החמץ הראשון

yair_bar

New member
מנהל
החמץ הראשון

ספרו מה החמץ הראשון שאתם הולכים לאכול בצאת החג אני אכין פיצה אחרי שלא הכנתי מספר חודשים האבן כבר מתרגשת...

מועמר

New member
קרקר עם שמאלץ הערינג

אבל זה לא קשור לפסח, אני אוכל את זה עם צאת כל חג. וגם בהכנס כל חג. בעצם, אני אוכל את זה כל יום. בגלל זה יש לי יום יום חג.

bali

New member
מנהל
אני מתלבטת בין פיצה למופלטה

כן כן, מופלטה. השכנתוזית רוצה מופלטה ובגלל שאין לי חברים מרוקאים שיזמינו אותי למימונה, כנראה שאם אני רוצה אני אצטרך להכין לעצמי. ביננו, יש לי תחושה שבסוף אכין פיצה, כי אין מי שיאכל איתי מופלטות ומה אני אעשה עם הר מופלטות לבד, אבל בענייני פיצה ממש לא מטריד אותי שלא יהיו שותפים, נהפוכו

ענבלושקה, כבר אמרתי לך פעם

את צריכה לגור איתי.... קודם כל לי יהיה כיף כי אני מאוד אוהבת אותך (אבל זה לא ממש חדש לך) ושנית אקח אותך איתי לאן שאני הולכת וזה כולל את כל ההזמנות של כל המימונות של המרוקאים גם מהצד של החשמונאי וגם של החברים שלי, אז נכון שעכשיו אני גרה במודיעין וזה קצת יותר רחוק מאיפה שהייתי גרה קודם, אבל אוטוטו יהיה לי אוטו וזה אומר שאוכל לבוא לקחת אותך וזה כבר משהו אחר.... אז קצת סבלנות...

bali

New member
מנהל
אמרת אמרת ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שמעבר הדירה היה למודיעין, מגניב לך
ואני מקווה שנצא לסיבובים לפני המימונה הבאה, אבל לפחות עכשיו אני לא אדאג מביאוסי המימונה לשנה הבאה ואני מבטיחה להתאזר בסבלנות. ואני כבר מכירה את מוניות השירות של ים-מודיעין בגלל אחי ובעיקר בגלל הבייביסיטרים שאני עושה לשחר כמעט כל שבוע, אז לא תמיד יהיה צריך לתזז אותך לירושלים
תמסרי לחשמונאי תרבחו ותסעדו

לי האבן נשברה בניקיונות הפסח

ואת יודעת מה? מצאתי שלאפות את הבצקים על תבנית הפוכה זה לא כל כך רע, אם את מפזרת קמח תירס גרוס עבה, זה יוצא באמת אחלה. אז בכל מקרה עד שארכוש לבנת שאמוט חדשה זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות, להפוך תבנית, להלהיט אותה היטב ולהכניס את הבצק עם המרדה . אם הבצק הוא טוב ואיכותי זה בכל מקרה ייצא טוב.

bali

New member
מנהל
אני תמיד אופה פיצות ופוקאצ'ות על תבנית הפוכה

ויוצא מעולה
אמנם אף פעם לא אפיתי על אבן שמוט, כך שאין לי השוואה, אבל יוצא ממש מעולה. כשהבצק מעולה אין שום פאשלות. ויש לי מתכון לבצק מעולה שהדודים שלי נתנו לי. אליפות.

עכשיו אני נזכרת שקראתי כבר פעם על הפטנט הזה

של התבנית ההפוכה. מודה שעוד לא נסיתי....אבל עכשיו כשהזכרת לי אני חייבת לנסות

el Cantante

New member
אני הולך להשתמש...

...בנייר טואלט שלא עבר הכשרה לפסח!! אחרי שכל הפסח השתמשתי בנייר טואלט כשל"פ - קיבלתי מזה עצירות

yair_bar

New member
מנהל
בהחלט פ-י-צ-ה

טעם של חטא אסור
היה שווה לחכות שבוע שלם

מופלטות שבעלי הכין

אכלנו כמה עם חמאה ודבש ואז חברים הציעו לנו לטעום את זה עם לבנה וזעתר - מעולה. אז אכלנו עוד כמה

kriz

New member
אנחנו אכלנו המבורגר ברובינשטיין

עם חברים. היה טעים טעים. זאת גם הפעם הראשונה שהשארנו את הקטנה עם סבא וסבתא והלכנו לבלות...

למעלה