יאללה, הסוף
על מה ספי שחל מוציא כספים? לא על ריהוט גן, זה בטוח! מקווה שרוחמה יותר חכמה ממה שהיא נראית.

אם נעמי חוזרת, צריך להחזיר גם את אלפי. אבל איך כולם מבטלים את עופרי...

אוי, טיל.

איך דינה ומתי יושבים ביחד בלי להשמיד אחד את השנייה? יפתח הפך למטורף הצודק. דניאל פשוט טועה, יפתח לא פרש בגלל זה. אבל הוא מכניס את היריבות הותיקה מאוד ביניהם לעניין.

האם מישהי גנבה לאיימי את הזהות גם? הנשרים לא מתלהבים כל כך. אני חצי מצפה שדניאל ירוץ אל יפתח ויצעק "איימי חזרה בתשובה! משהו בטח קורה מתחת לאף שלנו!".

רוחמה היא איה החדשה... שמזהה שספי לא ספי. אגב, זאב למד את החתימה של ספי לפני שנכנס לתפקיד? זאב כזה פשלונר. אפילו דניאל האריס לא היה כזה.

מעניין מה התכנית לטיל... לירות על המעבורת, אני משער?

איימי גם יודעת להכין קאפקייקס, לא? כמו נט.

כן, ללי, כי רק בין יפתח וסופי הכל יהיה בסדר.

בין החממה להופעה של ביונסה עדיפה החממה. אין, מה אני אעשה בלי ההתעמקות בפרטים של מתי? אתה צודק, מתי, חבל שנפרדתם. את האמת, חבר'ה- בהקרנה, כמה אנשים הריעו כששמעו את מתי אומר את זה?

רוחמה הרגע הפילה ממשלה בשביל לגלות מה קורה לספי. זאת מזכירה!

14 דקות ורואים את נט. נראה לי שהיא מאוהבת בתלמידים שלה. לא באף גבר. בזבוז.

דינה, ממתי את הפכת להיות עיוורת לחיזורים של מתי ולא להיפך? אבל איך שמתי הפך לגיבור הבנות.

התאפקתי כל העונה, ואני אגיד את זה: מי חשב שלמנות מורי זקן ומסכן ליועץ למלך, מפעיל צבאות וכו', זה רעיון טוב?!

פרק אחרון ופרגנו לרוחמה שם משפחה. היה ברור שזאת אירנה.

אה, זוג טמבלים... נו, אמרתי, תהיו ביחד וזהו. אפילו חמודים. יפתח מחייך, בתכל'ס הוא חושב "כל עוד רון איתה, היא מתרחקת ממני".

טוב, רוחמה הייתה מועילה לפרק. וזהו.