החממה לנצח!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה לנצח!!!!!!!!! גיורא אתה פשוט מלך!!!!!!!
זהו חברים, זה נגמר!!!!!! גם עבור אלו שראו את זה כבר בקולנוע, וגם עבור אלו שמתחילים רק עכשיו ...
הסדרה הזו הייתה ה-סדרה הסוערת של הפורום.... ואני רוצה להגיד תודה ענקית לכ-ו-ל-כ-ם!!!!!!!!!! ובמיוחד ליוסי ולרמבו שעזרו מאוד בניהול השרשורים ....
יאללה תגובות ושיתופים בדעות....

Roei152

Well-known member
מנהל
מה עם "ניצחתי ממזמן"
אני מנסה לחפש את הגרסה המלאה,לא מוצא....

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אני רואה שאתם ביישנים ומרגישים נבוכים כמי ילדים בכיתה
ד... אז אני אתחיל(ציטוט של סופי מהעונה הראשונה-המסיבה הראשונה בחממה לחנוכה.....)
חמישה פרקים שלמים שאני יושב במתח גדול ... ועדיין זה עדיין אותו חמיצר ... מתח כזה הרגשתי גם שיוליוס חטף את השמינייה, שקראיראן עשה בלגנים ב9.9.1909, שאנה הציידת הרגה את ליבי , שבנדה ושני ילדיו נתקעו במערה , אבל בסוף כל המתח התפוגג ... ומיד אח"כ קליף האנגר .... כאן נותנים לנו רק שניה אחת של אושר אמיתי... שמתברר שדניאללי חיים ובריאים (טוב לא בדיוק בריאים ,דניאל עדין על קביים ,אבל לפחות הפעם יש לו מישהי שתטפל בו באמת.... בלי חשדות וכלום ) אבל אם היתי צריך לבחור בין רגע אחד של אושר אמיתי לבין קליפ שלם של רגעים של אושר וסוף מפתיע ... היתי בוחר באפשרות הזאת..... .,

Roei152

Well-known member
מנהל
ניצחתי ממזמן הקליפ המדהים ....
הנה זה ה-שיר....

rubmwue1234

New member
באתי לדלוח וראיתי שמצאת :)
קליפ מדהים והכי טוב לסיום שיש...
אני לא כתבתי ועוד לא אכתוב ביקורת כמו תמיד וסיכום לה כ ל ...
אני לא רוצה שזה ייגמר לעולם.
מפחד מכתיבת הביקורת האחרונה והסיכום...עד כדי כך...
פשוט עצוב שזה נגמר..תקופה מיוחדת וגדולה שנגמרת עכשיו...
אבל כמו שגיורא אמר, אם אנחנו באמת אוהבים את החממה אנחנו צריכים להבין את הבחירה הזו...
עדיין, אני עוד לא אכתוב את מה שתכננתי...זה יקרה אבל...
רק אומר, כמו שכבר אמרתי, היה פשוט מדהים, המגרעות הבודדות נעלמו בעקבות כל השאר והסדרה-אין מילים.....

Roei152

Well-known member
מנהל
רמבו יקירי אי אפשרלהכחיש את זה שהחממה נגמרת...
אני יודע שזה סיום תקופה הכי יפה שאפשר ... אבל כמו שדגנית אמרה "לכל דבר טוב יש סוף ,וגם לחממה."
תכתוב מה שיש לך לכתוב... זה מה שאני מציע לך......
לפחות בחממה אנחנו לא נפרדים סופית מהדמויות האהובות עלינו כ"כ ... ועוד נזכה לפגוש אותם עם פרצופים אחרים (אולי פרצוף אחד או שנים יהיו מוכרים) ושמות חדשים (אולי חלק מהשמות יישארו )....
&nbsp

rubmwue1234

New member
אוקי...
המשפט של דגנית ממש הולך עם כל דבר בהקשר של זה...
אני כמובן אכתוב,
אבל זה גם הקטע שאני רוצה במיוחד הפעם לכתוב ביותר השקעה שאני אהיה שלם עם עם כל משפט, מילה או פסיק שארשום, במיוחד בסיכום הכולל לכל העונות...
בקרוב זה יבוא.
וכן, מקווה מאוד לראות אפילו אחרים שאחרי החממה בקושי הופיעו לעומת גאיה...דניאל שמינף מאוד את הקריירה....דר...שיר..ג'וי וכו'.....

את צופית אני רוצה לראות עוד...
מחכה לפרוייקט הבא שלה, בתקווה ששם יעשו לדמות שלה קצת פחות עוול...
היא פשוט מקסימה, וממש מתאים לה לשלוף אקדח.

ואת גאיוש, כמובן. אין עליה.

Roei152

Well-known member
מנהל
רמבו הבנת לא נכון את דברי!!!!!!!!!!
התכוונתי לחממה עצמה!!!!!! ,לגרסה האמרקאית שבדרך.....
אם הייתי מדבר על השחקנים ועל פרויקטים עתידיים , הייתי משתמש במילים אחרות...
אמרתי שנזכה לראות את הדמויות האהובות, שעוד נזכה לראות אותן עם פרצופים אחרים ...
וכן באמת דניאל מאוד מינף את הקריירה דרך זה שהוא הולך להשתתף בקאסט הראשי גם של נעלמים ולהשתתף בשכונה ....
&nbsp

dar dahan

Member
ועם שמות אחרים
בכל זאת זה יהיה פורמט אמריקאי, נראה לך ישתמשו בשם "אלה לי" או "דינה נבון" או "מתי ספיבק".
הדמויות יהיו דומות באופי לפחות

מעניין אם גם במראה, חייבים להביא שחקנים שנראים כמו דינה ומתי אחרת איך הנשיקה ביניהם תהיה מלאה בניצוצות, מג חנון ופושעת גאונה שמשתקמת

יפתח גם כן, שיהיה לו לוק של רוקר, וכל השאר לא ממש משנה לי, רק שלא יעשו את דניאל איזה אפרו אמריקאי, אפשר לעשות את רון כאפרו אמריקאי

&nbsp
והכי חשוב, שיביאו את גלילאו המקורי! חחחחחחחחחח
&nbsp

אין, זה פשוט מושלם

כמה זמן חיכיתי לשמוע את הגרסה המלאה.

זה ייחקק לנצח בתור השיר שהוא קודם כל שלהם...

Roei152

Well-known member
מנהל
במהלך הקליפ עצמו
רואים את ללי בסצינת טרם נשיקה עם יפתח,... ואת דניאל ממתכוון לנשק את יובל....
בסוף הקליפ לאחר הסצינה שללי פתחה את הדלת רואים את הזוג שלי מצליח להניח את השפתיים זה על זו
אומר לך משה על עורך הקליפ?
אם זה גיורא עצמ ?
&nbsp

לא, האמת שלא.
אני לגמרי לא בטוחה שגיורא עצמו ערך את קליפ הסיום.
ואני חוזרת ואומרת - לא הייתי כותבת דבר כזה סתם, לגבי העדפתו של גיורא, גם אם מדובר בסדרה, אבל בכל זאת, עניין "המשולש" המסובך והכל... כמובן שזכותו של כל אחד להאמין לזה או לא. זו כבר בחירה אישית.

בכל מקרה, זה בסדר אם אני בוחרת לא להתייחס יותר מדי לשניה הזאת בסוף ? זאת אני, אתה יודע.
דווקא יש בקליפ כמה וכמה מהרגעים היפים והעוצמתיים ביותר של לליפתח, וזה מה שחשוב מבחינתי. את זה אני לוקחת איתי ונוצרת בליבי... (סורי על הדרמטיות, אבל אני מאמינה שכוונתי ברורה, בלי קשר למה שאתה או אחרים חושבים)

וכמובן, הכי משמעותי - השיר עצמו, שלנצח יהיה קודם כל השיר הפרטי שלהם, ולא של אף אחד אחר. אחר כך הוא גם יכול לשמש שיר אהבה לכל דבר ועניין. עוד לא נתקלתי בהרבה סדרות ישראליות בהן אחד הגיבורים הראשיים כתב שיר על ולאהבת חייו, וזה מרגש ומדהים בעיניי.

יום יבוא ואני אציג בפניכם הוכחה למשהו. אתם לא תאמינו בכלל, או שכן... לא משנה. כל דבר בעיתו ובזמנו...

יאללה, הסוף
על מה ספי שחל מוציא כספים? לא על ריהוט גן, זה בטוח! מקווה שרוחמה יותר חכמה ממה שהיא נראית.
&nbsp
אם נעמי חוזרת, צריך להחזיר גם את אלפי. אבל איך כולם מבטלים את עופרי...
&nbsp
אוי, טיל.
&nbsp
איך דינה ומתי יושבים ביחד בלי להשמיד אחד את השנייה? יפתח הפך למטורף הצודק. דניאל פשוט טועה, יפתח לא פרש בגלל זה. אבל הוא מכניס את היריבות הותיקה מאוד ביניהם לעניין.
&nbsp
האם מישהי גנבה לאיימי את הזהות גם? הנשרים לא מתלהבים כל כך. אני חצי מצפה שדניאל ירוץ אל יפתח ויצעק "איימי חזרה בתשובה! משהו בטח קורה מתחת לאף שלנו!".
&nbsp
רוחמה היא איה החדשה... שמזהה שספי לא ספי. אגב, זאב למד את החתימה של ספי לפני שנכנס לתפקיד? זאב כזה פשלונר. אפילו דניאל האריס לא היה כזה.
&nbsp
מעניין מה התכנית לטיל... לירות על המעבורת, אני משער?
&nbsp
איימי גם יודעת להכין קאפקייקס, לא? כמו נט.
&nbsp
כן, ללי, כי רק בין יפתח וסופי הכל יהיה בסדר.
&nbsp
בין החממה להופעה של ביונסה עדיפה החממה. אין, מה אני אעשה בלי ההתעמקות בפרטים של מתי? אתה צודק, מתי, חבל שנפרדתם. את האמת, חבר'ה- בהקרנה, כמה אנשים הריעו כששמעו את מתי אומר את זה?
&nbsp
רוחמה הרגע הפילה ממשלה בשביל לגלות מה קורה לספי. זאת מזכירה!
&nbsp
14 דקות ורואים את נט. נראה לי שהיא מאוהבת בתלמידים שלה. לא באף גבר. בזבוז.
&nbsp
דינה, ממתי את הפכת להיות עיוורת לחיזורים של מתי ולא להיפך? אבל איך שמתי הפך לגיבור הבנות.
&nbsp
התאפקתי כל העונה, ואני אגיד את זה: מי חשב שלמנות מורי זקן ומסכן ליועץ למלך, מפעיל צבאות וכו', זה רעיון טוב?!
&nbsp
פרק אחרון ופרגנו לרוחמה שם משפחה. היה ברור שזאת אירנה.
&nbsp
אה, זוג טמבלים... נו, אמרתי, תהיו ביחד וזהו. אפילו חמודים. יפתח מחייך, בתכל'ס הוא חושב "כל עוד רון איתה, היא מתרחקת ממני".
&nbsp
טוב, רוחמה הייתה מועילה לפרק. וזהו.

פרק שני
פתאום מתי רוקד. חשבתי הוא מצוברח. ליובל אין טקסט. אגב, מה עם מנו?
&nbsp
מתי רוקד מדהים. מה אני אעשה בלי מתי לא מבין את הבדיחות של דינה?! אוי, הנה החולה סרטן... תפרוס אותו, מתי! עובר עליהם אהבה, דינה.
&nbsp
אירנה עובדת בלשכה.
&nbsp
שתי נעמי רשף.
&nbsp
עומאר עלה על המזימה בשנייה. מנהיג נבון.
&nbsp
אוי, זאב, אתה תיכשל בגלל סקביאס? בחייאת. ספי לא מברך בלבביות כזאת!
&nbsp
בנים, אולי תשאלו את הבחורה מה היא מעדיפה? מנו, אל תביא לפה את העלוקה!
&nbsp
איזה מצחיק זה שלנט וליפתח הייתה שנה נוראית ובמציאות הם נהנו ביחד. הקמטים במצח? נטלי מתחילה לשיר פרוזן.
&nbsp
נעמי גם אמרה פעם שהיא "קופצת לירח וחוזרת", נכון?
&nbsp
בהחלט סגירת מעגל, עם ההתחלה של הסדרה.
&nbsp
"ביי, מתי"? בלי איזה מתתיהו?
&nbsp
פרידה קצת עצובה. דינה, את לא החלטית. עכשיו תגידו לי כמה הריעו כשראו את מתי ודינה מתנשקים. הכל נכון שוב.
&nbsp
נט ויפתח להצלה!

Roei152

Well-known member
מנהל
ללי אמרה את זה גם שנעמי טסה...ץ
ללי גם דיברה על הג'טלג .... אני אצטט לך מה היא אמרה אז: " הכי בקטנה ,כולה קפיצה לירח וזהו ,רק תזהרי שמעתי שיש שם מה זה ג'טלג בחזור ...."

נו, סגירת מעגל או לא?
זאב מפוצץ את נעמי רשף (המעבורת/האישה) וסוגרים מעגל עם הפרק הראשון.

rubmwue1234

New member
זה גם יותר מה שהראה לנו...
שגיורא רצה לעשות סוף של סגירת מעגל עם כל מה שהתחיל את הבלאגן..
וללא ספק הלך לו...

למעלה