החממה 3 -שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -שבוע 4
דיון פורה וצפייה מהנה!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 114 עומאר

dar dahan

Member
משם הפרק אני מניח שעומאר יגיע לחממה
אם כי אני מעדיף לא לנחש יותר מדיי.
ושכולם יהנו השבוע מהפרקים.
עוד 12 פרקים הסדרה תכנס לפגרה ארוכה.
&nbsp

rubmue1234

New member
כן חשבתי על זה גם...
ממש בעוד שבועיים וחצי הסדרה יוצאת לפגרה ממש ארוכה עד לאוקטובר לפחות!!
בקושי הספקנו להינות ממנה ועד שכל המתח המשיך מהשבוע הקודם צריך לצאת לפגרה...

בדיוק מהעובדה הזאת...
אם בשניים עשר הפרקים שנותרו הם לא יתחילו להתרומם, כמובן עוד הרבה לפני - המצב בכלל לא טוב, לדעתי.
איפה השתלבות הרעים אבל באמת ?! כי מה שהיה עד עכשיו זה בדיחה, 12 פרקים זה בכל זאת "לא הולך ברגל"...
מה באמת נסגר עם רובי ?! תחושת הבטן שלי שגיורא פשוט החליט, משום מה ולמרות כל ה"פצצה" שהוא עצמו הטיל לגביו, להעלים אותו או מקסימום להחזיר אותו כתפקיד אורח קצר בלבד, רק הולכת ומתחזקת - והלוואי ואתבדה...
כל הטלנובלה הזאת, בייחוד עם ללי-יפתח-נטלי, ממש מגוחכת ולא רצינית. בכלל, נטלי די מזכירה לי את דורי בגאליס, מהבחינה הזאת של "מאיפה נדחפת עכשיו פתאום לסיפור אהבה קיים ?!" , במיוחד עד שהם זכו ביושר ליציבות הזוגית הזאת אחרי כל מה שעברו...
כל אחד "קולט" פתאום שהוא מאוהב במישהו שנראה הכי לא קשור אליו ואיתו. זו דעתי.
על השטויות האלה בין רון, סופי ובכלל בין הבתים אני בכלל לא מדברת... עוד מותחים ומותחים אותם כמו מסטיק לעוס ושחוק.
לא ממש מעניין אותי שפרק יסתיים ב"מה דינה תעשה - תספר לנטלי או לאלה לי ?" זה גם ממש לא מעיד, בעיניי, על בגרות שהעונה מתיימרת להיות.. מעניין אותי הרבה! יותר שפרק יסתיים במתח אמיתי, שקשור לנבלים למזימות והכל.
חבל. פשוט חבל מאוד.

rubmue1234

New member
אני אומר לך מה אני חושב..
הפרקים הראשונים של העונה היו היחידים בינתיים שהשחקנים התנהגו בבגרות כפי שציפינו לראות אחרי מה שגיורא אמר..
גם כל נושא נוביה והפצצה אני מחשיב אותו כבוגר..כנשוא רציני..
ואני חולק על דעתך בעניין ''מאיפה נדחפת עכשיו פתאום לסיפור אהבה קיים?!'' שדווקא הדבר הזה נובע לא סתם כי נמאס מהצפוי שיפתח ואלה לי יהיו יחד,
אלא כבר מהעונה הקודמת היה אפשר לראות רמזים על קשר מיוחד בין נטלי ליפתח....גיורא לא סתם יעשה כמו הכותבים של גאליס
שהבינו שיונתן ודני יפרדו הפעם(וכמובן יחזרו) בגלל דורי. וגם כי הם הבינו שזה צפוי שהם יהיו יחד כל הזמן..
לגבי רובי אני מסכים...
הלוואי...ה ל ו ו א י שהוא כבר יופיע!!
שחקן אדיר, שמצליח להעלות את רמת המתח פי כמה..במיוחד אחרי הטוויסט של העונה הקודמת.
ולהגיד משהו לסיום לגבי העונה?
אני..די מאוכזב.
זה די שילוב כזה של שתי העונות.
מצד אחד עלילות שנמרחות(זה משהו יוצא דופן כי בחממה לא זכור לי על עלילה כזו,
במיוחד לא בעונה השנייה שנחשבה לאחת העונות הטובות)
מצד שני המתח בא לעיתים רחוקות...מה שקרה בעונה הראשונה אבל מהחצי השני התהפך..
ומצד שלישי עלילות לא מובנות ובגרות מעוטה...
באמת גיורא? אתה מחליט לעשות עונה בוגרת ומתחיל ככה בשני הפרקים הראשונים
ומאז כאילו שכחת מהבגרות?
איזה בוגר יעשה ריב שלם וטיפשי מדי על התערבות מטופשת?!
קצת הגיון...
את האמת? ציפיתי ליותר מגיורא...עם כמה שזה מוזרל אמר ככה.
הוא מביא את המתח(שהוא באמת מצויין) לעיתים רחוקות,
מורח את העניין החברותי...
ולא מובן עדיין כמעט כלום על העלילה של הפצצה...
כי הרי בטוח שיש לגביה טוויסט אחד גדול...
אבל..אני מקווה שגיורא לא נשחק.
שהוא יפתיע אותנו ובגדול....
ואני אסיים פה רשמית עם:
ה ל ו ו א י

בדיוק
אתה כותב כל כך נכון...
שני הפרקים הראשונים באמת העידו על בגרות ו"משהו אחר" ואפילו אמרתי לעצמי שזה נראה מעניין ובוא ניתן צ'אנס גם לכיוונים חדשים מהסוג הזה אבל אז - משם הכל רק הלך והדרדר עד למחוזות כאלה שטותיים ומטופשים שלא נעים לי לומר אבל אפילו זאטוטים בגן ורדה היו מתנהגים אחרת , בזה אני כמובן מתייחסת בעיקר להבלי ההבלים האלה שמתרחשים בין סופי-רון-איימי... לא בשביל זה יוצרים הפעם עונה שהיא כמו עונה וחצי, במטרה למרוח שטויות כאלה על גבי פרקים שלמים.
בקיצור, אני מסכימה ב-100% עם כל מה שכתבת חוץ ממה שקורה עם ללי ויפתח - אם תחשוב על זה, הם למעשה בקושי היו בכלל בזוגיות "אמיתית" (חוץ מפרק הזמן שעבר עד שהתחילה השנה הנוכחית בחממה אבל אנחנו מתייחסים, כמובן, לעונות עצמן) כאשר בעונה הראשונה, אחרי כל סאגת ההגעה של איימי וכל מה שקרה בעקבותיה, עד שיפתח קיבל קצת שכל והכל, פתאום הגיח דניאל, בלי שום קשר אליה... הלאה לעונה השניה, שבמהלכה הייתה עם דניאל, גם אם זה לא בדיוק היה אידיאלי בלשון המעטה, כאשר רק בסוף המיוחל הזוגיות והאהבה שלהם בעצם התהוותה לראשונה באמת !
אותי באופן אישי, לא מעניין שתהיה איזו "זוגיות מפתיעה" ולא צפויה מראש. מעניין אותי טוויסטים בעלילה של המזימה, הרעים, הסיפור המוזר הזה עם נוביה העונה - אלה הדברים המעניינים באמת ולא כל מיני גחמות של סיפורי אהבה, אבל לגבי זוג אחד לפחות אני כן עקשנית ואלה בדיוק שניהם.

rubmue1234

New member
תגובה
האמתי אני מתייחס לעלילה כולה כפי שצריך להתייחס..
למשך ''החיים'' של העלילה מתחילת הסדרה, בין העונות, ועד שהיא תגמר.
ככה נראה לי הכי נכון להסתכל עליה.
וזה שנטלי הגיחה פתאום זה לא בהפתעה וסתם כדי להדחף,
זה לפי דעתי היה תהליך שהיו לגביו הרבה רמזים..
לגבי המשפט האחרון שכתבת:
את פשוט סיכמת את מה שכתבתי. או אולי חלק. או אולי..לא יודע.
זה פשוט נכון.
גם אותי מעניין כ הטוויסטים והמתח שבעונה הקודמת בכלל לא היה חסר..
עכשיו נראה שגיורא מדחיק את המתח ומתרכז בעניין המעצבן של מועדון הנשרים והאהבות המשונות שפורחות או שנפרדות...
כן-זה מעניין, אבל שזה בהגזמה או נמרח זה כבר מציק וסתם לא תורם לשום דבר.
אני בכלל הייתי מוותר על הסאגה של מועדון הנשרים ועושה(אם כבר דיברנו בעניין בגרות)
משהו יותר בוגר שמתאים לעונה בוגרת, ולא כמו שכתבתי, ריב מטופש, על התערבות מטופשטת...
אגב, אני פשוט מעריץ את הדמות של דניאל.
היא עברה כל כך הרבה שינויים, כבר מהעונה הקודמת אני פשוט מעריץ את השינוי שלו!
איך שהוא לא מתעצבן ישר על כל דבר, שהוא נפרד באהבה וכבוד מנאלה לי בלי סצנות...
ועכשיו-שהוא לא חלק מהטיפשות של המועדון שלו והוא מתרכז בדברים החשובים באמת...
פה גיורא עשה איתו שינוי אמיתי ובאמת בוגר.
ואני חוזר למתח.
מקווה שגיורא-כמו שאנחנו מכירים את גיורא,
יהיה גיורא.
משפט משונה-אבל נכון.
מקווה שכל מה שהכרנו אצלנו בסדרות האחרות ובעונות הקודמות של החממה
ישאר גפ בעונה הזאת,
ושמשהו קצת ישתנה.
מקווה לראות שיהיו שינויים לגבי כל מה שכתבתי...
רק שהמתח הנפלא הזה שיש בזמן האחרון יישאר(כולל המתח לגבי אבא של דניאל)
והחברויות והמאבקים פחות ימרחו. כי...פשוט די.
נ.ב:מת על הדיונים האלה

לגבי נטלי, האמת שזה לגמרי נכון - לא סתם בעונה הקודמת, לא מעט, ביניהם גם אני, היו בטוחים שיהיה ביניהם משהו, בדיוק כשהיא עברה לעורבים, אחרי שהיה לה כל כך רע וקשה. אז גיורא החליט שזה פחות מתאים לעונה השנייה ולא עשה עם זה כלום אבל אולי באמת רק רמז לקראת העתיד לבוא - היום... מה שכן, בדיוק מהעונה הקודמת התחילה כל ההתקרבות האמיתית הזאת בין לי ודר, שבהמשך כידוע הפכה לזוגיות רשמית ככה שזה ממש נחמד

פשוט לא בא לי טוב בעיניים הריצה המהירה הזאת שלה אליו, כמובן גם בלי שום קשר לזה שהיא בכלל לא יודעת שהוא וללי לא באמת נפרדו. (למרות שעם "זוגיות" כזאת , עם כל המצב ביניהם שמדרדר בעקבות אותו שקר מטופש שלו, מי צריך פרידה בכלל?!) וגם זה שהדמויות שלהם לא מתאימות והיא באמת צריכה לחזור לדניאל, בטח עכשיו עם מה שעובר עליו...
לגבי דניאל אתה גם כל כך צודק - אם את העונה הוא התחיל קצת בהיסחפות, גם אם לא לגמרי רצונית שלו, לשטויות של החברים שלו, והחזירו לנו את דניאל הסרקסטי וה"בועט", זה היה ברור לי שיעבור זמן לא רב ויגיע איתו איזה סיפור, ועכשיו זו לגמרי ההתמודדות שלו עם כל הסיטואציה החדשה והמפתיעה הזאת בחייו, אם לא מספיק כל מה שהיה לו עם אמא שלו...
זה יהיה כזה הזוי אם אייזנברג באמת יהיה אבא שלו, לא יודעת.. זה הרי ברור שזה מישהו שכבר ראינו אז יש שתי אופציות - ישי או הוא, מה שאומר שאיזשהו טוויסט או הפתעה בעניין הזה כנראה לא יהיה ? הלוואי ואני טועה וגיורא בסוף יביא לנו אותה בהפוכה, עם מישהו אחר לגמרי, אבל לא נראה לי.
בשורה התחתונה - אני פשוט מחכה כבר לרגע בו כל המזימה (שמעניין אם היא תסתכם רק בלנסות לסכסך בין שתי המדינות, דבר שלא בהכרח צפיתי אותו מגיע , ככה לשלוח את איקרוס לטיול חופשי בעולם) תתחיל לגעת באופן אישי עם החניכים, כבכל עונה. הרי זו הנוסחה המנצחת ולא שום דבר אחר.
מן הסתם, זה יהיה טמון בהצטרפותו של עומאר לחממה, בקרוב...
חפרתי אבל אני מקווה שהבנת אותי

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו שאני כועס עליו על גיורא
במקום לכתוב עונה רצינית... אם כבר כמו ששאמרת הנערה גם לי לא באה טוב הריצה של נט ליפתח ..לדעתי אם כבר רומנטיקה לא "צפויה" היה צריך להשאיר את ללי עם דניאל .... או להשאיר אותה לבד... ולתת לעומאר להתקרב אליה בעונה הזו ... כל סיפור נט -יפתח -ללי ברור שהוא הרקע לסיפור הגדול של עומאר וזה לא מוצא חן בעיני.. לא באמת אכפת לי אם ללי תהיה בסוף עם יפתח או נט למרות שדווקא יותר מחבב את ללי עם דניאל .... שניהם כ"כ מנהיגים ועם זאת בצד יותר החברה דוחקת אותם ...

רק נטלי מתאימה לדניאל...
אין בזה שום דבר רע - להפך !
הם מבינים אחד את השניה היום יותר מתמיד ואין כמו לחזור לאהבה הראשונה שלך, אחרי כל השינויים האישיים והמשפחתיים שכל אחד מהם עבר...
אני עוד עם שביב קטן של תקווה, אפילו אם זה יקרה רק בסוף, שהם יחזרו.

rubmue1234

New member
איזה פרקקק אדיררר!!!
פשוט פרק יפה!!
מההתחלה ועד הסוף!!
לא מבין למה גיורא עשה בין הפרקים המותחים פרקים שהם פחות מותחים....
אבל עדיין-אני כל כך שמח שהפרקים האחרונים כל כך יפים!!
וגם ממש מותחים!!!
מההתחלה של הפרק ידעתי שהפרק יהיה מאוד אבל מאוד מותח ומעניין....
הקטע עם הפצצצה והמוזיקה שהתאימה מאוד לקטע
ממש תרם לפרק!!
וגם...פעם ראשונה מאז שהתחילו הקטעים עם מועדון הנשרים
אני לוקח כבר ביותר קלות את העלילה הזו שנפתחה,
ומבין סוף סוף למה גיורא עשה אותה...
כמובן....המשולש של נטלי אלה לי ויפתח מאוד מעניין וכיפי לצפייה..
העלילה עם דניאל והאבא האבוד גם מעניינת,
שהיא פתאום קיבלה משבצת קבועה בפרקים,
ומה ששמחתי לראות זה איך שהכל פתאום התקדם עם העלילה הזאת
וגם ממש מעניין לדעת מי הסוכן מוסד/אבא של דניאל...
מה שבטוח-זה מישהו שאנחנו מכירים..
אבל הכי הכי:
המתח עם נוביה!!
אחרי כל קטע פשוט חיכיתי לראות איך תתקדם העלילה המעניינת הזאת.
אחריח כל סצנה בפרק הזה, יותר ויותר הבנתי שהולך לקרות משהו בין שני האחים,
וכמובן שקרה....זה היה כל כך פתאומי ועדיין מותח!!
מעניין מה יקרה עכשיו עם עומאר....
בקיצור:אחד הפרקים החזקים, המותחים והמעניינים שהיו בינתיים בעונה!!

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת? אני לא מבין למה קראו לפרק עומאר
עומאר לא עשה משהו משמעותי כ"כ בפרק הזה.. אם כבר היו צריכים לקרוא לו "דניאל דנינו" או"שקיעה סתוית".. ואם לתיחס לפרק...
אימאלה ! כל הסזיפור הזה של הדוד של עומאר שהורג את אביו מעליים בי כל מיני סיפורים בהם האב נהרג ע"י האח שלו והבן נאלץ להציל את מה שהאב עשה ...
מה זה השם הזה ? דנינו... שם מצחיק .....
על הסיפורים של ללי ,יפתח ונט והנשרים אין לי כ"כ מה להגיב זה צפוי נורא ....

שיר m

Well-known member
נחמד
אני חולה על מתי-דניאל. מצידי שישתפו פעולה כל הסידרה:)
&nbsp
הקטע עם עומאר ואבא שלו... לפעמים אני חושבת, זאת סדרת ילדים לכל הרוחות!

dar dahan

Member
אין לי מושג מה איתכם אבל אני אהבתי את הפרק
ואגב העלילה עם נוביה מזכירה לי יותר ויותר את הסדרה האמריקאית '24', גם שם היה תהליך שלום ואח של מנהיג מדינה ערבית שניסה לחתור תחת אחיו ובסוף האח הגדול גם בסיפור הזה נהרג, ממש מזכיר לי את העלילה הזאת, וגם שם היה סיפור עם נשק גרעיני רק שהנשק שמדובר בסיפור בחממה זה נשק שפועל כמו נשק גרעיני רק בלי כל הרדיואקטיביות.
בכל מקרה פרק נהדר.
&nbsp

rubmue1234

New member
ווואואוווווואואואואואואואוא
א י ז ה פ ר ק !!!!
רשמיתת אני יכול לאמר: גיורא התאפס על עצמו!!!
כמה מתחח בפרק אחד!!
כל כך שמח שכל הפרק היה מתח מתח מתח!
אפילו הסיפור אהבה היחידי שדיברו עליו בפרק(של יפתח-אלה לי-נטלי) היה מעניין לצפות ולא כל כך מרוח!
ועל הקטע עם נוביה...אין מה להגיד. גיורא יודע לעשות מתח מושלם עם העלילה הזאת, והוא מצליח!
גורם לי רק יותר לחכות לפרק הבא ולראות איך הכל ימשיך!
ובכלל...העלילה של אבא של דניאל, היא אחת העלילות שעם הזמן אהבתי.
פשוט עלילה מעניינת....
אחרי כל פרק מעניין לראות איך הכל יתקדם עם מציאת האבא,
ועכשיו בשיא המתח שמוצאים את האבא(שזה לא היה בכלל צפוי שזסה לא מישהו שאנחנו מכירים)
הוא עוד מתכוון לירות בו! (כמובן..בלי לדעת שזה הבן שלו...)
בקיצור...מ ת ח !

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת ? אני מהתחלה הרחתי סיפור מעניין עם כל הסיפור של חיפוש א
אחרי האבא....
תמיד אצל גיורא אבא אבוד זה קש להאחז בו ולפתוח סיפור מרתק....

Roei152

Well-known member
מנהל
ואבא של דניאל הוא--- יורם טולדנו!!!!
או בשמו בסדרה נפתלי דנינו!!! האמת דוקא חשבתי על נתן כי נתן נראה לי שם יותר מתחבבר עם דנינו.. אבל זה לא חשוב... הפרק הזה באמת התמקד בדברים החשובים: הכרזת המלחמה מול נוביה ואביו של דניאל....
חוץ מזה היה חמוד שיפתח עשה סצינות קנאה לללי /בעקבות הסיפור עם עומאר ... מענ יין איך עומאר יגיע לחממה ?
קריצה לעבר .... האי!!! שראיתי את המרינה התמלאתי געגועים לאי גם נתקפתי בלאקאאוט שדילן יבוא פתאום או שיתברר שאביו של דניאל הוא צ'יף או דילן עצמו....

למעלה