החרמת הגמר!

שוטית

New member
החרמת הגמר!

לא אל תצחקו... האמת, אני לא בעד יוליה לא מהתומכים הנלהבים... לא בעד תום,איתי או עדי רואה את התוכנית כי פשוט כיף לראות אותה ואני בדעה של מי שיהיה הכי טוב שיזכה... לא המפאנטים אבל בכל זאת, אם אחריי כל הבדיקות שיעשו יוליה לא תוכל להשתתף אני חושבת שצריך לדחות את הגמר בשבוע... או אפילו ליום רביעי. נכון שכבר עשו פירסומות, העם מוכן, אנשים יושבים ומחכים, 3 המועמדים האחרים קרעו את התחת סלחו לי על הביטוי כן והם מוכנים מנטלית לגמר אבל, אתם צריכים לזכור שמדובר פה בבן אדם, שהקריב כמעט 3 חודשים מהחיים שלו לתוכנית, זתומרת שהוא לא עבד ( פשוט כי אין זמן בגלל החזרות) לא ישן משהו... לא אכל משהו... והפציעה הזו של יוליה לא נגמרה סתם ( כמו שאור כחלון שנה שעברה לא פשוט התעלף) זה נבע ממחסור בכוח, בגלל החזרות ולכן ההפקה צריכה להתחשב ביוליה שקרעה את עצמה במשך השבוע וחצי האחרון ולדחות את הגמר... אני אישית גם מצפה שהמתמודדים האחרים עם כל ההכנות והתחרות יחשבו ככה וגם אתם... אישית אם התוכנית תתקיים אני לא יצביע, כאות מחאה אישית שלי כנגד ההפקה שב " דפקה" מועמדת... תחשבו על זה שניה, אני בטוחה שאיפשהו תסכימו איתי, למען הצדק הטוב.. וליוליה, תרגישי טוב, אני איתך! הלוואי וההודעה הזו תיהיה לחינם ויוליה תוכל להשתתף אבל איך שזה נראה, זה לא יקרה.. יום טוב לכולם, תחשבו על זה.

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

אם יוליה לא תשתתף באמת צריך להחרים את התוכנית ולא להצביע לאף אחד

ביון 17

New member
../images/Emo127.gif

הפעם הם לגמרי הגזימו... זה כבר לא אנושי..הם חושבים על הרייטינג יותר מאשר על הבנאדם...בעע

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifמה יקרה כבר אם הם ידחו

את התוכנית? בכל זאת מדובר על בנאדם שממש התאמץ והכל באמת שחבל

ביון 17

New member
זה הרי קשת...

לא אכפת להם מיוליה.. אכפת להם כרגע לעשות את הגמר בגלל הפרסומות....הם לא רוצים להפסיד כסף..כי חברות כבר שילמו... יותר חשוב להם הכסף כרגע מהבריאות של הבנאדם..

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאנשים!

אם יתקיים הגמר אתם תצביעו בSMSים או לא? או שיש גם אופצייה שזה מבויים
מה אתם חושבים?

ביון 17

New member
מישו ראה בערוץ 2?

הראו את יוליהה =\ וואי היא כול כך חיוורת ועייפה..

שוטית

New member
עצם העובדה!

שעושים מפציעה של בנאדם פסטיבל זה נורא בנאדם סובל ומצלמים אותו... אז אולי זה יביא לעוד אס אמ אסים אבל לרגע יש לי דה ז'ה וו לסדרה שיר שלנו שמשוחק שם מנכ"ל ערוץ 2 שכל מה שמעניין אותו זה רייטינג... אני לא יצביע מקווה שאתם איתי בזה...

go7go

New member
נכון, אבל לא צריך לדפוק גם את

איתי, תום ועדי. שיצ'פרו את יוליה בדרך אחרת, אולי ישלחו גם אותה לניו יורק?

שוטית

New member
אף אחד לא "דופק" אף אחד...

היחיד שההפעה "דופקת" זה את יוליה חוצמזה תסכימו איתי שאם זה יגיע לעמוד הראשון של תפוז זה לפחות יעזור יראו שיש לנו מילה

mini25

New member
יש לך עצה כיצד להחרים האם כולם

יעבירו תחנה ?אצלינו קשה לעשות מרד צרכנים וקשת יודעת את זה לדעתי צריך להפציץ את ערוץ 2 בטלפונים אולי זה יעזור

actress

New member
אבל עכשיו נכתב שזה בידייה ההחלטה

אם להשתתף או לא

למעלה