החל

Puff Ball

New member
חתיכת בלאגן! - *אמרה הרוכבת בקאנטרי

* והבלאגן לא החל.... הוא רק ממשיך ומתגבר - משהו נורא.... בגלל זה לקחתי את עצמי בידיים והעברתי היום את שני הסוסים שלי לאודים. כי לרשפון איך שהיא נראית היום - רגלי לא תיכנס! סיפור עצוב ומייגע - כל הסיפור הזה...

מריושי

New member
רק את?

באותו יום הגיע עוד סוס אתמול הגיעו עוד שני סוסים היום יגיע עוד אחד מחר עוד אחד וזה לא הסוף מתחילים לבנות אצלנו אורוות חדשות בגלל זה.. וד"א מה קרה עם וסילי?

Puff Ball

New member
אתה מאודים...??

אם כן - מי אתה? ואורי כבר סיפר לנו שהוא הולך לבנות עוד אורוות וגם הוא מביא ארונות חדשים וכ´ו וכ´ו.... ווסילי..? נתנו לו ברישפון חוזה שלא מצא חן בעיניו - אז הוא לא הולך ללמד שם והוא מחפש לקחת חווה ולאמץ אותה לעצמו ולתלמידים שלו. אבל הייתה שמועה שעד אז הוא בא ללמד עם אורי באודים - לא ממש ברור אם זה באמת נכון או לא....

מריושי

New member
שאלה רטורית....

האופציה של וסילי באודים די ריאלית היחסים איתו די טובים, ועם התוספות האחרונות, יהיה צריך למצוא זמן לאימון, ולא בטוח שלאורי יהיה איפה לדחוס את כולם במערכת שלו, אז לכי תדעי. שמעתי גם שביקשו ממנו לשלם על הפנסיון של הסוסים שהוא מאמן, דבר לא כלכך מקובל, לגבי מאמן ראשי.... שמעתי שהציאו לו לקחת את הקאנטרי לידיים והוא לא רצה. אה וד"א לדעתי צריך לחתוך לוזי את הלשון....

Puff Ball

New member
ביעקרון....

וסילי לקח את האפשרות של ללמד באודים רק כאופציה, אך הוא עסוק במסעות חיפושים אחרי חווה חדשה שיוכל ללמד בה, היתה לא מזמן גם שמועה כי הוא התכוון לקחת את החווה היפה של הווסטרן באודים.... אני גם יודעת שהוא דיבר קצת עם הבעלים של השטח בחוות הקאנטרי ואין לי מושג מה נגמר שם. אבל נועם (שהדריך פעם בקאנטרי ועכשיו מתחרה בהולנד) מתכוון לחזור לארץ ולפתוח חווה במרכז... - כנראה חוות הקאנטרי... אין לי מושג - כל העסק הזה די מעורפל.... לגבי רוזי.. - למה לחתוך לה את הלשון?? זה מקור הכח (כמו השיער של שמשון!) ועוד דבר - מתי אדע מי אתה?? תן רמז!! אני מכירה אותך?? כל

רשמ

New member
אז בואו לתלמי מנשה....

אני לא יודעת איפה אתם גרים אבל אם זה מתאפשר לכם אני ממליצה שוב ושוב בחום לבוא למרכז רכיבה בתלמי מנשה השייך לטל גורן (לשעבר מנצר), זה בערך 20 דקות אולי קצת יותר מת"א. לא סיפור. חברה נחמדים מדריכים מקצועיים ואל תשכחו שהאלופים בקפיצות וגם בדרסאג כבר שנים באים מבית היוצר הזה !!!! תנאים ממש טובים ומרעה ירוק בעונה לסוסים.

מריושי

New member
להסביר?

ביום חמישי וסילי רב עם עדי ופרנקי ועזב אותם ביום שישי התחילו להעביר סוסים פרטיים הכוונה היתה שהם יגיעו לרשפון.... אני לא יודע כמה באמת הגיעו לשם. הסוסים יצאו מהקאנטרי אבל לא לכיוון רשפון... חוות יגור מלאה, אודים מלאה וכו´....

למעלה