לגבי נטלי, האמת שזה לגמרי נכון - לא סתם בעונה הקודמת, לא מעט, ביניהם גם אני, היו בטוחים שיהיה ביניהם משהו, בדיוק כשהיא עברה לעורבים, אחרי שהיה לה כל כך רע וקשה. אז גיורא החליט שזה פחות מתאים לעונה השנייה ולא עשה עם זה כלום אבל אולי באמת רק רמז לקראת העתיד לבוא - היום... מה שכן, בדיוק מהעונה הקודמת התחילה כל ההתקרבות האמיתית הזאת בין לי ודר, שבהמשך כידוע הפכה לזוגיות רשמית ככה שזה ממש נחמד
פשוט לא בא לי טוב בעיניים הריצה המהירה הזאת שלה אליו, כמובן גם בלי שום קשר לזה שהיא בכלל לא יודעת שהוא וללי לא באמת נפרדו. (למרות שעם "זוגיות" כזאת , עם כל המצב ביניהם שמדרדר בעקבות אותו שקר מטופש שלו, מי צריך פרידה בכלל?!) וגם זה שהדמויות שלהם לא מתאימות והיא באמת צריכה לחזור לדניאל, בטח עכשיו עם מה שעובר עליו...
לגבי דניאל אתה גם כל כך צודק - אם את העונה הוא התחיל קצת בהיסחפות, גם אם לא לגמרי רצונית שלו, לשטויות של החברים שלו, והחזירו לנו את דניאל הסרקסטי וה"בועט", זה היה ברור לי שיעבור זמן לא רב ויגיע איתו איזה סיפור, ועכשיו זו לגמרי ההתמודדות שלו עם כל הסיטואציה החדשה והמפתיעה הזאת בחייו, אם לא מספיק כל מה שהיה לו עם אמא שלו...
זה יהיה כזה הזוי אם אייזנברג באמת יהיה אבא שלו, לא יודעת.. זה הרי ברור שזה מישהו שכבר ראינו אז יש שתי אופציות - ישי או הוא, מה שאומר שאיזשהו טוויסט או הפתעה בעניין הזה כנראה לא יהיה ? הלוואי ואני טועה וגיורא בסוף יביא לנו אותה בהפוכה, עם מישהו אחר לגמרי, אבל לא נראה לי.
בשורה התחתונה - אני פשוט מחכה כבר לרגע בו כל המזימה (שמעניין אם היא תסתכם רק בלנסות לסכסך בין שתי המדינות, דבר שלא בהכרח צפיתי אותו מגיע , ככה לשלוח את איקרוס לטיול חופשי בעולם) תתחיל לגעת באופן אישי עם החניכים, כבכל עונה. הרי זו הנוסחה המנצחת ולא שום דבר אחר.
מן הסתם, זה יהיה טמון בהצטרפותו של עומאר לחממה, בקרוב...
חפרתי אבל אני מקווה שהבנת אותי