החממה 3 -שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 110 ארבע על ארבע

מה קורה בפרקים האלו? כל הזמן טלנובלות..... מצד אחד אני שמח שהבנות נצחו... כי נקרעתי מצחוק שהבנים לבשו טייץ' ורקדו את ריקוד המעודדות.. וזה היה השיא של הפרק... אין אני מתגעגע לעונה 2... מצד שני כל הסיפור הזה טיפשי ... היה צפוי שללי תגלה את יפתח ואת קרין רק חבל שזה קקרה בפרק יד זה כאילו גיורא אמר : אוקיי אין לי רגע מותח יאללה

Roei152

Well-known member
מנהל
המשך...
נגלה לללי את האמת שיפתח הוא לא הנסיך. שההיא חושבת שהוא...

rubmue1234

New member
אין ספק
שהעונה השנייה הייתה אחת העונות הטובות ביותר שנכתבו בטלוויזיה הישראלית.
לפחות בקטגוריית סדרות ילדים ונוער.
פשוט הייתה עונה מעולה כבר מהפרק הראשון!
הרבה אקשן, מתח, סיפורים מעניינים, קליף-האנגרים מותחים מתמיד, קשרים זוגיים יפים, מעניינים וחדשים/ישנים..
עונה מעולה מתחילתה ועד סופה.
העונה השלישית התחילה גם היא מעולה, רק שבשבוע הקודם היה פחות מהמתח של ההתחלה...
נראה לי ש''הטנלובלות'' האלה שיש בפרקים האחרונים, זה בעיקר כי גיורא מושך את העניין עד שישלב ביותר ברור את הקטע המותח.
לפי התקצירים שרשומים, ושאחרי הפרק היה ''בפרקים הקודמים..'' שיראו לנו בפרק שיהיה מחר, גיורא כבר השבוע הולך לשלב את כל המתח הזה.
ולא כל כך הבנתי למה אמרת טיפשי..

Roei152

Well-known member
מנהל
הקצב בו זה קורה זה טיפשי בעיני
תראה.. בפרק אחד גיורא מפיל פצצה ובפרק השני הוא מגלה את זה לדמות המעורבת בבזה... שני נקודות ום שקשורות אחת בשניה .. אי אפשר למשל להתחיל את הסיפור עם אוזי בסוף הפרק? או לסיים עם פצצה אחרת? הפצצה היא כמובן מטאופרית ....

rubmue1234

New member
אגב..עוד משהו ששמתי לב אליו
חוץ מזה שגיורא ''הטיל פצצה'' כמו שכתבת ואז פרק אחרי שילה את זה לדמות המעורבת...
הוא גם מושך יותר מדי דברים. לפחות בעונה הזאת.
דבר ראשון: עוד לא קיחבלנו תשובה משבוע שעבר על הרמזים שעומאר מאהב באלה לי.
וגם הוא מושך יותר מידי בפרקים האחרונים את הקטע החברתי בחממה.
ואני מבין מאיזה טעמים הוא עושה את זה, הוא מושך בכוונה כדי שהמתח יבוא אחריי זה אבל אני פחות אוהב את זה...
אבל עדיין...חוץ מזה-אני אוהב מאוד את העלילה. חוץ מההערות שרשמתי שם למעלה, הכל מצויין לפי דעתי.

גיורא הוא יוצר של טלנובלות ולא ידעתי ?!
אני, כמובן, צינית , מרוב אכזבה. נו, מה קורה לו העונה ?!

בשתי העונות , בשלב הזה כבר הכרנו לפחות חלק מהרעים, הוצגה לנו המזימה העונתית במלואה... גם העונה הזאת אמורה להיות בוגרת יותר ואחרת , לא נראה לי ש"כוונת המשורר" הייתה אמורה להיות כל מה שאנחנו חוזים בו עד כה... עייפות החומר ?
פרק של הפוגה קומית, השאלה היא - הפוגה ממה בדיוק ?! במילא עוד לא קורה שום דבר משמעותי או מעניין. אם זו הסיבה שהוא החליט על עונה שהיא כמו עונה וחצי, על מנת לטרחן אותנו עם כל מיני קשקושי בנות-בנים שלא באמת נחוצים או תורמים, אז כדאי מאוד שהמתח יגיע כבר - ומהר !
אחחח, געגועיי לרובי וג'ודי...
ואגב, ייתכן ומנו בכלל יהיה עם דינה ולא עם נטלי ? שימו לב בעיקר מהפרק של היום כי עד עכשיו לא ממש היו סימנים לזה...

שיר m

Well-known member
לא לא לא
לא רוצה שדינה תהיה עם מנו. וכן, ככה זה נראה כבר מהפרק הקודם...

הלוואי ואני טועה

אבל זה לא נראה ככה...
בכל אופן, יש לי הרגשה חזקה שדינה ומתי לא יישארו ביחד - בין אם זה בגלל אלונה, מנו או שניהם גם יחד...

אז מסתבר שניבאתי את העתיד לבוא...
רק לא תיארתי לעצמי עד כמה זה יהיה מהר - כבר היום!

היה לו מאוד קשה לעשות את זה אבל זה כבר קרה וכמו שאומרים "את הנעשה אין להשיב"... כנראה שאת "הגלגל הזה", שלהם, כבר לא ניתן יהיה להחזיר לאחור...

שיר m

Well-known member
למה ככה את אומרת...
אולי כן ניתן להחזיר לאחור... אולי מתי יתעשת בסוף העונה ויבין שדינה היא הבנאדם הכי חמוד עלי אדמות...:(

הלוואי ואת צודקת !
אני מאוד אשמח אם זה יקרה, פשוט אני חושבת שזה בעיקר בגלל אלונה, שדאגו להדגיש לנו כבר מהעונה הראשונה עד כמה היא מאוהבת בו, ואז די הפתיעו עם הבחירה שלו לא ב"אחות התאומה שלו", החנונית החכמה, אלא דווקא בנערת הפשע לשעבר...
הנוכחות של אלונה מורגשת היטב, ללא ספק, והיה לי די ברור שזה כנראה יהיה בלתי נמנע , שוב - שלא תבינו אותי חלילה לא נכון, עם כל הצער שבדבר.

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני מאוכזב מהקצב בו הענינים מתגלגלים
אבל rubmue1234 אומר והוא צודק העונה הזו ארוכה באורך של 75 פרקים טלנובלה ישראלית באורך מלא נכון שלא צריך לתת לזה הרגשה של טלנובלה -פרידות זוגיות חדשה -חזרות ... אבל זה מה יש....

rubmue1234

New member
מאוד מקווה שזה לא כמו שאני חושב שזה יהיה אבל..
אני מאוד מקווה שזה לא יהיה כמו במשחקי הרעב 3 .
כאילו הוא יגמור את הסדרה בעונה נמרחת ושנראה כאילו התעייף כבר מלכתוב אותה. כאילו חייבו אותו....
ומאוד מאוד מקווה שלא יעשה שטויות בעלילה מבחינת כל הנושאים רק בשביל לסיים כמה שיותר מהר ולסגור הכל...
בקיצור-מקווה שלא

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנתי מה הקשר ל"עורבני חקייין?

rubmue1234

New member
הקשר הוא..
שגם בעורבני חקיין (לפי דעתי כמובן) נראה שסוזן גמרה את הספר כאילו הייתה חייבת לגמור...והרסה אותו.
אז אפשר לומר שהשוותי בן זה לזה.

שיר m

Well-known member
איימי במשחק היתה קורעת:)
נראה לי שזאת פעם ראשונה שנהנתי לראות אותה:)
&nbsp
יפתח מעצבן, תדבר כבר עם החברה שלך טמבל...

rubmue1234

New member
אני לא מאמין !
למרות שזה היה צפוי שאלה לי תגלה על מה שיפתח אמר בחקירה,
שממש רואים את זה זה עדיין מפתיע.
הפרק היה ממש כיף וגם מצחיק...
לפי התקצירים, מצפה שבוע יפה ומותח!
רשום הרבה על נוביה והעניין עם סילבר שנפתח בתחילת העונה....
מחכה להמשך :)

למעלה