו נכונה).

גם בכך שהיה מי שביקש ממנהל א' לפעול נגד שרירותיות (בעיני הפונים) של מנהל ב' או עודף פוליטיזציה שלו בניהול אין שום דבר חדש. הנושא הועלה בשלל פורומים ונטחן עד דק. אז אפשר כמובן להסכים עם המאורעות ואפשר לחלוק עליהם. אבל חתול שיצא מהשק מלמד לכאורה על כך שהתגלה כאן משהו מדהים שהיה חסוי ומאחורי הקלעים עד עכשיו. זה לא המצב.

XמX של Wון

Well-known member
אולי זה אני אבל לדעתי כדי שחתול ייצא משק, הוא קודם צריך להימצא בו :). בעניין הזה אין כל חדש בטענות הנ"ל (אני מדבר על מהות הטענות, לא בהכרח על זהות המתלוננים אם כי גם לגביהם נדמה לי שאמירה זו נכונה).

גם בכך שהיה מי שביקש ממנהל א' לפעול נגד שרירותיות (בעיני הפונים) של מנהל ב' או עודף פוליטיזציה שלו בניהול אין שום דבר חדש. הנושא הועלה בשלל פורומים ונטחן עד דק. אז אפשר כמובן להסכים עם המאורעות ואפשר לחלוק עליהם. אבל חתול שיצא מהשק מלמד לכאורה על כך שהתגלה כאן משהו מדהים שהיה חסוי ומאחורי הקלעים עד עכשיו. זה לא המצב.
תמיד חושב שאתה יודע טוב יותר.

Harrington

Well-known member
מנהל
והתייחסותך העניינית לדברי היא ...?

אין כאן עניין של לחשוב שאני יודע טוב יותר. פשוט קטע עובדתי נחמד שבחרת להתעלם ממנו ואני בחרתי להצביע על כך. תתמודדי.

XמX של Wון

Well-known member
והתייחסותך העניינית לדברי היא ...?

אין כאן עניין של לחשוב שאני יודע טוב יותר. פשוט קטע עובדתי נחמד שבחרת להתעלם ממנו ואני בחרתי להצביע על כך. תתמודדי.
כשתתייחס עניינית תקבל תשובה בהתאם.

מ ש ה 53

Well-known member
ואגב... מי 'שנוהג' לצאת מהשק הוא המרצע, שביכולתו לנקב את השק ולצוץ ולצאת מתוכו.
חתול בשק הוא גם כן מושג מוכר, אבל כאן מדובר בכך, שהתכוונת לרכוש עז, אבל בתוך השק הושם חתול. את חשבת שקיבלת עז וסמכת על המוכר, אבל משפתחת את השק? גילית שהושם בתוכו חתול ולא עז. כלומר: הקונה סחורה מבלי שטרח ובדק אותה, ימצא עצמו מקבל חתול בשק. לא ממש "מימוש הכוונה" המקורית שכיוונת אליה. סורי...

XמX של Wון

Well-known member
ואגב... מי 'שנוהג' לצאת מהשק הוא המרצע, שביכולתו לנקב את השק ולצוץ ולצאת מתוכו.
חתול בשק הוא גם כן מושג מוכר, אבל כאן מדובר בכך, שהתכוונת לרכוש עז, אבל בתוך השק הושם חתול. את חשבת שקיבלת עז וסמכת על המוכר, אבל משפתחת את השק? גילית שהושם בתוכו חתול ולא עז. כלומר: הקונה סחורה מבלי שטרח ובדק אותה, ימצא עצמו מקבל חתול בשק. לא ממש "מימוש הכוונה" המקורית שכיוונת אליה. סורי...
קיבל את השבת ללא ברכת ההתבוללות. הבין מי המתבולל היחידי בתפוז.

אבח"י

Well-known member

גם בכך שהיה מי שביקש ממנהל א' לפעול נגד שרירותיות (בעיני הפונים) של מנהל ב' או עודף פוליטיזציה שלו בניהול אין שום דבר חדש. הנושא הועלה בשלל פורומים ונטחן עד דק. אז אפשר כמובן להסכים עם המאורעות ואפשר לחלוק עליהם. אבל חתול שיצא מהשק מלמד לכאורה על כך שהתגלה כאן משהו מדהים שהיה חסוי ומאחורי הקלעים עד עכשיו. זה לא המ
נראה לך הוא מכיר את החתול של שרדינגר?

מ ש ה 53

Well-known member
פרסם בנושא 'אגב , כדאי שתדעו שזו הרגשה נפלאה לכתוב כל מה שבא לך ללא צנזורה אשר מרחפת מעליך כמו ענן אפל וקודר של סתימת פיות...' https://www.tapuz.co.il/threads/אגב-כדאי-שתדעו-שזו-הרגשה-נפלאה-לכתוב-כל-מה-שבא-לך-ללא-צנזורה-אשר-מרחפת-מעליך-כמו-ענן-אפל-וקודר-של-סתימת-פיות.15591089/post-145170753
הודעה 4
מסכנים הם המנהלים הטובים, והשאר מחפשים לחסום לנעול למחוק.
תגידי... למה את חושבת שזה נכון להביא ציטוטים מהם? לא די בכך שאחד מהם משגר אחת לכמה ימים איזו "נקודה" בפורום הזה, כדי להפגין את נוכחותו (המיותרת)? האם יש מקום לסייע ולתדלק אותם עוד ומעבר? למה זה טוב?

R 1 3

Well-known member
עונה גם כאן לא קראתי אבל לא רוצה לךהשתלט על כל הדיונים

למעלה