החתולה

horneyboy

New member
החתולה

אתם מאמינים בגילגול נשמות? לפני שתגידו שזה לא הפורום הנכון, תרשו לי לומר שגם אני לא. אבל מה שקרה לי לא מזמן בהחלט גרם לי לפקפק בכך. דאנס-בר תל-אביבי טיפוסי. מקום שבו הברמנים חובשים פאות ומכים בגונג, אולי אתם מכירים. צפוף ביותר, בקושי הצלחתי לרקוד. בשלב מסוים הגיעו שתי חברות. פרצופה של אחת מהן הזכיר לי מישהו או משהו, אך לא יכולתי להבין מה. משכתי קלות את ידה, והזמנתי אותה לרקוד אתי. היא הסכימה. תוך כדי הריקוד הספקתי לברר שהיא בגילי, סטודנטית וגרה בת"א. לפתע ידה עזבה את ידי, נעה במין סיבוב על העורף שלי ואז משכה את צווארי. לרגע חשתי את ציפורניה. היא משכה אותי אליה לנשיקה. זה היה מקום קטן, כך שהקיר נמצא בסמוך. הצמדתי אותה לקיר והתנשקנו בפראות. זקפתי הרקיעה שחקים באותו רגע. חשתי את פטמותיה הזקורות מבעד לבד. כל שנותר לי הוא לצעוק באוזנה (כי אחרת לא ניתן היה לשמוע): "וואו, את מדהימה!". המשכנו להתנשק עוד דקה ארוכה. בריקוד הבא המבטים כבר לא היו אותם מבטים. עזבנו את הבר והלכנו לדירתה, שהסתבר שנמצאה במרחק הליכה משם. הסתכלתי עליה ביתר תשומת לב. בחורה עגלגלה, פנים רחבות, אף קטן ורחב גם הוא, עינים ירוקות, השיער שלה (בגוון ג'ינג'י) עמד במין פראות כזאת. ואז הבנתי - היא פשוט הזכירה חתולה. באותו רגע זקפתי גדלה כל-כך שבקושי הצלחתי ללכת. נכנסנו לחדרה. רקמה של חתולה עם עינים בוהקות היתה תלויה מעל מיטתה. לרגע נבהלתי, אבל זה מיד עבר, כי באותו רגע חשבתי עם הראש האחר. שוב הצמדתי אותה לקיר והתנשקנו. היא סובבה אותי כך שכעת אני הייתי צמוד לקיר וירדה למצוץ לי. הליקוקים הקטנים שהעבירה לי על הזין שיגעו אותי. מאיפה זכורים לי ליקוקים כאלה? (נכון). רגע אחרי שהכניסה אותו לפיה, אמרתי לה שאני גומר וניסיתי להוציא את האבר, אבל היא תפסה לי את התחת ולא איפשרה זאת. אחרי שגמרתי לה בפה, ליקקה את שפתיה ליקוקים קצרים, ואפילו מעט מוזרים. אחר כך ליקקתי לה את החתולה שלה. למיציה היה טעם מוזר שלא טעמתי כמוהו בעבר. דגדגנה תפח במהירות מדהימה. ואין דבר טוב יותר בעולם הזה מלמצוץ דגדגן בין השפתים... גבה התקמר וחשבתי שהיא עומדת לגמור. אבל זה לא קרה במשך עוד מספר דקות. ניסיתי במקביל גם לשחק עם הזין שלי וגם לחשוב: אולי היא באמת לא אנושית... מחשבותי נקטעו בבת אחת כשהיא גמרה והציפה את פניי. אך מה הקול החלש והמוזר הזה שהשמיעה? "וואי, אני רעבה. מצטערת, אבל כל מה שיש לי זה יוגורט", אמרה אחרי שנחנו קצת. אכלנו בשקיקה (אחרי מועדון והכול). במצב רגיל הייתי חושב שהיא מתלקקת בכוונה בשביל לגרות אותי. הפלתי אותה למיטה וחדרתי לתוכה. כוס כל-כך צר ופועם בחוזקה היה לה. חשתי שריטות די חזקות בגב. זה היה קצת מוזר כי דווקא לא היו לה ציפורניים חדות. (כנראה עניין של אינסטינקט חתולי בסיסי...). אני חושב שהיא הספיקה לגמור שוב לפני שביקשה: "אני רוצה מאחורה..." "ד...", ראיתי את פניה ועצרתי את עצמי. פחדתי להזכיר כלבים. הזדיינו ב-....-סטייל במהירות. אבל היא לא נשארה על ארבע. גבה התקמר לפתע משמעותית, ואז היא התרוממה אלי, ואיכשהו הצליחה שוב להעביר את ידה על צווארי, כמו לפני כן במועדון. הגברתי את הקצב עוד יותר. גמרנו כמעט יחד תוך שהיא משמיעה קולות מוזרים למדי, היא פשוט יללה! אחרי שסיימנו להתנשם, היא אמרה "אין לי יותר כוח". "האמת שגם לי", השבתי. נפרדנו לשלום בנשיקה. גם כשהבטתי בה בפעם האחרונה היו עיניה הירוקות יוקדות. יצאתי החוצה. 5 בבוקר, גל קור קידם את פני. לפתע קפצה ממש אל רגליי חתולה גינג'ית עתירת פרווה. היא הביטה בי בבעיניה הירוקות והיוקדות, יללה ונעלמה לתוך הלילה...

horneyboy

New member
אני בכל זאת חושב...

...שהיא היתה אנושית, וזו רק השפעה של האלכוהול. ומה דעתכם\כן?

למעלה