החרב הקסומה(Quest For Camelot)

Hawkgirl

New member
החרב הקסומה(Quest For Camelot)

טוב אז כן, מלבד אנימות, רותם אוהבת גם סרטים לא יפניים XD החרב הקסומה הוא אחד הסרטים האהובים עליי שחרשתי בילדותי. בכל אופן, הופתעתי לגלות עכשיו שיש דיבוב עברי לסרט! O_O במקרה עברתי על רשימת השירים שלי במחשב ומחקתי דברים ואז ראיתי ת'שירים של החרב הקסומה, ואז חיפשתי גם ביוטוב כמה שירים מהסרט ופתאום ראיתי גם HEBREW! קודם כל, בימאי/ת הדיבוב והמתרגם/ת צריכים לקבל ח"ח על התרגום ובחירת הקולות המושלמים! באמת שהתרשמתי(במיוחד מהשירים). אבל לשאלתי, מישהו יודע באמת קצת פרטים של מאחורי הקלעים? O: מי היה הבימאי? מי היה המתרגם? אילו אולפנים דיבבו את הסרט? מי המדבבת של אמא של קיילי? (במיוחד כי היא שרה ממש יפה בשיר שלה http://www.youtube.com/watch?v=CtcoQd-x7r0 ) הא ולמישהו יש הצעה מאיפה אפשר להשיג את פס הקול של הסרט? ^_^ עם כל השירים? ^_^ (בעברית כמובן) ועם כל הכבוד לאלון אופיר XD הוא באמת מדבב כל דמות ראשית אפשרית שקיימת בסרטים מצויירים, לא שזה מתחיל להימאס, יש לו קול מעולה, אבל אנשים, תחדשו קצת! XD

מאיוש33

New member
אבל.. ^^ "

אם חרשת עליו שהיית ילדה הוא לא היה אמור להיות בעברית? או שאת מאוד אינטיליגנטית O__O "

Hawkgirl

New member
אכן, לא ראיתי בעברית XD

את הסרט ראיתי לפני כמה שנים, עוד לפני שהיה את הוט ויס, והסרט שודר באנגלית בערוץ 4(שהיה ערוץ הסרטים בזמנו) אז הקלטתי את הסרט והייתי צופה בו שוב ושוב ושוב(ככה גם הקלטתי את הסרט סוד הממלכה הקסומה ואנסטסיה-כולם באנגלית). חוץ מזה, כשהייתי ילדה אני מתכוונת לגיל 10 או 11, כך שהאנגלית שלי הייתה די טובה, וחוץ מזה שכמובן הסרטים היו עם כתוביות XD אז לא ראיתי את הסרט בעברית XP אלא רק באנגלית ^^"

shirpan

New member
גם אני חרשתי על סוד הממלכה הקסומה!!!!

אני מצטערת אבל השירים עדיין עושים לי ריגושים!!

Hawkgirl

New member
חיחי, גם סוד הממלכה הקסומה שולט!

וגם על הסרט הזה לא ידעתי שהוא דובב לעברית עד שביקרתי בנ.ל.ס וראיתי את הפוסטר של הסרט XP אני חייבת לשמוע את השירים של הסרט בעברית, מעניין אם גם אותם יש ביוטוב *הולכת לבדוק*

Hodahahe

New member
למדבבת שדיבבה את אימא של קיילי קוראים..

קוראים לה אורנה כץ (אימא של קיילי, גברת סטייסי ב"אסופית" והכנרית ב"סימבה" {הסידה הזו שהייתה בערוץ הילדים על האריה סימנה, והחבר שלו במבי..}) ואני בטוחה שהיא דיבבה עוד אבל לא עולים לי עוד קולות בראש כרגע... שבוע טוב לכולם!!

Hawkgirl

New member
הו, אורנה כץ O:

אני בטוחה ששמעתי את השם הזה כבר מתישהו X: *מחפשת בגוגל* זו היא? היא שרה טוב, אומנם היא מחליפה את סלין דיון מהדיבוב האמריקאי, ויש לי המון הערכה לסלין דיון ^^" אבל היא בהחלט עשתה את העבודה! O:

porky169

New member
אוהו!../images/Emo134.gif

מה היא לא דיבבה. קודם כל נתחיל בזה שכשהתחילה האלופה כל מקום שאלו מאיפה הקול שלה מוכר להם. היא דיבבה בעשרות סדרות שאחת הראשונות שלה הייתה המלך בבר שם דיבבה את סלסט, זפיר הקוף, אלכסנדר ופום.

Hawkgirl

New member
נמנמ.. אני שנאתי את המלך בבר

הסדרה תמיד הביאה לי את העצבים בלי שום סיבה O: בחיי שכעסתי בכל פעם שראיתי את הסדרה משודרת והעברתי לערוץ אחר O: כך שאין לי מושג מי הדמויות האלה ^_^"

וואי *_*

עכשיו מיכרת אותי גם *_______________* וואי איך בא לי לראות עכשיו את זה..*אהמ* מורן...*אהמ*

אוי לי...

Quest For Camelot ו- Swan princess [סוד הממלכה הקסומה] הם שני הסרטים האהובים עליי ביותר! מעולם לא ראיתי את הסרט בעברית!! והאמת? נורא התאכזבתי לשמוע את השירים... הקול של קיילי והחבר שלה [שכחתי את שמו] חמוד, הם שרים לא רע, אבל בלי רגש השירים לא ריגשו אותי בכלל לעומת הגירסה האנגלית שכ"כ אהבתי. חבל. יש פוטנציאל. הקול של אמא של קיילי לעומת זאת, ממש מקסים :}

למעלה