החממה 3 -המסע של אורן.....

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת עד עכשיו לא הגבתי לך על עניין הכימיה...
אבל כן אכתוב לך שלמרות שאני רואה את דניאל כמתאים לללי...
כן ראיתי כימיהה בין ללי ליפתח... אפילו אם זה היה שנאה על דניאל או על כך ששיקר עליה לקארין .....
יפתח נראה שהוא די מאלץ את עצמו לאהוב בחורה אחרת ... זה מה שאני מרגיש...
ונראה ששאתהה עדין חושב שדניאללי הם ה-זוג... למרות מה שקורה עם יובל נכון?

Roei152

Well-known member
מנהל
מההההההההה???????????
תוך שבוע סייימת את כל העונה השלישית??????????????????????
אין אתה התמכרת ... הקסם החמציראי שעובד על כולנו...בגלל זה מאז האי אני סומך על גיורא ... על כל סדררה

Roei152

Well-known member
מנהל
כבר בראשון הבא ....
ה31.1 ל19 פרקים אחרונים בסדרה ....

Roei152

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתך שזה פחות יפה מהסדרות של גיורא....
אבל לההשוות את זה לגאליס?????????????
זה כבר מוגזם... אליפים הייתה ה-סדרה שלי ... בזמן שזה היה אליפים VS החולמים בלבד... שזה היה אחרי האי ודאוס טרום החממה ,יומני ,כוכב ושכוונה ...
אליפים היתה ה-סדרה שלי...
גאליס לא עולה על אליפים...

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי הספר והסדרה....
הספר למרות שהוא רלוונטי עד היום... ובעקבות הסדרה אף התחדשה לו המכירה שלו...
כן פחחות או יותר אותו סיפור.... רק מסופר בדרכים אחרות .... דמויות מאוד משתנות מהקצה לקצה.... הספר הוא יותר תיאורים רבים של אירועים שאלא ינוצר קישור בינהם .... וויש לו מסגרת זמן ... כלומר יודעים מתי השנה התחילה ומתי היא בשלישים השונים של השנה מין יומן של כולם... בסדרה זה רציף ככמו סדרת המשכית רגילהה ולכן קשה לבנות זמנים....
בסדרה יש יותר הדגשה על אליפים VS דלידים ... מה שבספר מופיע בק טנה
למשל ניצה, בספר היא רק מציעה לרוני בצורה תמימה לצאת איתה... נערה רגילה שבסה"כ התאהבה ברוני והם יוצמצאים תקופה קצרה כי לרוני לא נעים ממנה כמו הזוגיות של דניאל מויובל בחממה זזוגיות בין מישהו שמאוהב באחרת ומישהי שמאוהבת בו אבל לא תעשה אמצעים קיצוניים מדי .. אבל גם בספר רוני ואילנה הם ה-זוג שמנצחים הכל.... בזסדרה הגדילו האת הדמות שלה כפי שאתה רואה והייא מקבלת יותר בשר ודמות עם יותר אופי היא ממש קנאית....

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני לא התאכזבתי מהעונה
אני אנסה להסביר לך למה חברי פורום אחרים מאוכזבים....
זה לא אני זה דעות של אחרים.... מה שאני כותב
קודם כל איך שגיורא הוציא את ללי עם כל השגעונות שלה.. מאכזב מאוד את חברי הפורום .. הם רוצים לראות את ללי שהם אוהבים , ללי החזקה היוזמת שלא נופלת לדברים הקטנים.... ועד כדי כך הם מאוכזבים עד שמישהו אמר פה שלללי מגיע להיות לבד ... ולא עם אף אחד משניהם ... למרות שאתה ואני חושבים שמי שמתאים לה הוא דניאל לא יפתח ....
דבר שני הם מאוכזבים מאיך שגיורא בציק צק פתר את הבעיה של רובי והשתיל במקומו את זאב כרשע העונה....
דבר שלישי הם מרגישים זלזול מבחינה תסריטית..ץ. אוזי נעלם לא שמענו ממנו בשיט....

Roei152

Well-known member
מנהל
אכן !!!!
וגם לא אחרת מאשר העונה השניה של שכונה!!!!!!, למרות ששם לא בטוח שיהיה חלק מהקאסט הראשי... וגם כמה גדול יהיה תפקידו...\
בנעלמים הוא כן חלק מהמובילים של הסדרה....
בקיצור הוא ממשיך בניקלודיאון בסערה. רק עובר פלטרמה נכון לעכשיו...
אגב אם בשכונה ,נעלמים ודניאל עסקנו ... אני ממליץ לך לצפות ביומני החופש הגדול .. שלושת הבנות שם שאחת מהן אתה כבר מכיר טוב משחקות בנדרות שהזכרתי..... ודניאל משחק שם תפקיד אורח קטנטן....

Roei152

Well-known member
מנהל
יש קשר בין יומני לכוכב
אבל לא כמו החולמים וגאליס...
כוכב לחוד ויומני לחוד ...
יומני זו הסדרה הראשונה ...
בכוכב שלושה דמיוית מיומני מתארחים בסדרה... אבל אפשר לראות את כוכב בלי לראות יומני קודם .... פחות מאשר לראות גאליס בלי לראות החולמים.... כי זו רק "קפיצה להגידד שלום ..."
דרך אגב הבנףת על מה אני מדבר? שדיברתי על שלושת הבנות?

Roei152

Well-known member
מנהל
שתי הבנות בהאחרות ישתתפו בנעלמים ....
גאיה גור אריה .... וכרמל לוטן שהיא הכפילה של מיכל גבריאלוב....

Roei152

Well-known member
מנהל
אם אתה מגדיר את חורירטו כדמות רעה .....
הוא לא!!!!! הוא פשוט דמות שלא מטצאת כיוון והוא קצת טיפש....
דניאל גורן שלפני ללי הןא ממש מלךך הכיתה הסנוב....

שיר m

Well-known member
שחקן מצויין

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה 3 -המסע של אורן..... אורן שמתי לב שאתה משתף אותנו במסעך ובמרתון שלך להגיע לפרק האחרון...
הנה הכנתי לך שרשור שלם בשבילך....
בבקשהפ
תשתף אותנו כל הזמן בדעותייך איזה פרק אתה?

למעלה