החצלול המושלם

החצלול המושלם

כל אחד יכול לדמיין את החצלול המושלם, בו הוא עושה את כל הדברים שהוא תמיד שמע עליהם או רצה לעשות ולא הספיק.
אנחנו כבר יודעים שחלומות צלולים דורשים השקעה, ושהם לא תמיד קלים לשליטה או באים בקלות. אז מה מחכה לכם שם בסוף הדרך?
איך נראה החלום המושלם שלכם?

Romaner811

New member
חלום מושלם תמיד יכול להיות מושלם יותר :)

החלום המושלם שלי הוא שאני סוף סוף מפסיק להתעורר/לאבד צלילות!
אי אפשר לומר שזה חלום מושלם.. אבל הוא מוביל אליו:
החלום המושלם שלי הוא שאני סוף סוף מוצא את מדריך החלומות שלי ומציף
אותו בכל השאלות שצברתי ומקבל את התשובות!
טוב זו לא בדיוק תמונה מלאה וגם אני לא רושמתי את כל השאלות האלה
אזזזז:
החלום המושלם שלי הוא שאני סוף סוף מוצא דרך להוציא מעצמי מידע על
החלומות ולהשתמש בו!
אויש עזבו, אני אפסיק לדבר בולשיט ואומר שאני רוצה שליטה מלאה בעצמי
ובחלום, לא 90%, לא 99.999999999% אלא 100%.
דוגמאות למה שזה כולל:
- להתעורר בדיוק מתי שאני רוצה גם אם מעירים אותי לפני..
- לדעת לשנות את מצב הרוח שלי בדיוק למה שאני רוצה, (לרוב זה יהיה
בסגנון "בעל השראה" או "מוכן לעבודה מונוטונית")..
- לדעת לסמלץ עולם לפי כללים שאני קובע כך שתוך כדי לא יקרו שינויים
ללא האישור שלי (דו"ג - אני הדמות הראשית בסקיי-רים. פתאום אחת
הדמויות הופכת לאמא שלי ואומרת לי לצאת מהמחשב).
- לדעת לווסט חלק מה באגים של החלום. למשל, כדי שאוכל לכתוב
והטקסט לא ישתנה.
-ועוד הרבה שלא חשבתי עליהם...

איך אני אשתמש בזה? (כן כל מה שלפני הוא מה שעומד ביני לבין החצלולים
המושלמים)
- אני אוכל לתכנן את התוכנות שלי סוף סוף כך שלא אצתרך להקדיש לזה זמן
במציאות, להתעורר ויהיה לי כבר מסמך עצוב תוכנה בראש.
- אני אוכל לייצור לעצמי משחקי תפקידים ריאליים וכבר לא אזדקק לסיפוק
שאני מקבל משחקי המחשב.
- אוכל להמציא דרכים לייעל את החיים שלי בדרכים יצירתיות
בקיצור אוכל ליישם את החצלול במלואו לכל דבר שארצה..

עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שמציאת דרך להוציא מעצמי מידע
על חצלולים, על חלומות ועל עצמי הוא דווקא כן החצלול המושלם וכל השאר
הם בגדר תופעות לוואי?

שלי

החצלול המושלם שלי הוא ללא בעיות שליטה בחלום בכלל. אני מוצא את עצמי בחלום, זוכר לחדד אותו ומזכיר לעצמי מה רציתי לעשות.
אני נעלם בכוח הרצון, ומופיע בפסגת האוורסט. מרגיש את הקור והרוח, ורואה את הפסגות הנמוכות יותר מסביב, ואת היער רחוק מתחת.
בשלב הזה אני מתיישב בשלג, נרגע ורואה את העולם מגיב למחשבות שלי. מוזיקה שבוקעת משום מקום ומזג האויר משתנה.
אם אפשר לבקש הכל גם הייתי רוצה לפגוש שם את הכפיל שלי, הצעיר, שפגשתי בחלום קודם ושאת השיחה שלנו אני לא מצליח לזכור.
הייתי מדבר איתו (איתי), ושואל את כל השאלות שאני רוצה תשובה עליהן ומקבל. בסוף הייתי מבקש ממנו להישאר כמדריך החלומות שלי ולהגיע בחלומות רגילים כדי לעזור לי להיות צלול.
"ואולי זה באמת יקרה כי עולמי הוא ארץ הפלאות"

שלום!

וואו, זמן רב שלא כתבתי כאן וגם לא התעסקתי הרבה בחלומות, אבל שתדעו לכם שאף פעם לא שכחתי את זה!

ובכן, החלטתי לחזור, ואיזו דרך טובה יותר לחזור מאשר החלום המושלם?

אז ככה. בחלום המושלם שלי אני מוצאת את עצמי בעננים. עננים ורודים של דמדומים כאלה, ואני שוכבת עליהם כאילו הם מוצקים והכי רכים ונעימים בעולם. בשלב הזה, אני כבר יודעת שאני חולמת ויש לי שליטה מאוד-מלאה-לגמרי-לגמרי בחלום וצלילות מוחלטת. אני הולכת ברוגע בעננים ואז מתגשם סביבי רחוב. רחוב מצועצע, לא מזוהם, רק אנשים נחמדים - עולם מושלם! מופיעים מולי כל האנשים שיש לי ביקורת, הכי קטנה, עליהם ויעמדו בשורה ברחוב המושלם. אני אעבור אחד-אחד ואגיד להם, ברוגע ובלי צעקות וכעסים, בדיוק מה אני חושבת על כל אחד מהם והם יענו לי שאני צודקת והם מצטרים שהם היו עיוורים כל כך, ומעכשיו הם ישנו את דרכם. אחר כך, הם הולכים באווירה שמחה, ומגיעות ארבע החברות הכי טובות שלי בעולם כולו, ואנחנו לבושות יפה וחמוד והולכות ביחד לדיזינגוף סנטר. זה אולי רדוד, אבל הושקעה המון מחשבה בחלום הזה. ניסיתי לחשוב מה הדבר שבזמן האחרון גורם לי להכי הרבה אושר ושמחה, וגיליתי שזה להיפגש עם החברות הכי טובות שלי בסנטר! אז לכולנו יש סכום כסף בלתי מוגבל, ואנחנו קונות כל מה שאנחנו אוהבות, גם אם זה לא הכי נחוץ... כי יש משהו בחווית הקנייה שהוא פשוט כיף! אה, וכל מה שאנחנו קונות אנחנו שמות בתיקים פצפונים עם חלל אינסופי מבפנים ואפשר לשלוף משם כל מה שרוצים! אחר כך, כשנסיים ונהנה, אני אתגשם בתוך הפריים של הסדרה המצויירת פיניאס ופרב (מי שמכיר, או זוכר מהתקופה שהייתי פה) ושם אני נמצאת ומבלה יום שלם איתם! ואז אני גם מבלה יום שלם עם בובספוג. כי איך אפשר בלי? בשלב הזה, הושקעה מחשבה רבה עד שהגעתי למסקנה הזאת... כי זה לא משהו שמובן מאליו שאני אגיד, כי אני לא אוהבת אימה ומתח... אבל, אחרי היום עם פיניאס ופרב והיום עם בובספוג, הייתי רוצה לבלות יום אחד, או הרפתקה שלמה - זה תלוי, עם הדוקטור. הדוקטור! דוקטור הו. אבל אני רוצה לבלות עם הדוקטור האחרון, זה שנסע עם המלווים איימי ורורי, הדוקטור הזה. מי שמכיר... אבל לא בא לי משהו מפחיד מדי, רק קצת, שיהיה אקשן, אבל בלי סיוטים. למרות, שזה לבד כבר חלום... משהו עם דאלקים... אחרי כל זה, הייתי שמחה לאיזו ארוחת מלכים כזו, שכל מה שרוצים פשוט מופיע ונגמר רק כשאני כבר לא רוצה יותר, וזה לא משמין ולא לא בריא, עולם מושלם! וכמובן שאני אוכל עם החברות שלי... כמובן... אה, ואיך אפשר בלי להזכיר את זה? במשך כל החלום כולו - אני מאושרת. אושר אמיתי וטהור, זו המטרה שלי בחיים, ובחלום הכל אפשרי, אז למה לא? להיות מאושרת.

אחרי זה, אולי הגיע הזמן להתעורר? חלום ארוך מאוד אירגנתי לי פה... וכמובן שתמיד אפשר לעשות אותו מושלם יותר, אבל ככה בגדול אני רוצה אותו, זו המטרה הסופית!

אז, נחמד לחזור!

gover1

New member
גם אני

כמוך (נועה דרומן) אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והייתי חייב להגיב לשאלה(שזה מצחיק שפעם אחרונה שכתבתי פה זה היה לשוחח איתך על התת מודע אם את זוכרת)
בכל מקרה החלום שאני הכי שואף אליו כבר במשך המון המון זמן זה לנגן בפסנתר כנף מנגינה שפשוט תזרום שתולחן מהחלום עצמו.
כמובן שזאתי השאיפה הכי גודלה שלי אבל ברור שאין לי סוף דברים שאני רוצה לעשות.
אאאאוווףף למה זה כל כך קשה לעשות חלומות צלולים

חחח זה דורמן, אבל לא משנה

לשאלתך, כן. אני זוכרת את השיחה הזאת... זה היה לפני כמה חודשים.
וואו, כיף לחזור! אני מחכה לחצלול שיוכיח לי עד כמה אני צודקת ואני מתכננת לחצלל אותו הלילה, אבל זה לא בדיוק בשליטתי... אז נקווה!

gover1

New member
חחחח

מעניין מאיפה בא לי הדרומן זה ממש מוכר לי

את מחצללת קבועה או שגם לך זה בא רק פעם בכמה יובלים?

(ואגב החלום שאת רוצה משצע מאוד הזוי...
)

בעקרון קבועה

אבל יש תקופות ויש תקופות. עכשיו שקעתי לתקופה יבשה, אבל זה כי לא התעסקתי בזה ונראה לי שעכשיו זה יחזור.

ואולי החלום שאני רוצה הזוי, אבל הוא יהיה כיף!

TotalCommnader

New member
אני הייתי מבקר בכוכבים אחרים. פעם אחת ניסיתי

את זה ופשוט עפתי באלכסון כלפי מעלה. אבל ברגע שהגעתי לגבול החלל לא היה לי אוויר וירדתי מהלחץ למטה, ויכול להיות שגם התעוררתי או איבדתי את החלום בדרך אחרת כל שהי.

הגעתי פעם לכוכבים, אבל...

פשוט לא יכולתי לנשום. משום מה (כרית חונקת?) המוח שלי לקח יותר מדי ברצינות את "בחלל אין אוויר", וזה פשוט הרס את החוויה.
אז כשזה מצליח לך, אל תשכח לקחת איזה בלון חמצן:)

TotalCommnader

New member
אני ארגיש טוב יותר בחליפת חלל כי אחרת הגוף נד

פק וזה לא ירגיש לי אמין בלי חליפה... מה ראית בכוכבים? נחתת עליהם (כוכבי לכת כמובן)

BALEDIN

New member
גם לי זה לא עובד

אני עפה ועפה
ורואה את אותם נקודות נוצצות רחוקות
וכלום...
עד שנמעס לי
ואני יורדת לכדור הארץ

BALEDIN

New member
טרנספורטציה לאן

אני לא מצליחה לחלום על מקומות
שלא ממש דומים למה שאני מכירה
והייתי בהם

אתה כן?

אפילו לא כאלה שראיתי בסרטי פנטזיה\מד"ב למניהם

חוץ מחלום בעולם ריק ולבן
ששימושי לכל מיני מטרות

החצלול המושלם שלי

דווקא לא הייתי רוצה צלילות מלאה בחלום. הכי נהניתי בעבר מחצלולים שאמנם הצלחתי לשלוט במתרחש בהם, אבל לא הייתי צלולה מספיק כדי להבין שמישהו שאני אוהבת ונמצא איתי שם הוא לא אמיתי. בשני חצלולים כאלו התוצאה הייתה שהייתי בטוחה ששנינו יחד מצליחים לשלוט בחלום, והחוויה של לחלוק עם מישהו קרוב את זה הייתה מדהימה. ספציפית, ברחתי יחד עם אח שלי מאיפשהו, ואז גיליתי שזה חלום, ועפנו יחד לכל מיני מקומות. היה נהדר:)
מבחינת מה נעשה - לעוף מעל גבעות קטנות מכוסות שדות אינסופיים של חיטה ירוקה, מתחת לשמיים כחולים עם עננים גדולים. אחר כך להגיע לשיקאגו, ולנסוע על אופנוע ברחובות שיהיו ריקים לגמרי, עד שנגיע לחוף של אגם מישיגן, שם נרוץ על החול, על שפת המים.

זהו

למעלה