החנות "קצת אחרת"

Wrathchild

New member
החנות "קצת אחרת"

אתם בטוחים שהיא ברח´ דיזנגוף במקום שהיה בזמנו פיקדילי??? כי הייתי שם היום ולא מצאתי אותה... אז קניתי תקליטים מפיני בכיכר השוק שליד הקולנוע. :)

begone

New member
הייתי שם היום

החנות נמצאת בדיזנגוף 93 ו*לא* איפה שהיתה פיקדילי. עכשיו הם שמו שם שלטים לבנים מוארים ועליהם כתוב ´קצת אחרת´ ו´תרחא תצק´ שזה קצת אחרת אבל הפוך. החנות לא נמצאת בחזית הרחוב עצמו, אלא בסימטה פנימית, צריך להיכנס כמה מטרים פנימה בשביל לראות אותה. השירות היה ביתי, המבחר היה סביר (היי, הם רק בתחילת הדרך, סחורה חדשה אמורה להיכנס בשבועות הקרובים) ולא יצאתי משם בידיים ריקות....

Wrathchild

New member
הבנתי...

אה!!! טוב נו, תודה בכל מקרה אורי, נקפוץ לשם פעם הבאה... וגם נחליף את התקליט אצל פיני הנחמד...

iliG

New member
אבי , תחליף ומהר !!!!!!!

זה ה-דיסק של ג´ט´רו-טאל !!!!!!!

Wrathchild

New member
בהחלט!!!

אני יודע, זה גם מה שאני חושב... אבל לא נראה לי שיזדמן לי לקפוץ לשם בקרוב...

מה הקטע עם הארנב שאיבד את המשקפיים?

מישהו רוצה להסביר לי את זה? אני לא מכיר את האלבום כל כך טוב עדיין, אבל הקטע הזה נראה לי מטופש לחלוטין, ולא קשור בשיט. זה כמו לשים סרט מצוייר באמצע רשימת שינדלר. אם למישהו יש הסברים, אנא נמקו בפני, כדי שאני אבין ואחכים.

grizelda

New member
אבל היה לו ספיר..

ארנב? זה שיער.. לא? בעעעע זה גאוני! תכלס, זה צוחק על כל סיפורי הילדים הקלאסיים חסרי המשמעות. כמובן שאם תוסיף לזה קצת סמים ועוויתות במוח הבנאדם יוצר משהו מוזר כמו זה.

pinky_unna

New member
שיער?

הם לא מדברים על Hair אלא על Hare שזה יענו שפן וגם לדעתי זה לא קשור

Wrathchild

New member
קטע גדול!! כביר!!!

הוא אמנם לא קשור לכלום, כמו רוב היצירה... אך עדיין. יש עליה ועליהם ימבה... כבוד לג´תרו טאל! כבודדדדד!!

שיער שאיבד משקפיים?

זה נראה לך הגיוני? וחוץ מזה, אף פעם לא ראית סרטים של באגס באני? הרבה אזכרות למילה Hare בכותרות פרקים... לא משנה. שפן, ארנב, כולם מכרסמים.

למעלה