אז בבת ים וחולון תהיה רכבת אחת בשעה?
כיום בבת ים וחולון יש 2 רכבות בשעה מסדרת ה 600 ובשעות השיא רכבת 1 נוספת בשעה מסדרת ה 300. כלומר 2 בשפל ו 3 בשיא.אז בבת ים וחולון תהיה רכבת אחת בשעה?
סוף סוף מקיימים את ההבטחה לרכבת מהירה מתל אביב לדרום.
חיכינו לה הרבה זמן ואחרי הרבה הבטחות.סוף סוף מקיימים את ההבטחה לרכבת מהירה מתל אביב לדרום.
הרכבת מקצרת כמעט בחצי את הנסיעה לי כתושבת אשדוד וסטודנטית שלומדת כל יום במרכז.
ידוע באלו שעות היא תפעל?
מאוד מועיל, יש לך גישה לכל המסמך? במקום שננסה עצמאית (כמו שאלעד קאופמן עשה (תודה אלעד), ואני גם עושה תמיד) לדוג את השינויים מחקירה של הלו"ז הישן לעומת החדש?
אין לי משהו מעבר לזהמאוד מועיל, יש לך גישה לכל המסמך? במקום שננסה עצמאית (כמו שאלעד קאופמן עשה (תודה אלעד), ואני גם עושה תמיד) לדוג את השינויים מחקירה של הלו"ז הישן לעומת החדש?
בגדול נראה שסדרת ה 900 חוזרת להיות מה שהיא הייתה בעבר - קו בשעות השיא בלבד, חשמלי, מרחובות לבנימינה. ולכן האריכו מחדש רכבת אחת בסדרת ה 200 עד אשקלון במקום עד רחובות כדי שתפצה על מה שסדרת ה 900 סיפקה זמנית.
ונראה שהשירות שהיה פעם בסדרת ה 200 - רכבת אחת בשעה, דיזל, מבנימינה לבאר שבע הוחלף ברכבת פעם בשעה מסדרת ה 600 - מהרצליה, חשמלית, ולכן בינתיים רק עד אופקים ולא באר שבע. אגב, בעבר הרחוק אלו היו הרכבות מהוד השרון / כפ"ס (לפני שהמקטע עד רעננה והרצליה נפתח) שהיו ממשיכות מלולאת השרון דרך אשקלון ועד שדרות (שם הסתיים הקו אז). כך שגם כאן מחזירים את השירות לאיך שהוא היה מתוכנן מלכתחילה - רכבת מהרצליה לבאר שבע דרך לולאת השרון והנגב המערבי.
מה שעוד נובע מהשינויים זה שחזרנו למתכונת של 9/5 - 9 רכבות חשמליות בשעה באיילון לכל כיוון ו 5 דיזל.
כיוון שיש שני סוגי הנעה ברכבת ישראל, חשמלית ודיזל הם מבדילים בין הקוים.היי מה זה אומר בדיוק הנעה חשמלית? הרי הרכבות בקו במערבי הן חשמליות לא? מה השוני כאן?
בחסרונות כתוב "אי-מיצוי מלוא הפוטנציאל: למרות החשמול, הרכבת לא קיצרה את זמני המעבר בין תחנות, מה שהיה יכול לחסוך עוד כ־15 דקות בממוצע לנסיעה."![]()
עדכונים על קו הרכבת של הנגב המערבי
🚆 בשורות טובות - אבל המאבק רחוק מלהסתייםבעקבות הלחץ הציבורי שהפעלנו להסרת המיגון מגשר הרכבת - מערך הרכבות בעוטף משתפר - אבל עוד רחוק מלהיות מספק. החל מיום ראשון הקרוב, יופעלו 16 רכבות נוספות בקו הנגב המערבי – תוספת של כ-40% מנפח הרכבות באזור.זהו שיפור חשוב, אך הוא עדיין רחוק להיות מתאים למציאות...www.atidlaotef.org
גם ברכבת שלא מדלגת על התחנות של חולון ובת ים יש קיצור. למשל במקטע מאשקלון להגנה, קיצור מ 55 דקות ל 49 דקות. אני מניח שחלק מזה קשור להתקדמות עבודות ההכפלה והחישמול של המקטע מפלשת לרחובות, ולא דווקא למיצוי הפוטנציאל של האצה והאטה. נקווה שבהמשך גם כאן נראה שינוי.בחסרונות כתוב "אי-מיצוי מלוא הפוטנציאל: למרות החשמול, הרכבת לא קיצרה את זמני המעבר בין תחנות, מה שהיה יכול לחסוך עוד כ־15 דקות בממוצע לנסיעה."
למרות שדווקא מבדיקה עולה שזמן הנסיעה בין אופקים לאשקלון קוצר ב6 דקות מ35 ל29, זה לא רע.
זה לא קשור להכפלה, הרכבת המקוצרת עוברת דרך ראשון ולא דרך רחובות.גם ברכבת שלא מדלגת על התחנות של חולון ובת ים יש קיצור. למשל במקטע מאשקלון להגנה, קיצור מ 55 דקות ל 49 דקות. אני מניח שחלק מזה קשור להתקדמות עבודות ההכפלה והחישמול של המקטע מפלשת לרחובות, ולא דווקא למיצוי הפוטנציאל של האצה והאטה. נקווה שבהמשך גם כאן נראה שינוי.
נכון... התבלבלתי בין 2 הקוויםזה לא קשור להכפלה, הרכבת המקוצרת עוברת דרך ראשון ולא דרך רחובות.
דרך רחובות נשארה רכבת אחת בשעה ובשעות השיא 2 בשעה כמו היום.
וגם איפה שקיצרה, בפועל איחוריםבחסרונות כתוב "אי-מיצוי מלוא הפוטנציאל: למרות החשמול, הרכבת לא קיצרה את זמני המעבר בין תחנות, מה שהיה יכול לחסוך עוד כ־15 דקות בממוצע לנסיעה."
למרות שדווקא מבדיקה עולה שזמן הנסיעה בין אופקים לאשקלון קוצר ב6 דקות מ35 ל29, זה לא רע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.