החתולים שלי רבים

noti1234

New member
החתולים שלי רבים

הי, קונדסון חתול מסורס בוגר בן שנה ו - 3 חודשים. קרלו בן 8 חודשים. עד לפני מספר ימים הכל היה בסדר. שניהם שיחקו בלי הפסקה, ישנו ביחד והכל היה טוב. פתאום לפני יומיים, חזרנו הביתה וראינו פרווה בכל מקום. קונדסון יושב בפחד מתחת למיטה. קרלו יושב מנגד עם שריטות על האף, ושניהם נוהמים אחד על השני. נראה היה שקונדסון מפחד מקרלו יותר מההיפך. זה אף פעם לא קרה. יש לציין שקרלו עדיין קטן מקונדסון. החלטנו שזה הזמן לסרס את קרלו (בעיצת הוטרינר). אתמול קרלו חזר מסרוס, אבל הם עדיין נוהמים אחד על השני. בנתיים אנחנו מפרידים ביניהם, אבל אני חושש שזה יימשך ככה. האם זה יירגע מאליו, עכשיו שקרלו מסורס? האם צריך להמשיך להפריד ביניהם? לכמה זמן? ממש נשמח לעיצה... תודה

dimitrygo

Active member
מנהל
קרלו חזר מניתוח עם ריחות זרים וזה לא תורם

לאווירה שקטה בבית. תנו להם זמן ויבתקווה הכל יחזור לקדמותו.

noti1234

New member
אז איך להתחיל?

להפריד ביניהם כמה ימים, ואז לתת להם להפגש? האם לעשות משהו בהדרגה?

dimitrygo

Active member
מנהל
אם הם רק נושפים אחד על השני אז לא חובה להפריד

noti1234

New member
ממש לא

קרלו מתקרב לקונדסון ואז הנהימות מתחילות ומשם זה נעשה מכוער יותר. לא ברור לי מי הראשון שמרביץ אבל זה מתדרדר למכות.

sadju

New member
לי יש 4 חתולים

ופעם כולםם הסתדרו ואז קרה לאחד שנתקע לו היד והא נבהל והתחיל להשתגע ונהם גם עלי ורב עם אחד מהחתולים עכשיו כל פעם שקורה משהו הכי קטן יש ריב כמו שאתה מתאר בן שניהים עם שריטות באף וקולות מפחידים מהניסיון שלי תפריד בניהים ליום יומיים אבל תסגור בחדר לא את התוקף אלה את הנתקף שירגיש מוגן כשתתן לו לצאת תתן לשניהים אוכל טעים וריחני ותלטף את שניהים זה יקח להם זמן... אצלי לפחות פעם בחודש הם רבים ולוקח להם שבוע להרגע - מה שאני עשיתי גם קניתי עוד ארגז חול ועוד כלים לאוכל ומים כי שהוא תוקף אותו הוא לא נותן לו לעשות צרכים או לאכול וככה יש לו 2 אופציות 2 מקומות שונים ... אני גם כועסת ומרימה את הקול לתוקף ואומרת לו להפסיק... והוא קצת מקשיב שהוא לא באטרף... יש חתולים בעייתיים מה לעשות?והוא נהייה כזה רק בגיל שנה לפני זה היה נורמלי ממש

noti1234

New member
קונדסון ברח

היום לפנות בוקר כשחזרתי מהטיול עם הכלבות, קונדסון ניצל את המרווח בדלת כדי לברוח. זה ממש לא אופייני לו. בצהריים ראיתי אותו שוב פעם, אבל הוא פחד ממני - שוב, לא אופייני בכלל. הלילה לפני כמה דקות שוב ראיתי אותו, ושוב ניסה לברוח. הצלחתי לתפוס אותו אבל הוא נמלט שוב. מה קורה לו????|

bumblebee1

New member
הוא בחוץ

לא במקום מוכר - הוא בסטרס. לפעמים כשהם בסטרס הם לא אוכלים את מה שהם הכי אוהבים והם לא מגיעים כשקוראים להם. אולי תנסי עם לוכדת? המון בהצלחה

lilu31

New member
כשהם בחוץ לפעמים הם נכנסים לסרט

פעולה שבו הם הגיבור הראשי, ונכנסים לדמות של חתול פרא ושוכחים שאת אמא שלהם. אפילו החתול הכי מתפנק לא אוהב "על הידיים" בחוץ צאי אליו עם האוכל הכי טעים (רובם לא עומדים בפני פנסי פיסט) בשעה הכי שקטה של היום, תהיי רגועה, שבי לידו ודברי אליו בשקט לפחות חצי שעה. בסוף יצא מהסרט ויבוא אלייך.

noti1234

New member
הוא לא נמצא בחצר באופן קבוע

למעשה, מאז יום ראשון בלילה, בו הוא נמלט בפעם השניה, לא ראינו אותו. השכן אומר שראה אותו גם אתמול בבוקר וגם היום, אבל אולי הוא מתבלבל עם חתול אחר. אמרו לי שכדאי לפזר אוכל בסביבה הקרובה, כדי שיהיה לו איפה לאכול, ולאן לחזור. הבעיה היא שכל שאר החתולים אוכלים את האוכל הזה, בטח לפני שקונדסון מגיע אליו אם בכלל. חשבתי לפזר אוכל ברדיוס גדול יותר, אבל אז אני מסתכן בכך שיחליט להשתכן במקום רחוק יותר.

noti1234

New member
אני צריך עצה, בבקשה

יש איזושהי דרך לגרום לו לחזור?

למעלה