החממה 3-המשך שבוע 10

משהו שגיורא כתב לגבי הפרק היום...
גיורא העלה אתמול את הפוסט הבא :

הפרק שישודר היום (141) הוא פרק מיוחד עבורי, ולא רק כי זה הפרק היחיד בחממה שביימתי בעצמי... מחכה לשמוע מה תחשבו עליו. #החממהלנצח

לצד זה, הוא העלה תמונה שלו מהצילומים עם לי וגאיה.

אז מגדירים את הפרק של היום כפרק "מיוחד". מעניין למה, והאם הוא אכן יעמוד בציפיות ויהיה כזה.
אני, בכל אופן, כבר מחכה לגרוע מכל...

פרק של החממה
בלי החממה!
&nbsp
את שני אלה אתם רוצים לשלוח לחלל?! עוד ילכו לנפטון במקום לפלוטו!
&nbsp
איך המסע היה מטלטל. רגע רומנטי מצד אחד, פתאום דניאל (מה הוא קשור) מתקשר (ויפתח, הוא ממש לא שם, הוא מתעצבן על יובל כרגע) והם מתעצבנים.
&nbsp
איך גיורא פשוט לקח משהו רגיל (המוקשים ברמת הגולן) והפך את זה למשהו מאיים.
&nbsp
והסוף, שהם נפרדים כדי להמשיך לאהוב. שובר לב.
&nbsp
אבל הכי היה עצוב הטוויסט הצפוי- יפתח מביא שני פרחים צהובים כדי להבטיח שללי תישאר.

אוהווו, כמה שדניאל קשור...
לצערי הרב. הפתרונים אצל גיורא, לך תבין...

גם בלי ספויילרים וכאלה, זה ברור שהוא לא השאיר באוויר את כל עניין ה"משולש" (עאלק) הכפוי והמאוס הזה, שהגיע לשיאו באותה סצנת ספסל. אני פשוט לא מבינה את הראש שלו בעניין הזה, לאורך כל הסדרה.

אבל כן, אם התכוונת יותר לעצם זה שהוא התקשר, אז זה באמת נראה הכי הזוי שיש, וגיורא פשוט רצה להקריץ אותו שוב לתוך הסיפור שלהם, ממש משום מקום. כלומר, זה לא שהיא המשיכה להיות איתו באיזשהו קשר, אפילו טלפוני, כל הזמן הזה, אבל מאיפה זה הגיע בכלל שהוא מתקשר ליפתח פתאום?! נדחף שאין דברים כאלה.

וואי, פיצוץ המוקש הקפיץ לי ת'לב

והאמת שאני דווקא לא צפיתי את זה שהוא יביא שני פרחים צהובים, אלא הייתי בטוחה שהוא פשוט יגיד שהוא פורש וזהו. אבל הוא אכן עשה זאת, רק בדרך קצת אחרת, ומרגשת הרבה יותר...
מה הוא לא עושה בשבילה... עוזב את הפרוייקט למענה.
הם לא יכולים לאהוב מרחוק, פשוט לא יכולים!!! אין דבר כזה!!!

נכון,
אבל כמו שכבר אמרתי לך, האדון המעצבן לא מפסיק לחשוב עליה מאז, ורק היא בראש שלו, גם אם לכאורה זה נראה שהוא המשיך הלאה... וזה כמובן הדדי.
בהכל אשמה אותה סצנת ספסל איומה. גם כל השתלשלות העניינים שהובילה לכך, באירועי נוביה כמובן, אבל בעיקר השיא הזה שהגיע על הספסל, כאילו כלום, מול הפרצוף של יפתח.

מה זאת אומרת?
היו לו הרבה דברים אחרים בראש. גם עכשיו, יובל והכל...
&nbsp
לא זכור לי רגע שבו הוא היה אובססיבי כלפיה עכשיו, הוא די התרחק ממנה, היה עסוק עם נטלי והכל...

אני לא מדברת על עכשיו...
עם יובל זה באמת מתחיל רק עכשיו, אם אפשר לקרוא לזה מתחיל, ולא ברור לאיזה כיוון באמת הדברים ביניהם ילכו...

אבל אני מחזירה אותך אחורה, לתחילת העונה, באותה סצנה מבאסת בה הוא ניסה פתאום לנשק את נטלי, היא דחתה אותו (הבנו אחרי זמן קצר מדוע), וגם אצלו הבנו בהמשך שללי פשוט לא יצאה לו מהראש. האובססיה, בעצם זה שהוא לא הוציא את עצמו מהסיפור של ללי, גם אם רק מנטלית עד עכשיו, היא עדיין אובססיה.

שוב, זה אפילו לא בגדר ספויילר, בוא נאמר, כי גיורא לא נוטה לפתוח משהו מחדש, כמו במקרה שלו (זאת אחרי שאני מאמינה שרובנו היינו משוכנעים שלא יהיה ביניהם שום קשר יותר), ולהשאיר את זה באוויר...

נו, אני ממש לא אוהבת אותם יחד. זה כבר ידוע מזמן... מה לעשות

Roei152

Well-known member
מנהל
אם זה מנחם אתך...
גם היא עשתה בשבילו הרבה ... הסכימה להצעה של קארין להצטרף לפרוייקט בתמורה לכך שיפתח ימשיך את חלומו... היא הרי לא הכי נלהבת וגם לא הכי מצטיינת שם.. רק בגגל נעמי התקבלה ... כדי לתת יותר יחס ומונטין לפרויייקט...
נכון שיפתח חשד מהתחלה שזה קשור לנעמי ... אבל בכל זאת.....
הוא זה שרימה בהגרלה כדי שתמשיך.... למרות שזה לא בהכרח החלום שלה....

תודה על העידוד...
אבל לצערי, זו ממש לא איזו "חצי נחמה" בשבילי.

זהו, זה נגמר.
עכשיו, כשיפתח חוזר לחממה, הקרציה תוכל להתעלק עליו מחדש, וכמובן גם האדון האובססיבי של ללי. (למרות שגם יהיו אי אלו דברים באמצע...)

ללי פשוט טיפשה שלא יודעת להעריך איזה בחור היה לה, איזה... במקום להילחם על הקשר שלהם ולא להרפות, גם אם הם סגרו מעגל וזה היה לפחות הדדי, ולא מכוער רק מצד אחד שהיה נפרד מהשני.
ולגיורא, משום מה, לא נמאס שהשפתיים שלה עושות פינג-פונג כבר למעלה משלוש עונות, והסוף של זה עוד לא נראה באופק... פשוט מאוס שאין לתאר בכלל, במקום שהיה מכניס צלע חדשה אבל לגמרי לתוך כל זה. אכזבה עמוקה.

נו, אני מקווה שאתה מבין שאני לא מדברת על לי ודר.
אני תמיד עושה את ההפרדה. זו בכלל לא שאלה מבחינתי.
בחייאת, אני מדברת אך ורק על הדמות

הנה, עובדה שמאז שהעונה חזרה, חזרתי לחבב אותה, אבל ברגע שהיא תחזור לאובססיה שלה כלפיו, כן, אני שוב אחזור לסמפט אותה הרבה פחות.
זה לא צריך להיות כיוון העלילה שלה בכלל. היא צריכה למצוא לעצמה בחור אחר לגמרי, או אולי בכלל להישאר לבד. יש לה גם ככה מספיק על הראש עכשיו עם רובי וכל הסיפור המשונה הזה של אבא שלה בהקשר של דריה, שבינתיים היא מסרבת להאמין לו. גם בסצנה בכיתה, המילים שהיא זרקה לסופי היו כל כך קשות וטעונות שאני מצדדת הרבה יותר בסופי.

בקיצור, במקרה של נטלי, זה נע אצלי בין חיבה להרבה פחות סימפטיה. נגדיר את זה ככה.

rubmue1234

New member
פרק מטלטל...
אז כמו שגיורא הבטיח באינסטגרם,
היה פרק מיוחד, שהוא ביים...רואים שזה היה קצת שונה....

מאוד אהבתי את הפרק,
על אף שהוא בעצם היה מאוד שונה מכל שאר פרקי הסדרה,
ממש פרק שלם של לליפתח...
מין פרק של תהליך פרידה שלם של שניהם...
כנראה גיורא מרמז לנו כאן משהו..
אני כבר לא יודע מה לחשוב לגביהם..
במיוחד שזו עונת סיום...
אז הדרך של הצגת תהליך הפרידה מבשימת ניווט,
הייתה דרך מאוד מצויינת...מעניינת...
שאני אלה כל כך מוזרים,
איך הם רוצים לנווט בחלל ריק שרק כוכבים נמצאים בו, אם בארץ הם בקושי יודעים ללכת לפי מפה שמצויינים בה אזורים..?

הפרק הראה כאילו הם באמת לא יכולים להיות אחד עם השניה...
כל אחד משפיע לרעה על השני לפעמים,
ולפעמים הם כאלה חמודים ביחד!
הם חייבים להוכיח את עצמם או לצאת צודקים,
ולפעמים סותרים אחד את השני....
כאילו פוגעים...
לפחות הם בעצמם הבינו את זה בסוף.
במעיין הם היו כל כך חמודים..בין רגעי השפיות היחידים שלהם בפרק...
הרעיון עם הפרחים היה גאוני מצד גיורא.
גם הקטע של הזריקת מכשיר קשר למים....מוסיף לאתגור....
לאחר מכן השדה מוקשים היה כל כך מותח!
למעשה, על אף המעיין והשדה מוקשים שחיבר את לליפתח בין כל המתח הקיים ביניהם ששרר בתקופה הזו, הם עדיין היו צריכים להבין אחרי השדה מוקשים, שיש בעיה....והבינו זאת.
אז חוץ מזה שהם נפרדו(דווקא התחלתי לצפות לראות אותם בסוף ביחד...האם יש סיכוי?..)
ובצדק אבל, כמו שהם הבינו בעצמם, הם עושים לא טוב אחד לשני כשהם ביחד...
יפתח:''אני אוהב אותך''
אלה לי:''אני תמיד אוהב אותך..
אם אנחנו נשאר ביחד אנחנו פשוט נשנא אחד את השני''

גם בעזרת אותם פרחים הם החליטו מי יישאר בפרויקט..
דבר שהיה מין טוויסט אבל טוויסט שיצא צפוי כזה...
'תעשי לי שלום מהירח?''
זה היה כל כך מרגש כל זה :/

היו עוד כמה משפטים אבל לא בדיוק זוכר..
ברגע שיפתח זרק את הפרחים על האבן והשאיר אותם שם,
הובן שזה סופית הוחלט,
הובן סופית שהפרחים הם כמובן היו הסמל המרכזי בפרק,
ואני אישית חשבתי שכך ייגמר הפרק,
אבל כנראה גיורא רק רצה להבהיר לנו שרשמית יפתח מחוץ לפרויקט...

אז היה פרק מטלטל כמו שכתבתי...
מותח לפעמים...
ממש מרגש....
הפרק בא בזמן ההכי טוב בעלילה...
גיורא לגמרי גאון.
ומסתבר שגם בבימוי....:)
היו ילדים שפחות אהבו אתה פרק ואמרו שהוא היה דווקא משעמם משציפו,
והיו את הילדים שאהבו ואמרו שהיה מאוד מעניין ומרגש, כמוני :)
שיגיע מחר....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק ספיישל מיוחד למירי ...
שני אלה כ"כ מבלבלים אותי ...
ואני אחזור על מה שאמרתי שוב ושוב..
ללי היא המבלבלת מבין שניהם .. לא ברור אם היא באמת ובתמים רוצה את יפתח או שהיא פשוט לא רוצה בחור בחייה דבר אחד אני אכיד רק שהיא היתה עם דניאל בעונה השניה היא היתה קלה יותר...
אני אחזור על הסיפור שלהם.. כי לסדר ענינים
יש לנו את ללי בחורה שהתאהבה ביפתח וגילתה שיש לו חברה -איימי לאחר שנפגעה ממנו קשות החלה עם דניאל במבצע גלאפגאוס .. וההתקרבות בינהם יצרה תוצאות מעבר למצופה ... שניהם החלו לצאת .. דניאל קינא קצת ביפתח .... ושיבש את הקשר שבינו לבין ללי .. ללי החליטה לעזוב את דניאל ולפצות את יפתח.
הקשר בינהם החל להשתבש שללי החלה להשתגע עם אריק ... ואושפזה ,וחזרה לחממה שנט כבר כמעט עוטפת את יפתח בניחומים... גם הבחירות לקפטנית שללי יצאה אגואסטית (דמיון לנעמי) ויפתח לא בחר בה ... וסיפור השקר שגרם לנט להתחיל עם יפתח וגם הסיפורים הנוכחיים דניאל עדיין בשטח, ,הפרידה של נעמי וגורי ,ההצטרפות של שניהם לפרויקט וההכחשות של לללי שזה קשור לנעמי ולזה שיפתח הצטרף לפרויקט בזכותה.. מה קרה לשני אלה??

Roei152

Well-known member
מנהל
זה הכל ? רק בכי?
טוב בכי שווה יותר ממילים....
היום באמת הגענו לשיא...
נראה לי שבסופו של דבר או שללי תהי ה לבד... או שהיא תהפוך לסינדרלה ....במלוא מובן המילה....
הסיפור שלה עם יפתח נראה לי נגמר סופית.... אני חושש שהוא נגמר סופית....

למעלה