החמרת הדיבור

החמרת הדיבור

נראה לי שכל העיניין של המלחמה והלחץ גורם לי לאיבוד שליטה ולגימגום מוזר כזה.אבל חוץ מזה שמתי לב שלאורך כל החיים היה לי שינויים דרסטים בדיבור >ברור שמתח ועצבים משנים את כל המפה אבל השאלה איך מתגברים על כל זה.

אני חושב שהכול פסיכולוגיה .

שמעת שהחלץ של המלחמה משפיע וזה הביא אותך למצב שאתה בדיעבד חושב שאצלך כבר מורגש אבל שכח אחי זה לא משפיע כלל אני משוכנע והכול אצלנו בראש . פסיכולוגיה זה דבר מדהים ,זה יכול לחולל שינוי רציני בכלל ובפרט ואצלך זה כבר קרה . אל תתן למוח לשחק איתך . תגדיר לעצמך משפטים שיעבדו על מוח פסיכולוגית ותראה שזה עובד . תגדיר לעצמך כמה משפטים לשעה מסויימת ביום למשל משפטים של לפני שינה למשל : 3 פעמים תגיד "אני מגמגם ואני מקבל זאת באהבה כי יש עוד הרבה אנשים בעולם שסובלים קשה הרבה יותר" "הגמגום הוא לא מחלה אלא הרגל שאני צריך להגבר אליו עם הזמן" וכו' . אני מציא לך ולכול אדם אחר שיקרא את ההודעה הזו שגם עם יוצא לך/לכם להיות בסיטואציה בה אתם רוצים לדבר יפה כמו למשל בראיון עבודה,מול קהל וכו' לעצור בפינה לפני שנכנסים לראיון למשל ולומר 3-5 פעמים משפט מוגדר מראש ותאמינו לי שיהיה בסדר. בכלל אני מציע לך ולכול השאר שיקראו הודעה זו להתחיל להתעניין בפסיכולוגיה יש המון דברים שכדאי לדעת ,דברים שיכולים לעזור לנו המגמגמים . מוח האדם הוא דבר שאין לתאר זאת במילים זה משהו לאין שיעור כלל וצריך להכיר אותו יותר לעומק כדי להבין איך הוא עובד ואיך בעזרתו אנחנו יכולים לשלוט בדברים מסויימים בחיים . בהצלחה לכולם

למעלה