החממה חוזרת?!?!?!!!!

אני בטוח שדר מתפרנסת לא רע בכלל
מה שמעניין אותי זה איך זה לחברים המשותפים שלהם (גאיה, למשל).

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון שזה לא מוציא את לי טוב
אבל תחשוב .. לא נעים לראות את האקס תקוע לך מול העיניים בעבודה....
גם דר הייתה יכולה לסרב בעצמה ....

זה עניין של עיקרון אולי אני יותר רגיש לכסף כי כסף זה אישיו גדול עבורי... אבל זה עניין עקרוני גם עם היא מרוויחה עשרות אלפים.

Roei152

Well-known member
מנהל
החממה חוזרת?!?!?!!!!
לפני שאתם מתפרצים בקריאות הלולולו!!!!! תנו לי להרגיע אותכם ...
זו לא עונה רביעית, וזה קשור לגרסה הישראלית ...
אז במה מדובר? תוכנית ספיישל שתשודר בניקלדיאון יס כרגיל , תחגוג 4 שנים לסדרה העלילה שלה תעסוק בגאיה ובדר שתנסנה ביחד במכונית לאסוף את דניאל, ג'וי , אלי , תמיר , שיר ואחרים ( לי לא מוזכר משום מה.. ) לפגישת מחזור מיוחדת...

נשמע מצחיק
גאיה המטורפת מצד אחד, דר שמוכנה לצאת כזאת מטומטמת מצד שני, יהיה קורע.
&nbsp
עכשיו, איך תאספו אותם... אתם יודעים איפה דניאל נמצא היום? באיזה יקום? ג'וי בן או בת? שיר בהיריון בכלל! וכנראה דר לא מוכנה לעבוד עם לי, אחרי שהוא מנע ממנה תפקיד.
&nbsp
נשמע מאוד קורע.

אכן כך.
"ישראל היום" פרסמו את הידיעה המקורית.
לי כן מוזכר, רק שהוא העדיף שלא להגיע, פרט לאיזו שיחת וידאו שהוא יצלם לחבר'ה. מבאס רצח, אבל זה מה יש.
טוב, לא באמת מפתיע אותי שהוא לא יהיה שם, ולא, יוסי, זה קצת יותר מאשר סירוב מצידה של דר. זה מגיע יותר מכיוונו ולא מכיוונה. אגב, בכלל לא ברור עד כמה רציני היה הרצון ללהק אותה ל"או בוי". יכול מאוד להיות שאלה היו רק דיבורים ראשוניים ביותר. בכל מקרה, לא זה העניין, תאמין לי.

הקונספט של נסיעה ברכב נשמע די מוזר, אבל זה באמת אמור להיות ספיישל נחמד, בו הם יגלמו את עצמם, כמובן, וקצת פחות את הדמויות. בכל זאת, יהיה קצת מוזר להסביר איך סופי נמצאת בהריון כה מתקדם, לא?

שיהיה הכי בכיף ויאללה, לאמריקה!

Roei152

Well-known member
מנהל
דיי
נשמע שלי לא מוכן בכלל להיות בסביבה של דר... מתרחק מכל מקום שדר נמצאת בו...
גם כל סיפור ההתקרבות שלו לאליאנה נשמע כמו טלנובלה בגרוש....
&nbsp
אני נשמע כמו רכלנית אה?
&nbsp

טוב...
ברשותך, לא ניכנס לזה כאן, וגם בכלל. אבל הבחור הגיע גם הגיע בסוף!

ואני? לא באמת זקוקה ליותר מצילום משותף שלהם. יפים שלי!!!

איזה אושר לראות אותם שוב. פרוגי העלו עוד כמה תמונות מהסט. אני בהתרגשות שיא...

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי כתבה על זה בשרשור עצמו בתגובות
כן הוא הצטלם , אבל לפי מה שראית Wי הוא הצטלם רק לסצנה אחת.. ורק גאיה בסצנה הזאת ...
לפי מה שראיתי הוא לבוש חורפי מוגזם , וליד כניסה לבית ... כנראה הסצינה היא שהוא חולה או מעמיד פנים שהוא חולה , וגאיה מנסה לשכנע אותו להצטרףף למפגש האיחוד...

למעלה