החשפות

lomozeshem

New member
החשפות

בע"ע פעם אחרונה שכתבתי כאן, הייתה מזמן וגם סיפור די טראגי, קיבלתי מכם המון חום ואהבה, אז חשבתי לנסות ולבקש עצה. לפני חודש הייתה חתונה לאחי, שם פגשתי בחבר\ ידיד של אחותי, ומכיוון שהייתי שיכור, התחלתי איתו מה שהוביל להצלחה מסחררת, נפגשנו כמה פעמים, ודיברנו על זה כמובן שמכיוון שאני דתי ושהוא ידיד של אחותי,, עלינו להתנהג בהתאם... יום אחד הוא נעלם, ושב לאחר מספר ימים שבאמתחתו טענה, אני אוכל סרט על זה שאתה "אח של.." האמת גם לי זה לא היה נח אני בחור ישיבה בן 23 הוא חייל חילוני בן 20.. קיבלתי את דבריו בכאב לב. הקשר נותק. אחרי שבועיים אחותי מזמנת אותי לשיחה ש"אני אמור כבר לנחש..." לא היו לי יותר מדי ברירות. היא ידעה. מסתבר... שהוא סיפר לא רק לה, אלא לכמה וכמה וכמה אנשים...אומנם התנהגתי באיפוק באותם רגעים אבל הבחור הזה עשה לי החלטות, והויצא אותי מהארון בפני מס' אנשים.... זהו. מכאן אני לא יודע איך להמשיך כי באמת אני לא יודע איך להמשיך... יש בי חשש שאחותי דתווח למשפחה, דבר שיוביל אותי להיות הומלס וערירי.. ו.. איך להתייחס לבחור.. בכלל מה לעשות עם עצמי ....

mendy770

New member
ביננו כשחושבים על זה באופן קר ושקול אז...

"לעשות עם הבחור" -אין לך מה לעשות איתו כלום הדבר כבר נעשה וכל כעס עליו רק סתם ישגע אותך אז לגביו פשוט תשכח לגבי אחותך - תאמר לה שזה היה משהו חולף ושהחבר שלה סתם מגזים כי אולי הוא כועס על משהו ותשאיר את זה כך בתקווה שהיא לא תספר להורים אם היא תחליט לספר - אז היא ביצ'ית (אין מילים אחרות) ולך רק ישאר לומר להורים שהוציאו את העניינים מפרופורציות בתקווה שיבינו בנתיים תשכח מהכל כי המחשבות ואי יקרה כך או אחרת רק יכולים לשגע אותך אז תרפה למחשבות זה הניתוח הקר והרגיש שלי מקווה שעזרתי

avitano

New member
היי לאמוצאשם...

צר לי על התגובה באיחור אני מבין שזה מאוד פוגע כשאדם שסמכנו עליו בוגד בנו ככה... ומספר לאנשים הקרובים לנו... בקשר לאחותך אתה פשוט יכול לנסות לדבר איתה ולהסביר לה שאם היא תספר זה לא יוביל לשום דבר טוב ואם היא אוהבת אותך, אין לה סיבה לגרום לך רע ושאת הבחירה אם לספר או לא היא צריכה להשאיר לך, כי אלו החיים שלך ולא שלה... אני מאמין שהיא תבין וגם במקרה הכי גרוע, אם היא תספר, אתה לא יודע איך הוריך יקבלו את זה יכול להיות שהם יקבלו את זה גם בצורה טובה... אנחנו כאן בכל מקרה תעדכן! בהצלחה אופיר

konito

New member
אתה עוד תברך אותו על כך

כי הוא עשה לך קיצורי דרך משמעותיים. הלוואי ואחותך גם תספר להוריך. אולי בהתחלה זה לא יהיה נוח אבל בעתיד אתה תודה לכולם על כך כי יהיו לך חיים בריאים, כנים וטובים. אתה תחיה בדיוק כפי מי שאתה. גם הסובבים יעריכו אותך יותר. ועוד משהו. אתה צריך לשקול חוג דרמה. הומלס, ערירי? בגיל 23 אתה צריך לפרנס את עצמך ואם אתה רוצה ילדים (אגב, ילדים זה גם מכה ולא ממש הדבש שנדמה לך...) הידיעה שאתה הומו בודאי לא צריכה להיות בעיה אלא אם אתה מתכוון להונות איזה אישה מסכנה שאז ממש אין סיבה לגלות סימפטיה כלשהי למצבך.

avitano

New member
יציאה מהארון לא יעילה לכל אחד...

אני לא ממליץ לכל אדם לצאת מהארון יש כאלה שפשוט לא בנויים לזה אז לבוא ולהגיד שזה קיצורי דרך או שזה ישתלם לו בעתיד זה לאו דווקא נכון... חסרות משפחות שיושבות על הילד שבעה ומנדות אותו מהמשפחה? לא חסרות. ולא חסרות המשפחות שישלחו את הילד לטיפולים אינסופיים ויגרמו לו בושה וצער שנים ארוכות אנחנו לא חיים את החיים שלו יציאה מהארון צריכה להיות משהו עצמי ואישי משהו שאני מרגיש שלם איתו ובטוח שאני רוצה אותו אני מנהל את הפורום הזה כמעט שנה עברתי הרבה בחיים, אני אחרי צבא, עובד והכל אבל עדיין בארון ולא הייתי רוצה שמישהו יוציא אותי משם.

DannyDinn

New member
לגבי משפחות כאלה

עדיף בלעדיהם מאשר איתם. אם משפחה, וביחוד הורים, אינם מסוגלים לתמוך בילדיהם לפי בחירתם, אינם ראויים הם להיות הורים. עם כל הצער שבזה, הם מביאים אותו על עצמם, וכמה שזה יהיה קשה לאותו גבר שרוצה לחיות את חייו, עדיף שיחיה אותם בלי המשפחה הזו.

konito

New member
כיצד אתה יכול להגיב כשטרם יצאת מהארון...

אחרי שתצא ותהיה שנתיים מחוץ לארון, תחזור ותדון שוב.

למעלה