החמור קופץ בראש

שרירי86

New member
החמור קופץ בראש

כשבמחנה הימין כולם מגנים את אולמרט, ובאים להתקפתו, את מי אנחנו רואים קופץ בראש מי בא ומגנה את אותה התכנסות ארורה שהייתה ? כמובן, בנימין נתניהו, הדבר הבא, דואג לתפוס טרמפ על הכישלונרים. ביבי אמר לפני מיספר ימים : "..אולמרט צריך להיתפטר..מחליטי ההתכנסות טעו.." אז למה בנימין נתניהו הצביע 4 פעמים בעד ההתכנסות
שוב ביבי מתגלה במלוא הצביעות.

טורבi

New member
צודק. אבל טועה

חוסר ההבנה שלך ודומיך מסכנים את הימין. נתניהו אדם נטול אופי, אבל אי בחירתו תביא לנטולי אופי מהשמאל.

שרירי86

New member
תגובה

ריבונו של עולם, כאן הטעות. ע"פ מה אתה מחשיב את ביבי ימני ? הרי שהוא : - חילק 80% מחברון לעראפת - - אמר ב99' שעראפת ידיד אמיתי - - ישב עם אסד על חלוקת הגולן - - הצביע 4 פעמים בעד התנתקות חד-צדדית בלי הסכם לטובת חמאס ושאר ארגוני-רצח - אז אתה, ודומיך, מעיזים לטעון שהוא ימני ואני צריך לחזק את מחנה הימין כביכול ? אני אינני צריך לחזק ימין מזוייף. אלא צריך לדאוג שהימין המזוייף הזה יתרסק לחלוטין. עלינו לפעול באינטרנט במלוא הנחישות ולהציג את הדברים ובעובדות האלו לציבור היהודי.

fosz

New member
ביבי זה הבדיחה הטובה בעיר

כל קשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט. אני רוצה עוד מידע מדוב12 אם מכל המבין בעניין החיילים הבריטים. אני רוצה לדעת מה בדיוק היה שם.

שרירי86

New member
מה הקשר ברק??

רמז \ מסעדה , חוץ מהליכוד והעבודה יש עוד מפלגות. תכניס את זה לראש. לביבי הנוכל יש אוייבים מכל גווני הקשת.

למעלה