החלשת היצר

• פותח הנושא P T R
  • פורסם בתאריך

P T R

New member
החלשת היצר

שלום [אני בן 24] ריציתי לקבל המלצות לדיכוי היצר המיני. לא משנה אם מדובר בתרופות, או בתרופות טבעיות, תרופות סבתא או כל דבר אחר תודה מראש

ת מ ר י 6

New member
../images/Emo4.gif

קיימים מספר שמנים אתריים שהם דכדיזיאקיים - מדכאים יצר מיני, ניתן בהחלט להעזר בהם אבל מעניין אותי מה עומד מאחורי הבקשה שלך... הייצר המיני נתפס בעיניי כיייצר חיים (ניתן לראות דעיכה בייצר המיני במצבי חולי/דכדוך וכו') לכן, לא ברור לי הצורך ואשמח אם תפרט... בהצלחה,

0 אור 0

New member
דיכוי היצר המיני

מאד מאד לא מומלץ לגעת באנרגיה כל כך בסיסית של החיים, אלא אם כן יש סיבה לכך - כמו למשל במקרה של סוטה מין. גם אז וגם מסיבות אחרות, חשוב מאד להיות בהשגחה של מטפל מוסמך ומנוסה שיודע מה הוא עושה. הכיוון הוא לא בהחלשה של היצר, אלא בלימוד של השליטה ביצר, ובתיעול האנרגיה המינית לכיוונים יצירתיים ויצרניים. לא להשלט על ידי היצר אלא לשלוט בו ולתעל אותו לכיוון חיובי.

להחליף את המילה "דיכוי".

דיכוי היא לא פעולה רצויה. אבל בהחלט נדרש "איזון". אם למישהו יש יצר מיני חזק מדי, שמנהל אותו בחייו ולא נותן לו מנוח, צריך לאזן. איזון-זה דבר נכון וצריך להשיג אותו בכל תחומי החיים. הומאופתיה יודעת לעשות את זה ובטח גם תחומים אחרים של הרפואה המשלימה. כל טוב עירית

ינוקא1

New member
שלום.

ההמלצה שלי לדיכוי היצר המיני היא שבמקום להילחם בו ולשנוא אותו ולהתבייש בו , תגיד כל יום תודה לריבונו של עולם על כך שנתן לך יצר מיני. כמו כן ללכת לטיפול מסודר.

למעלה