החשכת מסך המונדיאל בכבלים חוקית!

• פותח הנושא ginat
  • פורסם בתאריך

ginat

New member
החשכת מסך המונדיאל בכבלים חוקית!

אתמול נערך דיון במועצה לכבלים בסוגיית ’החשכת מסכי הערוצים’ הזרים ע"י חברות הכבלים, בגלל שידורי המונדיאל. המועצה החליטה שאין מקום להתערב בעניין, לאור פסיקת בית המשפט העליון, כי מותר לחברות להחשיך את הערוצים, כדי לשמור על זכויות השידור שלהן. מדהים לא?

stio

New member
אתם יודעים מה אני עושה?

תבל חוסמים את ערוץ 826 בדיגיטל שזה ערוץ של ירדן. אני מנתק את החוט של הממיר מאחורי הטלוויזיה ומחבר אנטנה פנימית ואני קולט את הערוץ של ירדן! (אבל לא בקליטה חלקה אבל אפשר לראות). זו שיטה מצויינת!

הכבלים לא עושים את זה לשם זכיות

אלה לשם כסף . הכבלים שילמו המון עבור קניית הזכיות . וציפו שרבבות של מינויים ירכשו את ערוץ 5פלוס . וכניראה שכמה מאות אנשים נוספים רכשו את ערוץ 5פלוס . וחברות הכבלים בהפסד גדול לכן , לכן בכעס הם חוסמים את הערוצים הזרים . והסיבה היא הפסד של כסף כי אין מינויים נוספים . אחרת הם יכלו לשדר את המישחקים בערוץ 5 הרגיל . למה דומה הדבר בשנות ה80-90 היוה כבלים פרטיים ספריות הודאו וענף הקולנוע זעק פרטיים . מישרד התיקשורת נילחם בפירטים לא חוקי עם ישראל נהנה מהשידורים . אבל הצתיירה תמונה "לא חוקי" אצל הציבור מגיע להם לפירטים . אבל מאחורי הקליים לחצו ספריות הודאו והקולנוע . שאנשים לא הולכים לקולנוע ולספריות . אגב רפי עשה כתבה בשנות ה80 בערוץ הראשון על הנושא . ובסוף נולדו כבלים חוקיים . והיום אומרים הקולנוע והספריות "איפו סיר הבשר שאכלנו בתקופת הפירטים הכל שאלה של כסף . ועותפים את זה בכל מיני שמות "חוקי" "זכויות" על מנת להרויח יותר כסף שבת שלום ושקט

יובל55

New member
אם בית המשפח העליון החליט להעדיף

אינטרס כלכלי של קבוצת אנשים קטנה על פני כל הציבור אז משהו כאן דפוק מהיסוד (גם לי יש חוזה עם הכבלים והם מפירים אותו בהחשכה)

בית המישפט פסק בצדק . אין זכיות

ליתר התחנות . ואסור לשדר . למה הדבר דומה ? אני עשיתי פעם מילואים , שמירות פטרול ביום שישי אחד הייתי צריך לישמור מישעה 00 עד 03 . וכל שעה עגולה לחתום בעמדות. 4 ממיספר וקצין תורן היה בודק שאכן אני מפטרל וחותם . אני הייתי עייף לא הסתובבתי בעמדות רק ישבתי ער בתחילת המסלול וזהוא וגם בסוף השמירה לא עשיתי סיבוב ולא חתמתי ביכלל ביום ראשון בעליית משמר שואל סמל תורן אותי למה לא חתמתי . על הטפסים בליילה , תוך שנייה עניתי לו אני אדם דתי לא כותב בשבת . הצבא שומר שבת . והסמל לא שאל יותר שאלות כי עניתי לא כותב בשבת . אבל מה לי ולדת אני בחור חילוני ורחוק מהדת . כך גם הכבלים הם פיתאום שומרי זכויות לשם השגת יותר כסף . ומבחינת בית המישפט הם צודקים . כמו שאני לא בא לי לפטרל וטענתי לא כותב בשבת שבת שלום ושקט

יובל55

New member
ומה לדעתך עם הזכויות של כל הלקוחות

שיש להם חוזה חתום עם הכבלים ? מי אמור לפצות אותנו על הפרת החוזה ?

תיקרא את האותיות הקטנות

אים אתה חושב שאתה צודק . אז תעשה דבר כזה תיקך עורך דין טוב מהמובלים בארץ תיפנה לבית המישפט המחוזי . ותילחם השקע של כמה עשרות אלפי שקלים . אולי תיזכה בסוף בכבוד . אבל אים כבוד לא הולכים למכולת . כי אומרים . מי הוא בעל המאה הוא גם בעל הדעה אחי רד מיזה . עד שתזוז הלך המונדאל

יובל55

New member
כל בר דעת יודע שאני צודק

הבעייה שלי היא עם רשויות השלטון שנתנו זיכיון בתנאים מאד נוקשים למספר חברות כבלים ולווין, ואינן אוכפות את תנאי המכרז. אני מתכוון בעיקר למשרד התקשורת ולגוף שנקרא מועצת הכבלים והלווין בראשות דורית ענבר שלכל היותר משלמת מס שפתיים ומאיימת איומי סרק בעוד ציבור הלקוחות ממשיך להפגע מהתרגילים המכוערים של חברות הלווין והכלבים. אז מה שאני מחפש זה לא כבוד ולא כסף, אני מחפש קצת הגינות ויחס כמקובל במדינות מערביות, ולא שיתייחסו אלי כפראייר כזה שבמידה ואיני חוקר ובולש אחר חברות נותנות השירותים אז ניתן לדפוק אותי ולגלח לי עוד כמה שקלים מהחשבון בשקט ומבלי שארגיש. ולמר גינת: אם אתה קורא הודעה זאת וחושב לעשות מעשה, אז יש לי הרבה חומר "מרשיע" על : כבלים, לווין, אינטרנט-זנב, בזק ..

לקוח

New member
מי בכלל יכול להסתכל מונדיאל

שמעתי שאחוז הצפייה במונדיאל הוא כ-2 אחוז. אם אחוז כזה באמת לא משנה יחשיכו או לא ממילא אין כמעט מי שיכול לראות כדורגל בבוקר. ביום שישי ראיתי משחק בארוץ 1 ונרדמתי בדיוק בגול של אנגליה מול ארגנטינה.

stio

New member
נכון זה כבר נמאס../images/Emo9.gif

כמה אפשר לראות את זה?!

למעלה