החפרפרת

החפרפרת

אני לא יודעת מה רוצים מהחפרפרת בסך הכל סדרה נחמדה מאוד אז נכון שהיא לא משתווה להישרדות ונכון שלא מעניין אותנו לראות עשרה אנשים עושים סנפלינג וצועקים אימלה אבאלה אבל תרדו קצת מהסדרה תנו לה קצת צ`אנס. אה ודרך אגב אני חושדת בעודד ,מעניין אותי לשמוע במי אתם חושדים.

doriangray

New member
הרבה יותר טובה מהישרדות

החפרפרת היא אחלה תוכנית הרבה יותר טובה מהישרדות כאן לפחות ועל פי מיטב דעתי אף אחד לא ירד עליה. בנוגע לפתרון של מי היא החפרפרת אם תגללי למטה תראי שהיא כבר נחשפה אגב, את חדשה פה? ספרי קצת על עצמך

בנוגע לחפרפרת...

אז דבר ראשון אני שמחה שעוד אשים חושבים כמוני בנוגע לכך שהסדרה טובה דבר שני ירדו עלייה בידיעות אחרונות במדור של הביקורת על סדרות כנ``ל במעריב וגם השבוע בפנאי פלוס ירדו עלייה וכן אני חדשה פה ,קוראים לי ספיר כפי שבטח ראיתם אני בת 15 גרה בנתניה ואני מאוד מאוד אוהבת לראות טלויזיה במיוחד ``חברים`` ו-MTV

cosmic523

New member
הפתיעה לטובה

למרות שהכנתי את עצמי לרע ביותר, החפרפרת דווקא ממש בסדר, ותאמינו לי שאני מחכה לה בפינה עם זכוכית מגדלת. אבל עד כה אין תלונות. הפורמט אולי דומה להישרדות, אבל היוצרים הפכו אותו למשהו שונה לגמרי, הרבה יותר איכותי. במיוחד אהבתי את העובדה שהמשימות לא מטומטמות כמו ריצה, שחיה, עמידה על גזע וכו`, ובדר``כ יש להן איזה ערך מוסף - במיוחד המשימה הראשונה שלהם בחדר החשוך. מה שכן לפי דעתי השאלה הגדולה היא לא מי החפרפרת, אלא איך לעזאזל הצליחו לשמור הכל בשושו (יחסי) במדינה קטנה כמו שלנו, כשכולם מכירים את כולם... ואגב, ספיר, גם אני נתנייתית. נחמד לראות פה שכנים...

alterego

New member
כבר הסכמנו שאורנה לנדאו סתם פקצה

לא צריך לקחת אותה ברצינות היא לא באמת מבינה היא אולי קצת מקורית וגם זה מוטל בספק

K_sam 2001

New member
איפה כתוב מי החפרפרת???

איפה כתוב מי החפרפרת? אני לא מצאתי. אם מישהו יוכל לכתיב לי את זה שוב אני מאוד אשמח. (ודרך אגב, לי נראה שזאת סיגי).

למעלה