החלק השלישי

TheDruid

New member
החלק השלישי

מישהו בבקשה יכול לומר לי מהו התאריך בו יצא החלק השלישי של הסדרה ואיך הוא יקרא? ועוד בקשה..מישהו יכול לתת לי לינק לטריילר של הסרט השלישי? תודה רבה לעוזרים..

Obi Dan Kenobi

New member
בטח.. ../images/Emo71.gif

הסרט השלישי נקרא "נקמת הסית'", הוא יצא ב-19 במאי, ואת הטריילר (כולל הטיזר טריילר, ופרסומות נוספות שיצאו), תוכל למצוא באתר הישראלי שנבנה בימים אלו, שהוא גם האתר של הפורום הזה. הכניסה, כאן.

TheDruid

New member
עוד שאלה

אני ממש חדש בכל הקטע של מלחמת הכוכבים..והפרק הבא נקרא נקמתו של הסית' נזכרתי שבחלק הראשון הסית' זה היה הג'אדיי הרע האפל ההוא שהרג אותו אובי ואן קאנובי או מישהו אחר לא זוכר.. מזה בעצם סית' איפה אני יכול לקרוא על ההגדרות שכל דבר ולדעת עוד אני ממש אובד עצות : \

TheDruid

New member
אני מצטער אבל פתאום יש לי עוד שאלה

שמתי לב שבחלקים 4 ומעלה פתאום יש את השם לוק סקייואקר עדיין לא ראיתי את הסרטים אז בלי ספויילרים חוץ מזה שאני מבקש לדעת למה את אנני סקייוקר?

Obi Dan Kenobi

New member
כמה מקורות.. ../images/Emo71.gif

ישנו המאמר שמספר על ההיסטורייה של הסית', שנכתב על ידי אלעד אברון. בנוסף, יש את הדף באתר הרשמי, שמספר על הסית' - כאן. אם אתה רוצה לקרוא על כל הסיתקים שהוזכרו עד עכשיו, אתה יכול להכנס למילון המונחים שלו, למונח סית', פה. אם תרצה לקרוא על בהרחבה על הסית'ים שנראו עד עכשיו בסרטים, כנס ללינקים בתחתית ההודעה, בסוף החתימה.

tactical

New member
יש גם בטאגליינס

את המאמר על ההיסטוריה של הסית' שאלעד כתב בזמנו.... זאת הכתובת הישירה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=477.. אני מציע לך כדי להכנס לזה יותר ולעשות קצת סדר בבלאגן לראות עוד פעם את כל הסרטים... החל מהטרילוגיה "הישנה" ואח"כ את "החדשה"

למעלה