החממה 3 -המשך שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -המשך שבוע 9 צפייה מהנה ומחממת

rubmue1234

New member
ידי הזהב של איימי בלום

ראיתי שיוסי לא העלה....
תהנו! :)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מוזר...
עלילת מנו
אז מנו מתכחש לסרטן שלו ולא מוכן להודות שהוא סובל ויש לו בעיה יפה ... מנו ... אתה רק מזיק לעצמך ועוד מוסי להזיק לגוף שלך יותר עם הספורט שלך ... מנו אתה תראה שזה רק יגדל ויחמיר....
עלילת הנשרים...
איימי כרגיל תופסת פיקוד ... אבל מה שמרגיז אותי זה היחס יובל... באופן כלללי סוף סוף החדשים יובל ומנו מתחילים לתפוס עמוד שדרה ועלילה משלהם ... אבל שניהם לא ממש מצליחים להתמודד עם הבעיותשלהם..אני בטוח שיובל היתה שחקנית מצוינת... שמתי לב גם שגיורא לא עשה את הדמות של יובל טום בוי כמו רחלי אבל גם לא נשיתץ מדי .. בסה"כ בת רגילה שאוהבתכדורסל .... מתאימה לדניאל כמו כפפה ליד...
עלילת אוזי
אוזי ,אוזי אוזי בזמן האחרון סדרות הנוער מתעסקות הרבה עם בעיות "מבוגרות" הברחות בחו"ל (גאליס ) , ועכשיו זה ?? אני לא יודע....

אני צריכה רגע לשפשף את עיניי...
אני הוזה או מה?

רועי כותב על בחורה אחרת מללי שהיא מתאימה, ועוד מאוד
, לדניאל ?! טוב, כנראה הגיעו ימות המשיח.

השאלה האם גם גיורא רוצה בכך, כי...
טוב.

אני חושבת שעליתי על ה"נוסחה" של גיורא, במרכאות כמובן, בקשר לללי ויפתח העונה: או שלא מראים אותם פרק שלם, לפעמים זה יכול להיות אפילו שני פרקים ברצף, ואז כשהם שוב מופיעים - עוד פעם ריב על חארטות, רק כי הדיאלוגיסטים העונה פשוט גרועים כשזה מגיע אליהם. אבל כמובן שרוח הדברים היא של גיורא.
בכלל, הם כמעט ולא נראים, לפחות בשלב הזה של העלילה. לא לעניין.

וכן, עד שחשבנו שאוזי באמת השתנה לחלוטין, הגיע הפרק היום שהוכיח לנו שלא באמת אפשר להוציא את אוזי מאוזי. מעניין לאן מועדות פניו מעכשיו...

Roei152

Well-known member
מנהל
שלא תחשבי ללרגע שאני לא חושב שדניאל פחות טוב לללי .....
ללי ודניאל בסה"כ ניהלו זוגיות יותר טובה משלה ושל יפתח .. אבל זה לא אומר שאני לא בוחן אפשריות אחרות...
אגב אני לא מבין ? קראת את מה שכתבתי על נעלמים ? שההוא הולך בדרך של דר וממשיך גם הוא עם ניקלודיאון רק בהוט ושגם עונג עפרון זה ששיחק את איתי בן הזוג של אלינור ביומני ממשיך עם גאיה ...? אגב גם לירית בלבן וטלי אורן שם ...

אל תדאג, לא חשבתי לרגע.
זה היה לי ברור.

טוב, אתה מבין שכנראה אין פה אמת אחת (למרות שמבחינתי כמובן שיש
) וזה כנראה יסתכם ב"על טעם וריח..." במילא לעולם לא נסכים בעניינם, אז עזוב, עד כמה שאפשר.

אבל אין ספק בכלל שמגיע לגיורא צל"ש על המשולש הכי מאוס שיש, לפחות בקונסטלציה ובהרכב הקבוע הזה של הסדרה. הכ
בלי שום גיוון ורענון. נאדה.

לגבי נעלמים, עוד לפני הסרטון של פרוגי כבר ידעתי שעונג (תודה שהזכרת לי את שמו) גם יופיע, וגם על טלי הנהדרת אני יודעת. אגב, גם ליטמן יפציע. אה, רגע, ב"הוא" התכוונת לדניאל, כן?
טוב, פשוט ראיתי תמונה שלו מהסט עוד לפני, לצד ענבל ביבי.
מעניין אם הסדרה הזאת תצליח להתקרב לקרסולי גיורא וכל זה...

אני חושב
שהספורט לא בהכרח ישפיע על הסרטן. מנו חושב לעצמו שזה שהוא עושה ספורט עוזר לו. הוא גם אמר לרופאה שאין מצב שהוא חולה, הוא עושה ספורט.
&nbsp
אבל סרטן זה לא בעיה בלב. סרטן זה גידול. זה לא קשור לספורט.
&nbsp
בקיצור, מה שמנו מנסה לעשות, זה לא יעבוד לו. הסרטן עדיין יהיה שם.

חעחע אהבתי את הסמיילי!

מתכתב בול עם הגברת המגונדרת. מה שנקרא - עוד ידי זהב כאלה ואבדנו...

רון הזה, איזה פרק עבר עליו...
תאמינו לי, הם זוג מהאגדות. כל כך ראויים זה לזו.

מעבר לזה, היה פרק סטנדרטי. עכשיו אנחנו חזק רק בתלאות העוברות עליהם בחממה, עוד פחות לגבי זאב ומה בדיוק הוא מתכנן בת'כלס.

כמה דבילית אהובה יכולה להיות כדי להשאיר כל אחד, אבל בטח את אוזי, לבד במשרד של לואיס?!
לגבי סופי, היא לא באמת מאוהבת בו או משהו, אלא רק מחפשת מישהו להתנחם בזרועותיו, אחרי שהדיביל מצא את החצי השני שלו.
אבל אחלה של סיפור שיכניס או יקרב עכשיו את דריה הזאת לחממה... אגב, מי שהופיע בתמונה שהיא הסתכלה בה הוא השחקן עודד מנסטר, שבוודאי מוכר לכם מכל מיני. גם הוא יצטרף, לא יודעת לכמה זמן. הוא אבא שלה או מה ?

ולסיום, משחקי הנשרים, שסוף סוף חזרו. גרשון כאילו צץ משום מקום. אני פשוט שונאת שמעלימים דמויות לפרק זמן ארוך מאוד.
כואב לי הלב על יובל, שרצתה להוכיח את עצמה בשטח, ומנו קיפץ במקומה כאילו כלום. די הזוי, כאילו פחות אמין כזה לראות אותו פתאום בעמדה הזאת, למרות שהוא היה אמור להיות שם מלכתחילה.
טוב, הוא עוד "יוכיח" את עצמו בתחום... הוא בעיקר רוצה להראות לעצמו שהוא בריא, כי הוא עדיין לא מאמין על ה"תיק" הזה שנפל עליו כרעם ביום בהיר...

סופסוף אני יכול להגיב...
יום קשה עם כל הסדרות האלה... תקנו אותי עם אני טועה, אבל אף פעם לא הזכירו במפורש שם של דמות בשמות של הפרקים?
&nbsp
עלילת כדורסל ופמיניזם:
&nbsp
תראו את יובל המעודדת. נראית כזאת מסכנה... היא לא שייכת לשם.
&nbsp
רון, אתה מטומטם. רק כדי שלא תשכח.
&nbsp
לאיימי לא הייתי נותן לטפל בגב שלי בשום הון שבעולם.
&nbsp
שאני אבין, יובל תמיד הייתה על תקן מחליפה?
&nbsp
גרשון, כמה זמן לא ראינו אותך?
&nbsp
רון, לא מעליבים את מי שאחראית לך על הגב...
&nbsp
יובל ציפתה שדניאל ילחם עליה או משהו. מסכנה. אגב, משהו קרה ביניהם מאז המפגש עם נפתלי?
&nbsp
רון, אתה טמבל. אם לא זכרת עד עכשיו תזכור.
&nbsp
אוי, דניאל, אתה כזה יבעש. גם בחולמים היית יבעש.
&nbsp
ניצחון ליובל. למרות שהיא קיבלה את החולצה של אלפי...
&nbsp
גרשון, יא שוביניסט מסריח. מעדיף להעלות עורב חולה סרטן על פני נשרית. יופי. עצם העובדה שמנו לובש סגול-צהוב לא מעצבן אף אחד? ואתה, דניאל, לפני רגע צעקת עליו!
&nbsp
עלילת הסרטן:
&nbsp
מזל שהם לא התחמקו מהמבחן בספרות. ודינה, אקרוסטיכון זה כשהאות הראשונה בכל שורה יוצרת מילה, רוב הזמן שמו של המחבר. מסכן מנו.
&nbsp
מנו, עם בריאות לא מתעסקים. ולמה אתה מסתכל על זקן מתעמל? אתה רוצה להגיע לגיל שלו למרות הכל? למה אתה ממשיך לשחק בבריאות?
&nbsp
&nbsp
עלילת המנושלים מאדמתם:
&nbsp
אה, נטלי, מתעסקים בענייני קפטנים? אגב, איך קוראים למי שמשחקת את אהובה?
&nbsp
אוזי, אם אתה חושב על מה שאני חושב שאתה חושב, תעשה אחורה פנה.
&nbsp
דריה הביאה את אוזי לפה. למה יש תמונה של איימי ויינהאוס בחממה?! זאת לא מנהיגה!
&nbsp
פתאום קלטתי שאוזי באמת הפסיד את כל הכסף שלו. לא תכנית ולא כלום- הוא הפסיד את כל הכסף שלו. את כל המיליונים שרובי זרק עליו.
&nbsp
מטומטם, אוזי, אמרתי לך לא לעשות את זה! לפחות דריה עם קצת היגיון. חשבתי שהיא תסכים לקבל את הכסף כי זה מהשטח של המשפחה שלה, אבל היא זרקה לאוזי את האמת בפנים. אוזי, אל תחשוב מהזין שלך, זה לא יעזור לך איתה!
&nbsp
יופי, אוזי הדביל, עכשיו גם הפללת.
&nbsp
&nbsp
אז הפרק לא היו לנו על-טבעיים, לא היה פרויקט חלל, לא היה מתי, בקושי הייתה דינה. רק נשרים.
&nbsp
ושני אנשים (אוזי ומנו) יצאו חרא.
&nbsp
חבורת לוזרים. פרק שונה.

הוספת כותרות המשנה אצלך
משעשעת, בפן החיובי כמובן. כאילו אתה כותב איזו עבודה בספרות או משהו. בוא'נה, אתה ממש משקיע

היה את הפרק "מתי המלך" (עונה 2 המדהימה, פרק 31), פשוט בו מיד נזכרתי, והאמת שאין לי כל כך חשק לבדוק אם היו עוד, אבל לא נראה לי. מתי המלך, ליעם המלך. שניהם הכי אחלה שבעולם!

את אהובה משחקת רינה הורן, שהפכה להיות הבמאית הראשית בעונה הזאת, אחרי שבקודמות הייתה עוזרת במאי של רועי פלורנטין או במאית משנה.

rubmue1234

New member
פרק יפה...
עוד פרק יחסית רגיל של החממה...
היה מעניין לפחות...
מקווה שבפרק הבא שוב נראה את זאב או רובי או משו שקשור לעלילת המתח...

עלילת מנו....
הפרק התחיל בסערה של מנו עם הסרטן...הייתה התחלה מעולה.
הצילום ממש הוסיף וזה לא יכל להיראות יותר טוב...
דינה מתחילה קצת לחשוד...
לא משנה כמה מנו יתכחש הסרטן יפתיע אותו במצבים שונים...
עכשיו גיורא עשה מצב שמנו בעצם מין ''קבר'' את עצמו, ברגע שהבין עם עצמו שהוא לא רוצה לטפל בזה..חבל....
הקטע שהוא התחיל לעשות שכיבות שמיכה עם הזר היה קטע יפה...מנו הזה...

הייתי בטוח שהפרק ייגמר בזה שאחרי שהוא החליף את יובל,
הוא יתחיל לשחק ואז הוא יתמוטט...
אבל גיורא עשה את זה כבר..בעונה הראשונה...בהקשר אחר...
אבל כנראה לא רצה לחזור על זה שוב לא משנה מה...

עלילת איימי ורון...
אחח....איזה זוג זה!
אולי הזוג המוזר ביותר שגיורא יצר אי פעם!
הם משעשעים מפרק לפרק...
תמיד שרון מתחיל להיות יותר רציני מול איימי בסוף היא איכשהו מצליחה לגמד אותו לידה והוא כאילו נראה ''חייל'' שלה....איזה אופי חלש...
איימי ממש מצחיקה אותי...
''ממש מצטערת שאני לא עושה לך את זה טוב כמו גלי''

והמשחק המוגזם בכוונה שלה...שחקנית מעולה...
איזה מזל רע יש לרון...גם נתפס לו הגב בגלל איימי וגם הוא חבר שלה

מבחינתו זה בסדר... עכשיו הכל מתקשר לעלילה הבאה....

עלילת יובל(וכמו שיוסי אמר והפמיניזם!)...
גם אני חשבתי על זה ישר,
על הקשר הישיר של גיורא לפמינזם ובנות שמשחקות כדורסל....
יובל באמת לא מתאימה להיות מעודדת...זה לא בשבילה כל זה...
באמת ריחמתי עליה הפרק איך שדניאל שדווקא לא כל כך בשליטתו,
כאילו שיחק בה.
למרות שממש לא שיחק זה פשוט יצא ככה. הוא עשה מה שיכל.
אבל רצף ההתאכזבויות של יובל עלה שיא הפרק.....
לפחות יש לה עלילה משמעותית כלשהי!
ואז מנו עלה בהפתעה, ואז כמו שכבר כתבתי הייתי בטוח שהפרק יסתיים בזה שהוא יתמוטט אבל לא.....

עלילת אוזי ודריה....
עלילה מעניינת...מוזרה..זורמת כזו.
כאילו לא קשורה לכלום אבל עדין קשורה.
אז אתמול רשמתי שאוזי התבגר ונהיה יותר שקול ובלהבלהבלה.
אז אמרתי. הוא ממש לא.
ודווקא דריה שעושה לפעמים עבודות שחורות לפי מה שהבנו,
התנגדה לכיוס שאוזי עשה לכספת של החממה....
ואז דריה אכלה את עצמה על כלום,
וסופי ניצלה את זה שיש עוד מצב בו אפשר להאשים אותה(רואים שהיא מקנאה...)
וגם אני די בטוח שאוזי בכוונה פיזר את הכסף כדי שיאשימו אותה ואז הוא ניצל מזה...
בטוח יהיה ביניהם איזשהו כאסח.....

אז היה אחלה פרק....מעניין...
לפי מה שנראה השבוע הזה פחות מותח מאז תחילת החלק,
אבל הוא מפתיע בדברים אחרים ומעניין ומרתק בדברים אחרים..
שימשיך כך

dar dahan

Member
בנוגע למנו...
מחלת סרטן היא אומנם מחלה שהורגת אבל לא מרגישים אותה תמיד עד שזה נהיה מאוחר מדיי והרופאה אמרה לו שזה בהתחלה, תוך יום אין סיכוי שהגידולים יגדלו מעבר לגודל שלהם ולכן הוא לא יתמוטט כל כך מהר ורק שהמצב באמת יחמיר הוא ירגיש את זה.
זה לדעתי ייקח עוד איזה חודש שיעבור בחממה או שבועיים עד שיתחילו אצלו סימנים או משהו.
בכל מקרה אני חשבתי שהוא עומד להתעלף במבחן אבל זה היה סתם מחשבות שרצו לו בראש לגביי הידיעה הזאת שהוא חולה סרטן...
&nbsp

rubmue1234

New member
היום ראינו כבר בפרק...
שהוא אכן התמוטט, אבל למספר שניות...
רואים שהסימנים הולכים וגוברים ומדרדרים אצלו...
הקטע הוא שהוא לא מוכן לטפל בזה ומסבך את עצנמו,
והמצב שלו יהיה יותר ויותר גרוע...

ברור מאליו שזה יקרה למנו.
לגמרי רואים את זה מגיע... אני מאמינה עוד בפרק של היום, ובכך נחתום את השבוע.
מה שיוביל את מושכות הכדורסל חזרה ליובל המקסימה. וברור שהיא לא מתאימה להיות מעודדת! זו לא שאלה בכלל. הרי כבר חזינו בכישורי המשחק שלה, אחד על אחד מול דניאל. בוא נשאיר את תהילת המעודדות לגברת איימי. זה פרפקט בשבילה!

לגבי אוזי, טוב, זה די ברור שלאור הסיטואציה החדשה, הוא ישים פעמיו חזרה לעבר החממה... שיחק אותה או שלא ממש ?
רק השאלה מה בדיוק הסיפור של דריה ושל אחיה, ועד כמה הוא יהווה נדבך משמעותי בשביל החממה והכל...

rubmue1234

New member
אז....עכשיו רק קראתי...
חזית חלק מזה.
זה אכן קרה אבל לא בסוף..
יובל באמת חזרה לעניינים(שכמעט ולא הייתה בהם לפני זה) בעקבות זה...

ואיימי באמת נשארה שם ומתאימה לשם...
ואוזי חזר....והלך...
אני חושב לפעמים כאילו השיר ''נופל וקם'' נכתב עליו,
אבל אז נזכר שהשיר נכתב הרבה לפני החממה

למעלה