החלק השלישי

תתש

New member
החלק השלישי

אך איזה פרק ענק. לא חשבתי שזה יהיה ברמה כזאת במיוחד בגלל שזה סיכום ובגלל שהקודמים היו כלכך טובים. מאוד אהבתי שכל הפרק הוקדש למשפט ומה שמסביבו. רוס הפגינה אופי שהתפטרה כדי שתוכל לבלות יותר זמן עם הילדה שלה (בכל מקרה היא תתפטר אז זה לא משנה). עוד משהו ששמתי לב זו הדינמיקה בין הדמויות במיוחד בין ג'ק לג'יימי שמזכירה ימים עברו וברונטית אחרת. בכל מקרה שאני צופה בעונה החדשה אני נדהם לראות שאין כימיה בכלל בין הצוות (חוץ מגרין והאיטלקי החד שיוצרים לפי דעתי צוות יותר טוב מבריסקו וגרין) ובמיוחד אצל התובעים. תמיד מאשימים את הבלונדינית שהיא הרסה את זה אבל יכול להיות שגם שותפה הרס קצת, סאם ווטרסטון בן 64 הוא כבר בסדרה 10 שנים ולפי דעתי ימי הזוהר שלו חלפו. לכן צריכים לעשות צוות חדש שדווקא האישה היא סגנית התובע/ת והגבר הוא המתלמד או שאישה תהיה המתלמדת מה שיכול ליצור דברים מעניינים אבל בשום פנים ואופן גבר וגבר, ומכיוון שלא נראה לי שמי ששיחק את שיף יחזור צריך שיהיה תובע מחוזי לא שלא בדיוק משחק לפי הכללים משמע סנגור פלילי לשעבר (רצוי עם 25 שנות ותק) שכמו ג'יימי נגעל מהעבודה שלו ועובר צד. רצוי שגם אחד מהזוטרים יהיה בעל גישה דומה ופחות קיצנית מהגישה של התובע. אבל זה יכול להימשך 2 מקסימום 3 שנים לפני שזה יפגע בחוק וסדר יותר מזה שיועיל לה. אחת הדרכים להיפטר מהגישה הזו ע"י זה שאחד מלקוחותיו לשעבר של התובע המחוזי שחושב שהוא רימה אותו ירצח אותו שהוא משתחרר מהכלא.

תתש

New member
אופס חשבתי שאני משרשר

אפשר בבקשה לנעוץ את ההודעה במקום הנכון

elcool

New member
למה שרשור לא נכון?

פרק חדש- שירשור חדש. ולאלו שנירדמו בסוף, (אני? מה פתאום??) יצא אשם? רק בכן או לא

Homer Simpson

New member
מה שקורה בסוף זה... ../images/Emo58.gif

שהבמאי מורשע ומקבל עונש מוות (אז איך הוא הגיע אח"כ לבנות גילמור?), וקרטיס חוזר לאשתו. מענין שדווקא לשלישיית הפרקים הזאת, שלועגת להולייוד, היה הפי-אנד הוליוודי.

Nimst

New member
שכחת משהו

בעלה לשעבר של רוס מוותר על הניסיון להשיג משמורת. בהתחלה הוא מנסה לסחוט אותה, שתשכנע את מק'קוי להוריד את עונש המוות מהפרק תמורת משמורת על הבת. היא אומרת לו לא, והוא בכל זאת מוותר. זה היה ממש הפי אנדינג. כזה שלא רק האירוע המרכזי מסתדר, אלא כל דבר קטן בחיים של החבר'ה הטובים נופל למקומו. ובכל זאת, אהבתי את הטרילוגיה.

בתכלס היה פרק די טוב אני חושב מוגזם

לתת לבמאי עונש מוות הרי הוא ביים בתכלס פרקים יותר גרועים.

Aussie Girl

New member
הפרקים האלה היו מזה טובים!

נסעתי לטיול שנתי ביום ראשון ושיגעתי לאמא שלי את השכל עם "נו, זה מקליט?" עד שהייתי בטוחה שכל הפרק מוחלט ויחכה לי בבית. הייתי במתח שלושה ימים עם החלק השלישי והיום סוף סוף ראיתי אותו
אני פשוט מתה
כשג'ק מרגיז את העד עד שהוא אומר את האמת. והכי מצחיק שזה יוצא כל פעם מחדש הכי בלתי צפוי שאפשר. נ.ב- חשדתי באקס שלה על החלק הראשון
אבל הם עדיין מתחו אותי עם ההמשכיות הזו

Nimst

New member
אני הייתי בטוחה שללורן גרהם יהיה

תפקיד יותר משמעותי. מה זה, היא שם כדי להתחיל עם קרטיס וזהו? מאכזב

Nimst

New member
אני תוהה מה יקרה לסדרה אם סאם יעזוב

אולי ימי הזוהר שלו עברו, אני לא יודעת. הוא בהחלט מופיע פחות ופחות בפרקים החדשים, אבל הוא מסמל את הסדרה כמו ג'רי אורבך, אם לא יותר. מצד שני, לדיק וולף היה את האומץ להוציא את ג'רי. ומצד שלישי, אולי הוא לא ירצה להפטר משניהם בבת אחת? ומעניין מה סאם עצמו חושב על העניין
אני בספק אם הוא עוד צריך לעבוד. אולי הוא וורקוהוליק כמו מקוי
מה שמזכיר לי, בפרק של אתמול (יום שלישי) הייתה סצינה בבית של מקוי (כשרוס באה עם הבלשים לשאול אותו על עסקת הטיעון) והדירה שלו נראית די פצפונת וצנועה. עוזר התובע המחוזי לא צריך לקבל משכורת די שמנה?

למעלה