החלפת...

ALON AA1

New member
החלפת...

פעם בעשור זה קורה לנו! בעוד פחות מחודש אני מחליף קידומת (ליתר דיוק מתחיל לספור את עשור הארבעים!!!) מה עושה לכן / לכם המעבר הזה אחת לעשור? טיפים יתקבלו בברכה....אלון

מה זה עושה??

זה עושה אותנו לרציניים יותר, ועושה את החישובים שלנו ליותר איכותיים, אז ה........ קטטר יהיה איכותי יותר, ונחפש את מקל ההליכה החזק ביותר, וכבר נתחיל בית גיל זהב איכותי עם הרבה חוגים ופעילויות. האוכל שנאכל כבר יהיה רך יותר. סופי - בבדיחות הדעת את תחשוב על המעבר, תעשה אותו!!!!!!!!!

לא רציתי

להנמיך (תרתי משמע) ציפיות למישהו פה, כל כך מהר

זה מגדיל את ערך העבר שלנו...

פעם הסתכלתי וחשבתי איך אהיה בעוד... היום מסתכלת מה עשיתי עד כה... ומה ברצוני להספיק ולממש... ואני מרוצה והחיוך עולה על שפתיי כשמביטה על העבר ומה שפתוח עבורי בעתיד אז מה אתה הולך להגשים בעשור הקרוב????...

n o g a1

New member
אומנם בעוד חצי שנה אבל....

נתחיל מזה שכל שנוי דראסטי במצב רוחי אני אומרת "משבר גיל 40"
זה גורם לחשבון נפש , מה הספקתי עד כה? מה עוד בא לי לעשות ולא עשיתי? זה עושה לי טוב , אני חושבת , מן סטירת לחי קלה "התעוררי,ילדה, את בת עוד מעט 40 "! ואז עונה לעצמי בפליאה :"אני? בת 40? - טעות!" וממשיכה להתנהג כמו ילדה בת 16!

ממליצה להפסיק לספור את חיינו

לפי שנים. זה לגמרי חסר משמעות,אלא אם תבחר שזה משמעותי עבורך. (אני מרגישה שחזרתי לגיל ההתבגרות, אותם ריגושים רק עם יותר חוכמה וללא פצעי בגרות
)

eylonit

New member
ענין של הרגשה

זה לא ענין של גיל אלא של הרגשה ודפוסי חשיבה. פעם 40 נראה לי זקן בדיעבד התחלתי את חיי ופרחתי באותה שנה בה התדפק ה-40 על דלתי. אינני רוצה לחזור עוד ל-17, נהינת מהחוכמה, הבשלות והיופי שבגיל. מקדמת בברכה את העשור הבא.

לא הרבה ../images/Emo141.gif

מה שמסמן מעברים בחיי (לפחות מאז שיחרורי מצה"ל)זה שינויים ביכולות הגופניות והמחשבתיות שלי, לא תאריכים שרירותיים בלוח השנה.

בדיוק שלשום הגדרתי את זה

העשור של 20-30 היה העשור הפיננסי העשור של 30-40 היא העשור המשפחתי העשור שהתחיל לפני שנה הולך להיות העשור של הפריחה המאוחרת שיכלול מימוש עצמי בכל מיני תחומים

destiny36

New member
אומרים ששנות השלושים

הן המשברון ושנות הארבעים הן המשבר אם עברת את המשברון אין לך מה לדאוג למשבר

mars4

New member
בתור אחד שהחליף כבר כמה קידומות

בחיים אני יכול לאמר שלכל עשור ערך מוסף משלו. מה שהיה בגיל 20 לא יהיה בגיל 40 לטוב ולרע. העיקר זה למצות את היתרונות הרבים שהגיל והנסיון מעניקים ולא להתרפק יותר מדי על זכרונות העבר.

חן חן40

New member
גם אני שם

בקרוב מאוד, נושקת ל-40 ולהבדיל לפני 10 שנים הרגשתי מזדקנת, אולי כי הייתי נשואה.... אבל ברצינות, אני מרגישה נפלא, מרגישה בשלה, מרגישה מלאה(לא פיזית), מרגישה יכולה, מרגישה יותר. עד היום תכננתי, חשבתי, עניתי על ציפיות, פעלתי לפי תוכניות שתכננו עבורי. היום, אפילו שחלק נכבד מחיי נעשה כי כך ציפו, היום אני זורמת באהבה עם זה. היום יודעת מה אני רוצה, גם אם לא אגשים אני יודעת וזה עושה הרגשה טובה לא לגשש אלא לדעת.

כל גיל והתגליות שלו

20-30 טיילתי בעולם, למדתי, והספקתי להתחתן וללדת... 30 -40 הייתי עסוקה בלעבוד ולגדל ילדים,ולא ראיתי ממטר את עצמי או את בעלי לשעבר...(וכניראה שגם הוא לא..כי גם הוא עבד ועבד ועבד). 40-50 -זה גיל של שינויים. פתאם מגלים שמה שיש לא מספיק לנשמה ומתחילים להרהר ולחשוב ואולי גם לממש אז מתגרשים..ומתחילים שוב מאפס עם כל מה שבא ביחד עם זה.. לטוב ולרע..וכשאהייה בת חמישים אספר לך..בנתיים מיכלי מרגישה אחלה.. ובזה זה נגמר בעיית הגיל הכרונולוגי..

התרגשות...

בקרוב אשנה קידומת ואני כבר מחכה בקוצר רוח... נישמע לי סקסי יותר 30... שלושים...30...שלושים... אבל זה תלוי... אתה מסתכל על עצמך בלי קשר לעשור.. אבל בעיקר בימי הולדת... ואם אתה מאושר ומסופק מעשייתך אתה שמח גם עם הגיל, למשל בגיל 20 הייתי נשואה עם ילדה...מסודרת בחיים... אמורה להיות מאושרת... ולא, זה אחד מימי ההולדת הגרועים שהיו לי. לעומת זאת... 24 פרודה עם שניים פלוס משכורת מינימום ומאושרת בלי הסבר, נרגשת. והיום... נירגשת מתמיד לקראת השלושים....30.... שלושים... נשמע סקסי

למעלה