החרדים הגזימו

החרדים הגזימו

אני אישית לא מאמין ואני משער שיש גם חילונים ומהקהילה ההומו לסבית אולם זאת לא סיבה לעשות טקס פולסא דנורא כשהם מאמינים בזה זה המהלך הזה משמעות הדבר שהם רוצים במותנו. מסתבר שתמיד ניתן לרדת נמוך יותר ממה שהם נמצאים

snift

New member
התחלנו..

דבר ראשון, למה לפתוח פתיל חדש, כבר שמתי מודעה בנוגע לפולסה דנורא. דבר שני, אם יקום אדם ויצהיר שהוא מאמין שמי שהוא רואה תמונה שלו ימות, האם מאדם כזה צריך למנוע לראות תמונות, או אולי פילו לעקור את עינו?

לשניפט שלום

את ההודעה למטה לא ראיתי את ההודעה שלך. החרדים הם חמומי מח הם רוצים לקיים טקסים מסוג שיקיימו הסיבה היחידה שלא מפריע לי שיקיימו היא מפני שאני לא מאמין לדמגוגיה שלהם. אולם הדבר גורם לי לגעור בהם מאחר שהם כן מאמינים וניסיון נעשה מתוך אמונה הם רוצים להתנקש בשונה מהם באשר הוא

snift

New member
יש הבדל בין "נזיפה" ובין "השתלחות".

כמו כן, לא ראיתי יותר מידי גינויים כאשר פה בפורום אחלו לי, למשל, ולאחרים למות בכל מיני מיתות שונות (פיגוע במקרה שלי).

לשניפט שלום

אמנם יש לי חילוקי דעות אתך אך לא אחלתי לך למות. זה שאני לא מסכים אתך לא אומר שאני רוצה במותך למה אתה משמיץ אותי?

snift

New member
חס וחלילה. למה משמיץ?

"פה בפורום אחלו לי, למשל, ולאחרים למות בכל מיני מיתות שונות" - כתבתי שזה אתה? במקרה שלי, האחרון היה ויני..

שניפט אני מתנצל

אני דוגל בחיה ותן לחיות ואני מאחל לך חיים ארוכים למרות דעותיך. אני לא סובל את הדעות אבל אלחם על זכויותך וזכות כל אזרח אלו שמסכימים איתי ואלו שלא. ויני הוא אחד הכותבים שתורמים הכי הרבה לפורום אני משער שפגעת ברגשותיו ויני הוא בן אדם נעים הליכות, הדברים שאני רושם עליו לא קשורות לעובדה שהוא הכי קרוב לדעות שלי אני רושם זאת מתוך ידיעה.אסיים את ההודעה באיש איש בדעתו יחיה אני מקווה שגם אתה דוגל במדיניות הזאת ותכבד את הדעות של ויני ושלי גם אם אנחנו לא מסכימים אתך

snift

New member
קצת קשה לי לכבד את הגיעות של ויני

ביחוד אלו שחושבות שאני צריך למות כי אני חושב אחרת ממנו.

לשניפט שלום

הדעות של יוני חסית קרובות לשלי (אני מקווה שתחייה). אני משער שאם הוא איחל לך למות אתה שלחת הודעה דורסנית יותר אולי תרשום מה אמרת לו טרם כתב את ההודעה

למעלה