החשיכה

sunset

New member
החשיכה

ירדה על החוף ואני בנעלי רחוב ירדתי אל החולות.. לא נדברנו להפגש אך ידעתי כי אתה שם עם מבטך הצורב ממתין לי .. מעט בכאב.. הים הזמינני ואני כמו מהופנטת צעדתי לקראתו משילה את נעלי ואת בגדי.. הגלים וקצפם ליטפו את גופי החם נשכבתי על גבי זרועותי מעל ראשי צפתי והגלים נשאוני בצלילם השקט. ואני עוצמת עיניים ושומעת את המנגינה.. שוב קוראת לי שאשוב אלי חוף..ושוב לרקוד יחפה כמו צוענייה בשיערי הרטוב וגופי הגועש... ומבטך המלטף... SUNSET

ketty

New member
גדול.........

יפהההההההההההה מרגש... מי מסעיר את ליבך ....... גועשת...כולך באהבה ketty

שוקעת

שקיעתך בזרועותי על רקע השקיעה כעין תמונה מדהימה שלא ביד אמן נוצרה אלא במכחול האהבה

zar

New member
מבט נוקב

הלכה היא אל הים בת קול נעלמה לחשה לה לכי הוא שם מרגישה את מבטו חודר מתוך החשיכה מאיר בה כל פינה אפילה מכריחה להתמודד את אשר בחרה לאבד יודע הוא את חיבתה למים במצולות ים טיבעה ריגשותיה פחדה שלא תוכל להן הראש יאבד שליטה ותלך היא אחר אהבתה צאר

sunset

New member
מבטו

החודר ליווה אותה כשפסקה המנגינה והיא פסעה לה אל בין הצללים... ולפני העלמה סבה מול כחול הים והאופק עינייה נוצצות ליבה רוטט עדיין והיא מהנהנת כי יודעת שמחר עם השקיעה היא שוב תגיע ואת תשוקותיה תרגיע.... SUNSET

zar

New member
מנוחתה

שקר עושה לנפשה מעשיה יעידו כאלף עדים הן לא למרגוע יוצאת נפשה אליו נשואה מחשבתה שיהין לצאת מבין הצללים יבוא יופיע מלא הדרו יקחנה אליו כי שם תמצא מנוחתה צאר

שוקעת

שקיעתך בזרועותי על רקע השקיעה כעין תמונה מדהימה שלא ביד אמן נוצרה אלא במכחול האהבה

שקיעה בלילה? מעניין,

מעשה בשקיעה אדומה שרצתה להיות בלילה על הים יחפה אבל מה לעשות? שהטבע ייצר בזאת הבדל לא מגושר בין שני העולמות הנוסע השמיני, לו באת לעולם שלי, שם יש שתי שמשות ולכן יש שקיעות ליליות.

למעלה