החל מהיום!

Siriusnip

New member
החל מהיום!../images/Emo15.gif

כל שבוע אני וקרוספייס נבחר את
"הפורומיסט המצטיין"
ביום שבת בכל שבוע נבחר את הפורומיסט הכי פעיל, הכי נחמד, הכי עוזר, נאמן, וכו'. השם שלו ברשימת חברי הפורום יהפוך לזהב, ויופיע לידו סימן
. כמו כן השם שלו יופיע קבוע לכל אורך השבוע ב- "מחברי הפורום" בעמוד הקהילה. אני שמח להודיע שהזוכה להשבוע הוא:
cj20
!! מזל טוב!!!!
ברגעים אלה את נהיית מוזהבת ברשימה!

cj20

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה !!! אני רוצה להודות להורים שלי, שהביאוני עד הלום ועודדו אותי תמיד לכתוב שטויות בפורומים של תפוז... אני גם רוצה להודות לקיפר, שהאמין בי לאורך כל הדרך ואמר לי: "Michal, u have 2 join the 24 forum, or else my wife and daughter will die!!!" לטרי'לה שלמרות האמנזיה הקשה שלה, היא תמיד זוכרת לטלפן אליי פעם ביום להזכיר לי להכנס לפורום... לקימי שהחליטה ברוב טובה לוותר על ריק בשבילי... לטוני החתיך שעושה לי פרוטקציות שם למעלה ומעלים לי דוחות חנייה... לפאלמר שהבטיח לי את תפקיד שרת התרבות אם אני אכתוב הרבה בפורום... לשרי שמרשה לי לקלל ולרדת עליה כדי לשחרר קצת עצבים... לפנינה מיירסקוביץ' שנפגשת איתי לקפה כל יום שני ומרכלת איתי על מעלליה עם ג'ק במיטה... והכי חשוב.... לכל חברי הפורום!!

Siriusnip

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

קרעת אותי אם האלה, אבל הכי מצחיק זה האחרון!!! ממש נשפכתי!!!!!!!!!!!1 אגב, אני לא יכול לשים אותך ב"מחברי הפורום" בגלל שהתמונות שלך היא לא JPG...

cj20

New member
חפיף../images/Emo70.gif התואר מספיק לי../images/Emo3.gif...

neta 7

New member
אממ...

באתר של הפרום יש מצד שמאל הכי למטה "מחברי הקהילה". זה מתחת ל"קישורים נבחרים".

אני חושש שאני לא יבחר כמצטיין ../images/Emo10.gif

אנשים מכירים אותי פה כבנאדם די עצבני ותוקפני אז אני לא חושב שאני יצליח להבחר כ"הפורומיסט המצטיין"

neta 7

New member
חחח אתה עצבני../images/Emo35.gif

סתכל בשרשור למטה ותגיד אם אתה יותר עצבני ממני... ומיכל (קוראים לך מיכל, נכון
), מזל טוב
קבלי פרח וכתר ממני
.

מאור 87

New member
תוספות..

אפשר אפילו להוסיף עוד חוץ מה-
"הפורומיסט המצטיין"|סגדש|
למשל:
"הפורומיסט המצחיק"
(LiveInACloud)

adiville

New member
חחחח.....סטגדששששש....... ../images/Emo6.gif

ברכות CJ20 ! אכן נאום קורע מצחוק
את משמשת דוגמה ומופת לכולנו בתור המצטיינת הראשונה. יופי של רעיון !

למעלה