החמצות מזדמנות...

lonelywolf

New member
החמצות מזדמנות...

פעם כתבתי על ההחמצה, אשתדל לא להחמיץ מילה, שיר זה במיוחד לאלו שהחמיצו אהבות בחייהם... "רק במקרה, אני שייך למזל דגים,," מסתכל עליך חושב על ההחמצה היה לנו קליק התאהבתי בך מהרגע הראשון ואת שולחת לי רמזים, ואני שלחתי לך פרחים... אבל ניסיתי,, הרי את בת מזל דגים דגים מוכרים כביישנים וגם את הודת בזה בפני, עשיתי בפרח, אוהבת,, לא אוהבת,, יצא אוהבת..! כל הזמן היו רמזים את פשוט לא קולטת את גודל האהבה ואני לא קולט את גודל האכזבה... אבל, כמו שזה התחיל בבום, כך, זה ניגמר...! פשוט, קלטתי שאת לא שווה את זה... עכשיו יש לי אישה שאני אותה, מאוד אוהב... וכל פעם, שאותך רואה אני חושב, רק על ההחמצה... זאב כיום חושב אחרת! נכון,, שאנו לא סמל השלמות... אבל,, לפחות השתדלנו, להיות מושלמים... [o] [:-|] זאב איש הים

פעם חשבתי

שהדשא של השכנה ירוק יותר.. צפוף יותר לח יותר תחושת ההחמצה. רק מלפפונים מחמיצים,זאב הים לעולם לא תדע..מה היה עדיף על מה לא חיית איתה 24 שעות ביממה רק עם אשתך..

maxima

New member
אם אתה רוצה............/images/Emo9.gif

לראות את הדשא שלך ירוק יותר תסתכל מהחצר של השכנה

*pank

New member
זאב (כלל לא) בודד

כל עכבה לטובה הזמן יותר חכם מכולנו, לפעמים מעז יוצא מתוק והבכי נהיה לצחוק והעיקר הלך האפס ושב הקוץ.

החמצות מזדמנות

בוקר טוב זאב הים לא תהיה בודד לעולם גם אם פעם החמצת אהבה הנה באה אחרת...וטובה במקומה. אחוז בזאת האהבה עם כל העליות והמורדות הקיימות בה הדשא של השכן אינו באמת ירוק ועל ההחמצה שלך, תמשיך לצחוק! שתהיה דרכך סוגה בשושנים ובריאותך תתמלא בכל החדרים תשאיר את החולי הרחק מאחוריך וזכור היטב כולנו כאן... חבריך!

lonelywolf

New member
תודה!!!../images/Emo51.gif

מודה לכם ידידי היקרים... אכן הדשא של השכן אינו ירוק יותר... מאושר בחלקי, אט, אט מבריא וחוזר לעצמי... תודות לטיפולה המסור של הזאבה שלי...

למעלה