החקלאים בוכים???

STIwrx9

New member
החקלאים בוכים???

קראתי בYmet שהקרה שהיתה ותהיה ביומים הקרובים , הרסה כמויות של ירקות, פירות ,ופרחים. אז מצד אחד זה יכול להיראות לאנשים מסויימים כצער, אובדן? אבל אני דווקא שמח בשבילם! למה? כתוב, שמי שסוחר בפירות שביעית, יבואו עליו צרות רבות, יש את השתלשלות הדברימ שקוראים לו, מוכר את ביתו, את עצמו לעבד ועוד כמה דברים. אז אנשים אלו בעצם ניצלו! הם אולי ידעו על השמיטה, שאסור לגדל, שלא יוצא מזה רווח, ובכל זאת, לא שמעו. וכאן אני חושב, הקב``ה עשה עימם חסד, השחית את יבולם, כדי שלא יצטרכו להפוך למה שהגמרא אומרת. זו דעתי! אשמח לתגובות

אסור!!!!

לשמוח לאד בודאי לא לאדם שפרנסתו נפגעת. מספיק עם הצביעות! זה שהוא לא בסדר לא אומר שלך מותר לעשות חשבונות שמים. בוש והכלם!

STIwrx9

New member
וואלה יופי

פרנסתו של אדם היא משמים, ואם אמרו לא לעבוד אדמה בשביעית אז לא עובדים! פרנסה משמים, אני רואה בחוש את זה! וגם איך זה שהחקלאים ששומרים שמיטה לא נופלים?

מי אתה

שתיקבע ממה נפגעת פרנסתו של מישהו??? לפי דברך הקרה לא פגעה בשומרי השביעית? שכחת משו חשוב מאוד אתה וכולנו נפגע מהקרה עקב עלית מחירי הירקות והפירות. ובמה אני ואתה ושאר אנשים שכן שומרים חטאו?

STIwrx9

New member
תסלחי לי

אך אני לא חושב כמוך! הרי ממה נפשך, אם אנחנו שומרי שביעית? אנחנו קונים יבול מחו``ל! ואם קונים מחול זה לא משנה הקרה בארץ. הבנת? סוף

דמעות תנין ימ"ש

"הנני יורד אליך בעב הענן והקרה וראיתי אני את יבולך אשר השחתת לעשות בשנה השביעית שנת המנוחה ועלה הזעם מלפני וקראתי אלי את השטן וציוויתיו עליך לבלתי משוך ידו מיבולך עד השמידו מעל פני אדמת טרשך למען תדע כי אני אני הוא בוראך ומנהיגך ולמען תספר את שמי בכל האתרים וידעו כל בניך מי הוא באמת האלוקים". והם עוד יעזו לבכות???? בושו והיכלמו! מבלי ,כמובן, ח"ו, לפגוע במישהו...

האם הופלו לטובה שדותיהן

של גיבורי כוח עושי רצונו ? ואם לא דאגו לציין ששדותיהן של מקדשי שביעי לא ניזוקו, מעניין האם גם כאשר כל יגיעך יירש הצלצל, האם גם אז תשמח לאידם של סוחרי שביעית למרות שגם שדיך נשדפו ? ועדיין לא ברור לי באיזה עוון נשדפו שדותיהן של שומרי שביעית ?

למעלה