החלקה ברולר ב פ"ת

bigshomi

New member
החלקה ברולר ב פ"ת

איפה אפשר להחליק ברולר ב פ"ת במקום שהוא לא כביש

Cantinflas

New member
החלקה בפ"ת

בספורטק, ליד קניון אבנת וגשר המיתרים. קצת קטן אבל יש שביל ויש מעגל החלקה. כל יום חמישי מתקיימת הדרכה במעגל, בסביבות השעה 21:00. השתתפות חינם. לאגרסיב ופעלולים יש את הסקייט פארק בצומת סירקין. גם לא גדול מידי, ואין הרבה מתקנים. שבילים בפ"ת שאני מכיר: צמוד למכבית, בין רחוב אחימאיר לרחוב יפה-נוף. צמוד לרב מלכה, בין הפארק לגיסין. באזור אם המושבות, דרך זבולון המר, בין רחוב מטולה לדרך אם המושבות. הבעיה היא שרוב השבילים קצרים (מקסימום כמה מאות מטרים), ולא מתחברים אחד לשני. אם בכל זאת תרצה\י מסלול יותר ארוך שעובר על כבישים, יש בכל יום חמישי את קבוצת רולר פ"ת שמחליקים כקבוצה מסלולים של 10-25 ק"מ. ניתן להתעדכן בהודעות המתפרסמות בפורום הזה.

CודCוד

New member
תהיה החלקה למתחילים ביום חמישי הזה?

אחרי הכל זה מוצאי חג ואני לא בטוח שרולר אחרי מצות זה אפשרי...

Cantinflas

New member
חמישי הזה מסלול מתקדמים

צריך להוריד את המצות איכשהו, לא? :) כרגע מתוכנן מסלול בינוני לתאריך 16.4, ומסלול מתחילים ב- 7.5 הכל יכול להשתנות, עקבו אחר הפורום!

Ninja

New member
אפשר להצטרף גם לפני. פשוט להגיע עם כסף למונית

אם המסלול לא מתאים, תמיד אפשר לפרוש במהלכו.

CודCוד

New member
הבעיה זה לא המסלול

הבעיה זה ללמוד את הטכניקה.... אני חדש, ג'דיד, נובו, ניו....

נתן.ל

New member
אז תגיע בתשע

ותשתתף בהדרכה שלפני המסלול. ככה שבועיים שלושה עד שיהיה מסלול שתוכל לצאת אליו. בנתיים תמשיך להתאמן.

Ninja

New member
מברוק ו-welcome. ../images/Emo140.gif

מסכים עם התגובה שמעלי. אתה מוזמן לתרגל בהדרכה. אם וכאשר תרגיש נוח מספיק, תמיד תוכל להתצטרף למסלול.

davidavid100

New member
אין היום הדרכת מתחילים -אז אין צורך לבוא

סיכוי קטן מאוד שאני אגיע אז עדיף לא להסתמך-כנראה שבוע הבא הדרכה כרגיל

CודCוד

New member
תודה לכולם....

כמובן שלא הגעתי בחמישי עקב האמור מעלה... חמישי הבא כנראה שאגיע ואשמח להתחיל (ניפול כמה פעמים על התחת ונקבל ביטחון) מתחילים זה גם ב 21 אני מבין..... ושוב תודה

Cantinflas

New member
הדרכות ומסלולים

יש הדרכות גם בימי חמישי כאמור בפ"ת, וגם בימי שלישי, לא הרחק בפ"ת, בספורטק קרית אונו (מיד אחרי שחוצים את מכבית, בלוי אשכול). כל ההדרכות בחינם. המדריכים ישמחו ללמד אותך גם טכניקה, וגם ליידע אותך אם אתה מוכן למסלול קבוצתי. רוב המסלולים בפ"ת לא קשים, רק צריך לבדוק מה הרמה שלך. כמו שנאמר מעליי, תמיד אפשר לנסות לצאת עם קצת כסף למונית לכל מקרה. ושוב - יום חמישי הקרוב מסלול בינוני. אולי יכול להתאים.

למעלה