החלפת תמ"ל לפג

רוני75

New member
החלפת תמ"ל לפג

הי הסיפור יהיה ארוך כדי לדייק בפרטים אבל אני מניחה שהתשובה תהיה קצרה.... בני כיום בן 4 וחצי חוד' כרונולוגיח ו 3 חוד' מתוקן. מהיוולדו קיבל חלב אם שאוב וסימילאק נאושור (לאחשר ששוחרר משבועיים בפגיה רק השלמה של ארוחת תמ"ל אחת) לאחר ביקור אצל רופא שאמר כי מבחינה התפתחותיץ מצבו תקין לחלוטין ואמר כי אוכל להעבירו מהנאושור לתמ"ל רגיל בגיל 4 חוד'. לפני כשבוע העברתי אותו באופן די הדרגתי למטרנה (הדרגתי=2 ארוחות של חלב אם ו 4/5 של מטרנה. תגובתו לא הייתה טובה והוא התפתל כל היום מכאבי בטן וגזים. לפני יומיים העברתי אותו לסימילק הרגיל כדי לראות אם זו הסיבה וגם אותו הוא לא ממש אוהב (קשה לי לומר מה היה יותר גרוע.. נראה לךי שמטר5נה..) יש לציין כי כבר מגיל כמה ימים הוא סבל מגזים ורק החלה הקלה לקראת 4 חוד' (כרונולוגי) ועכשיו זה שוב חוזר, לדעתי בגלל האוכל. בעוד שבוע אני חוזרת לעבודה ומתכוונת להעביר אותו לכל הארוחות בתמ"ל ואני מתלבטת באיזה סוג לבחור- אולי לחזור בכלל לנאושור? ואם כן, עד איזה גיל? עוד שכחתי לרשום כי הוא נולד 2230 ונשקל פעם אחרונה בגיל 3 חוד' ושקל 5400 תודה מראש

החלפת תמ"ל לפג

בעקרון הפורמולה לפגים בנויה לשמוש עד גיל 8 חודשים. סך הכל תינוקך אינו פג קצוני ( שבוע 34-35 לערך לפי חשובי) ולכן לא צריכה להיות בעיה עם מעבר לפורמולה רגילה.קרוב לודאי לפי תאורך שאכן השינוי בפורמולה גורם לסימפטומים.שוב ,נתן לנסות מטרנה ואני מקווה שלאחר תקופת הסתגלות הגזים ואי השקט ישתפרו.במידה והדבר אינו מצליח אין כל בעיה להמשיך עם סימילאק נאושור לעוד חודש חודשיים ואז לנסות שנית . בהצלחה.

למעלה