החמודים האלה

r o n i t 3 7

New member
החמודים האלה

לא שייכים לי, אבל... כל כך מתוקים, ואם הם יכולים לאהוב אחד את השניה, אז אנחנו ההולכים על 2 , לבטח יכולים...

מיקי 43

New member
רונית

אני מאחל להרבה הולכים כל 2 אהבה ונאמנות כמו אצל ההולכים על 4

ואני... אבא גאה לחמוד הזה..

פיקינז מתוק מתוק.. והוא כל כך בונבון.. עד שהחלטתי לקרוא לו כמה בנאלי בוני בונבוני ובקיצור..בוני. שבי ותהני מהבוק שעשיתי לו...

בוא נחליף........:))

ביוטי שלנו... ענקית מדיי...כבר יומיים בבית וקשה לי איתה. {קשה לה איתי..:)))}

אין מצב....

היא גדולה עלי.. חוץ מזה שבוני כבר מזמן לא רק שלי.. מה שבטח שגם איתך יהיה לו קשה...תרתי משמע !! קטן קטן אבל חרמן גדול..מעניין מאיפה למד..
ואת, מה לך ולזה??... תמיד חיפשת צ'ייוואאה , לא??..

וואלה..

וייפתח האבא של הפקינז את מקלדתו ויאמר.."מעניין מאיפה"..... אלק...ווח'ד מרוקאי עם גנים של תימני יש עלייך...{נראה לי הניקו אותך בחלב גת} תקשיב..תראה...תביט הלום...יש מצב שנאלצים להתפשר בחיים... {למען שלום חיי בבית הזה הבאתי את ביוטי}. ולמען הפנטזיה שלי... כפרוני, אל תדאג, אתה יודע טוב מאוד..שהצ'יוואווה לא חייב לחיות צמוד לדלת וקשור לידית :))) די שהוא מסתובב סביבי ..:))

../images/Emo7.gif

ידעתי! ידעתי שכשהוא ימרח אותי בפרהסיה פה...יסגרו לי האופציות! פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק...אני שונאת אופציות סגורות.... בוא נפתח אותן בחשאי

פסטטטטט פסטטטטטט גשי הלומה!

למה? למה בפרהסיה? ככה את פותחת עליי אופציות? {נודי...... תחשבי עם המקלדת שוב...ובלי הרטט של העכבר הפעם, לפניי שאני שועטת עלייך כולי בעסב כזה עצבני ..כי קל..והדדי ממש לא הולך טוב איתי..:)) אצלי זה כמה שיותר קשה, נוקשה, ולא רצוני כזה...ריגעה אנחנו בפורום גו"ג או BDSM?}

פשששששששששש.......

סחטיקה על העיסקאות שפתחות להן כאן...... שו??? ת'כלבה שלי תעזוב בצד... {{{היא אשכנזיה טהורה...אחרת איך תזביר ת'מצב שאני אומרת לה..."ביוטי עסבבבבבבב" והיא יושבת לה ובוהה בי}} אתה מבין באיזה פלונטר אני? אתה מבין שהיא לא מתקשרת איתי..?

למעלה